Отговори
# 2 190
.     Това е снимка на първа страница на листа и на втора ,където липсват маркери на полетата,вашите деца как са описвали задачите ?И листа наистина ли се прегъва на тези места?

# 2 191
И аз с въпрос - на беловата може да се пише двустранно (и на гърба на листа) за втори модул, нали? Квесторите така са казали, но питам все пак да съм спокойна.

# 2 192
  • при моите любими
Ще си чакаме статистиката на Санака. Винаги е била вярна и с минимални отклонения. При нас срочни са нанесени само по музика. Но знам, че имат указание от Директорката всичко да се случва в последния възможен ден. Което аз не разбирам де. Даже по рисуване се появи оценка и после я изтриха. Другата седмица щели да имат изходно по история. Това пък изобщо не го разбирам. На кой му е до история след тази седмица на напрежение. На мен ми е изтощено и не ми се мисли вече за училище, а на децата съвсем.

# 2 193
cydonia, ние пък долу горе нямаме само по музика. Другото го виждам като 2 и 2 Simple Smile Не знам как и по какво ще се изпитват, ще я оставя да се оправя сама.

# 2 194
Някой ще ходи ли утре на отворени врати в НЕГ?
Предвид днешната “презентация” не знам дали има смисъл да ходим, иначе бяхме планирали

# 2 195
  • София
Ние букнахме ГърСия от понДРелник  - да са ги оформили

Ние и от по-рано. Само чакам мъжа ми да се върне от командировка и пълня куфара наново с банЦки.
Свърши се! Остава чакането.
За нас кошмарна година с 2 деца първа година в чужбина. ( 3 месеца не влизах в стаята им и ревях къде тайно, къде явно ката ден). После кошмар с наборката заради една учителка-идиотка и местене от “елитното” у-ще в кварталното такова, дето май се оказа по-елитно по определени дисциплини. Минахме през емоционален и психологически ад (особено тя). Свърши се! Оцеляхме! Опитвам се да си мисля философски, че всичко се случва с някаква цел.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 18:19 от bibi

# 2 196
Някой преди  доста страници питаше:

Свалих го за вас от стената на една форумка Simple Smile
Това 10 ти или 12 клас е?

# 2 197
Моята дъщеря е доволна. Решила е всичко без 23 в, просто не е могла да я измисли. Проверила е ключа, всичко й е вярно. Аз все пак ще изчакам резултатите. Тази вечер ще пия доста вино!

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 20:06 от *Noel*

# 2 198
Благородно завиждам на всички приключили. Нито е оформена, нито са й ясни оценките, нито са й свършили изпитите. Още 12 дни...

# 2 199
Скрит текст:
Някой преди  доста страници питаше:
 Това 10 ти или 12 клас е?
ДЗИ БЕЛ 12 клас Simple Smile

# 2 200
  • Варна
Мартеа и аз ще се пека с теб на този огън.
Понеделник изпит по рисуване към МОН. На трети към МК. Като се появи в училище във вторник ще я емнат по разказвателните, защото миналата седмица отсъства и не е правила изходни.
Край няма.

# 2 201
Някой преди  доста страници питаше:

Какво е това ? Резултати от изпитите 10клас ли?

# 2 202
  • София
ДЗИ 12 клас БЕЛ
 За втората матура няма информация като файл, само казаното от Синеочка на пресконференцията. За там знам само първото училище, някой ако я е гледал внимателно и е запомнил, може да сподели..

# 2 203
Дидева беше публикувала във ФБ една таблица от Портала за отворени данни. Всички ДЗИ са изредени в нея. До преди малко си "играх" с локално свален файл.

# 2 204

Момичета ,честито ни лято, днес вече официално.
От утре нова тема, нов късмет.
Успех на децата, за които изпитите не са приключили още. Дано са по-спокойни.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 18:49 от Mama Ru

Общи условия

Активация на акаунт