Отговори
# 2 220
  • София
Финално за днес един такъв тъп въпрос. Тук скалата за оценяване е само краен резултат, еди какво си число или има стъпки, но са малко. На пробните имаше подробна разбива с по 0,5 т, 1, 5 точки на всяка стъпка... Тук само верен краен резултат ли оценяват,? Ако ме разбрахте какво питам..? То може да смята вярно и на последна стъпка да омаже нещо детето... Биха ли оценили, че е смятало вярно, поне до някъде? Или 0 точки директно.. И не гледат друго... Това за 2 модул..

# 2 221
не знам за какво се притеснявате всички относно беловата. преди две седмици имах матура всичко си е написано там. където не трябва да се пише на целия лист с големи букви пише НЕ ПИШИ ТУК а тези с двете черни тиренца са страници които се сканират и проверяват. не се притеснявайте толкова не са зверове хората всичко ще оценят

# 2 222
Айде и аз да се отчета, току що се прибираме. Детето много доволно каза мамо това бяха 100 пъти по-лесни задачи от на госпожата 🤣😉
Една подточка е объркал на 22 задача. Всичко друго му е вярно. Имал време да реши първият модул 3 пъти и чак на третия път отбелязвал отговора. За него елементарни задачи на първи модул, за мен космическа фантастика😉🤣
Ако по БЕЛ му дадат поне 10 точки от преразказ и теза общо е готов на първо класиране. Дано му разчетат нещо, ако въобще става за оценяне.

# 2 223
  • Варна
Наборът ритуално се раздели с всички помагала за НВО -то. Още вчера си върна учебниците и в понеделник заминава на първенство с отбора. Както го оформят, това ще е. Щастлив е, че учебната година за него приключи. Живот и здраве като се върне трябва и резултатите да излязат. А аз съм щастлива, че оцеляхме без много отклонения 😁. Наздраве! 🥂

# 2 224
  • София
Аз, като колежка-откачалка, станах и изтрещялка, забравих рожденичките.
Mama Ru, да ти е жива и здрава прекрасната девойка! Да учи в училище, което й е на сърце, да попадне сред съученици и учители, които ще я окрилят. Тортата е страхотна! Весел празник Flowers Hibiscus
Малечка, честит празник и на вас! Ако помня правилно/че от сутринта ми е мътна главата/, ти си с близначки. Да са живи и здрави, удовлетворени от постигнатото! Да попаднат сред страхотни деца и учители!

# 2 225
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Финално за днес един такъв тъп въпрос. Тук скалата за оценяване е само краен резултат, еди какво си число или има стъпки, но са малко. На пробните имаше подробна разбива с по 0,5 т, 1, 5 точки на всяка стъпка... Тук само верен краен резултат ли оценяват,? Ако ме разбрахте какво питам..? То може да смята вярно и на последна стъпка да омаже нещо детето... Биха ли оценили, че е смятало вярно, поне до някъде? Или 0 точки директно.. И не гледат друго... Това за 2 модул..
Оценява се всяка стъпка. За това е важно да се разписват подробно задачите, ако сбъркаш да ти дадат точки до където си прав, а не да прескочи и направо на грешката да попаднеш. Ама и аз обяснявам добре Joy

# 2 226
  • София
Е имаме  шанс значи. Моята много писала, ама много, точно какво не може да пресъздаде сега и притеснена, тук там друго финално излязло. Язък че няма ни една грешка в 1 модул. Ще чакаме да видим на 2 юли.

# 2 227
  • София
Днес, баш навръх НВО по уж по-силния предмет на сина ми, математиката, излезе решението по делото, което водя срещу една заповед на директорката. Ако помните - при игра на футбол, в далечната 2022 г. Заради това стопиха лагерите на набора, страшен тормоз беше, дори дни преди НВО.
Та : ДЕЛОТО Е В НАША ПОЛЗААААА!!!!

# 2 228
Благодаря на sladkish4e за включването. ❤️ Не намирам поста, но точно това ме крепи през цялото време - детето да си намери средата и да си я хареса, без значение къде/специално към моята мома😘/. Пожелавам на всички успех и да се сбъднат желанията им. 🙂

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 09:26 от akksy

# 2 229
Искрено се възхищавам на децата, които са решили тези трудни задачи !
Бебчо, аз съм изтървала случая, ама се радвам, че са отсъдили във ваша полза !

# 2 230
Толкова много лайкове сложих, че Бг мама бъгна и не ми дава да слагам повече.
Браво за делото! Ако трябва да съдим МОН ще ни кажеш адвоката.
Прегръдки за всички разстроени деца. Но мисля че е рано да се отказват!
Дано се наредят нещата!
Моя проверява, проверява и накрая ми каза да го оставя на мира! Уж само доказателството за лицето на успоредника липсва.
Каза 98 точки чакам.
Аз го човърках да гледа подробното описание дали всичко е описал, но
категорично отказа.
Утре отива на екскурзия с класа до 25ти. Та чакам и аз да видя как ще го оформят. Май само биологията е под въпрос.
НАЗДРАВЕ!!!

Plami80 - Аз се възхищавам пък на децата които могат да изкарат 90+ на БЕЛ!

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 20:53 от sisill

# 2 231
Моля, моля, не бъркайте терминологията - не се казва "откачалки", а "съоткачалки". Wink
Днес ми е толкова дългоочакван ден, стартирам ново летоброене - пр. НВО, след НВО.  Наздраве!

# 2 232
  • Варна
Бебчо, не знам подробностите, но се радвам за вас! Има някои учители и администратори, които се имат за недосегаеми.

# 2 233
Добре, че ви има съоткачалки!
Нещо не ме разбират другите, че толкова се вълнувам. Откачала съм била!
Наздраве!

# 2 234
Полетата, в които не се пише са две- в началото и края на листа по около 1.5-2 см. Само в горната част на листа има маркер, който показва откъде докъде е полето за писане. Синът ми каза, че е прочел в инструктажа за маркерите и полетата.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 21:25 от i_nenova

Общи условия

Активация на акаунт