Отговори
# 2 205
Дидева има и много полезна информация за максимален и минимален бал по паралелки, области и години.

# 2 206
  • София
Моето момиче е много разстроена. В 22ра задача е сбъркала един знак на А условие и е получила грешен отговор. От там Б и В също са грешни, въпреки верния метод на решение. Дали ще ѝ дадат някакви точки за верните формули, въпреки че отговорите са грешни?
Ще й дадат.

# 2 207
Попадна ми ей това: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mon-vavezhda-testove-za-8-i-i-9-i … i-pri-nvo-v-10-kl

Сега вече не знам да се смея ли, да плача ли...

# 2 208
Мартеа и аз ще се пека с теб на този огън.
Понеделник изпит по рисуване към МОН. На трети към МК. Като се появи в училище във вторник ще я емнат по разказвателните, защото миналата седмица отсъства и не е правила изходни.
Край няма.

Ние и още 2 изпита имаме между тези дати.
Май сме 3 с Tisisat. А може и да пропускам някого.
Добре, че колегите откачалки обещаха, че ще помагат с пиенето.

# 2 209
Беловата от втори модул целият лист ли се сканира или се прегъва по 2,3 см.от всяка страна

# 2 210
Кмит другата седмица.
Стискайте палци на краката, на ръцете да ги вземе и да приключим с ужаса, наречен 7 клас 😃
Къде е този изпит по КМИТ? За кое училище?
Успех на детето! 🙏

# 2 211
Момичета, има ли някой, който разбира от фотография? Моето момиче беше споменало преди време, че иска фотоапарат. Препоръки? Искам да й го подаря за завършването. Абсолютно начинаещ любител е, но живот и здраве да влезе "Полиграфия" ще има и предмет "Фотография" в 11 клас.

# 2 212
  • Sofia
На нашите им искат учебниците в понеделник, а не са оформени. Какво ще правят после цяла седмица, не знам. А е така от 2-3 седмици. Т.е. МОН когато и през юни да сложат НВО, учебен процес преди и след него не се получава.

Утре е задушница и ще пътувам в провинцията. Не знам дали ще успея за отворените врати в НЕГ. Ако са склонни да отговарят на въпрси, моля поинтересувайте се как ще става разпределението по паралелки в 8.клас и каква се очаква да бъде съдбата на немския отдел (говори се за закриване).

# 2 213
  • София
Виждам периодично въпроси в темата за беловата на втори модул и прословутото поле, върху което не би трябвало да се пише. Предполагам, че много деца са писали и в полето, както и моето дете - цялата геометрична задача. Бесни сме в къщи, т.к. специално нейните квестори нищо не са предупредили. Оказва се, че деца които ходят по олимпиади са запознати къде се пише, но това не са всички деца все пак. Ако искат тези полета да останат празни, можело е да са отделени отгоре до долу, фабрично подгънати, цветно отделени и десетки още начини, но не и с тези нелепи две тиренца, и то не на всяка от страниците. Ако задачата не ѝ е призната, сме решили да подадем оплакване, да видим...

# 2 214
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Попадна ми ей това: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mon-vavezhda-testove-za-8-i-i-9-i … i-pri-nvo-v-10-kl

Оф, само това ми липсва, щерката да е с нов формат и да не се знае изобщо какво-що! Neutral Face

# 2 215
Мартеа и аз ще се пека с теб на този огън.
Понеделник изпит по рисуване към МОН. На трети към МК. Като се появи в училище във вторник ще я емнат по разказвателните, защото миналата седмица отсъства и не е правила изходни.
Край няма.

Ние и още 2 изпита имаме между тези дати.
Май сме 3 с Tisisat. А може и да пропускам някого.
Добре, че колегите откачалки обещаха, че ще помагат с пиенето.

Заедно сме Grinning Е, моята няма да ходи на изпита към МОН, не пожела, та реално ще се пържа на 3-те дати за училищата към МК.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 19:34 от Tisisat

# 2 216
  • София
Моята няма нито една грешка на 1 модул. Вярно е че го изяла... Втори модул обаче омазала тук там, къде не помни, къде по друг начин, абе няма и да я мъча, сама се ядосва достатъчно на себе си... засега толкова знам...

# 2 217
Виждам периодично въпроси в темата за беловата на втори модул и прословутото поле, върху което не би трябвало да се пише. Предполагам, че много деца са писали и в полето, както и моето дете - цялата геометрична задача. Бесни сме в къщи, т.к. специално нейните квестори нищо не са предупредили. Оказва се, че деца които ходят по олимпиади са запознати къде се пише, но това не са всички деца все пак. Ако искат тези полета да останат празни, можело е да са отделени отгоре до долу, фабрично подгънати, цветно отделени и десетки още начини, но не и с тези нелепи две тиренца, и то не на всяка от страниците. Ако задачата не ѝ е призната, сме решили да подадем оплакване, да видим...

Разбрах,че се сканира целият лист ,а според учителя не е проблем ,че си нарушил "маркираните " полета ,но ...не се знае при решени и 3 задачи да не й ги зачетат ще е трагедия

# 2 218
  • Бургас

Оф, само това ми липсва, щерката да е с нов формат и да не се знае изобщо какво-що! Neutral Face
Това ми е четвърти път НВО на седмокласник! Край! Тази лудница поне я минах! Мъчно ми става, че ще има опитни зайчета след нас, но се надявам да е за добро! Вече за внуците ще се информирам,какво са измислили в МОН!

# 2 219
Изобщо не съм разбрала за тези листи, от вас чувам. Няма и да я питам сега, просто нямам сили. Радвам се, че тази вечер няма да решаваме задачи като всяка вечер от септември насам. Макар че ми се иска да й реша матурата до край и аз… явно вече се побърках напълно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт