Отговори
# 2 235
  • София
Чудех се аз защо не ми звучи готино, а то съм изпуснала "съ-" Joy
Наздраве, съоткачалки!!!
sanaka, прогнозите ти са по-чакани и от дъжд в горещ ден на НВО Flowers Hibiscus

# 2 236
И аз се радвам, че ви има. Съоткачалки е най-якият и точен термин Wink

Бебчо, и аз не знам подробностите, но честито!

Пък, ако онази статия е вярна, ще има да страдаме и следващите години...

# 2 237
  • София
Ако оная статия е вярна - да ги подгонят 100 гъски, следвани от мотори.Кой беше с моторите, etomira ли?

# 2 238
Ако оная статия е вярна - да ги подгонят 100 гъски, следвани от мотори.Кой беше с моторите, etomira ли?

Ако е вярна и аз ще подкарам нещо, с което да ги гоня - мотор ли, камион ли, валяк ли... Сега, като се замисля, имахме в университета практика по строителни машини. Та съм "карала" фадрома.

# 2 239
От вас разбирам за тези изисквания. Отново прочетох инструктажа, който ни пратиха от училище, но никъде не видях обяснено за беловата. Дъщеря ми си е писала от край до край. Никой нищо не им  е казал да оставят разстояние.

# 2 240
  • Бургас
Здравейте! От сряда чета темата и съм много благодарна за споделената информация и мнения, реших и да се запиша. ☺️
Моята девойка си е сметнала 95 точки, не е решила 23 в, а по БЕЛ си си намери 4 грешки,  ще видим как са оценили преразказа.
Наздраве от мен, тъкмо извадих виното с нар
Радвам се, че най-после минаха матурите, олекна ми.
Мама ру, честит празник!

# 2 241
От вас разбирам за тези изисквания. Отново прочетох инструктажа, който ни пратиха от училище, но никъде не видях обяснено за беловата. Дъщеря ми си е писала от край до край. Никой нищо не им  е казал да оставят разстояние.
Може синът ми да не помни добре къде е чул/ прочел изискването за полетата, защото г-жата по ФУЧ математика ги караше да пишат на тетрадки с чисто бели листи, за да свикват за матурите.
Доколкото знам, полетата се оставят, защото работата се сканира и явно има полета извън полето за сканиране. После ги дават за онлайн проверка.

# 2 242
  • София
От вас разбирам за тези изисквания. Отново прочетох инструктажа, който ни пратиха от училище, но никъде не видях обяснено за беловата. Дъщеря ми си е писала от край до край. Никой нищо не им  е казал да оставят разстояние.
И в нашия няма нищо споменато. Явно ще има много деца писали в полетата (само от класа знаем за 2-3), а и едва ли е само тази година, така че съм все по-обнадеждена, че няма да е фатално:praying_hands:

# 2 243
Ех, тъкмо си сипах една студена бира, но ме притеснихте с тези полета и ми се отпи😁

# 2 244
Не се притеснявайте, както някой писа- хора са все пак проверяващите, пък при късмет може и седмокласници да са имали , ще проявят разбиране Smiley

# 2 245
Докато чета за съоткачалки, чух по БНТ един цитат от Слави Трифонов:

"... забелязал съм, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката."

Ами пасва си с нашето състояние само не знам дали е леко изперкването. 😅

Дано сме sweet phychos
https://m.youtube.com/watch?v=WXBHCQYxwr0 трябва са питат децата след това, на което ги подложихме

Не ми се гледа какво чака следващите випуск. Достатъчно ми беше днес и изобщо. Ще тряняа са започнем от пети клас подготовката...

Наздраве и благодаря за всичко споделено ❤️. За пробните изпити, помагала, статистики, решения и съвети и най-вече разбиране.

ПС:  не съм питала за белови, надявам се да знае, ходил в на олимпиади.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 22:06 от toplomliako

# 2 246
За всички, които се притеснихме по повод беловата, ето какво ми изпрати приятелка, която е член в група във Фейсбук

# 2 247
Аз също не знаех за тези полета, прочетох поста на дамата, която се чудеше защо не са обозначени дори цветно, да са лесни за спазване. Извиках набора и го питах  той какво е направил с въпросните полета. Но явно е и прочел нещо в инструктаж, защото е извикал един от квесторите и го е накарал да му обясни точно къде да пише / не пише.

Аз мога само да изкажа благодарности на ръководството на нашето училище (евентуално и РУО) за организацията за НВО - услужливи, разбрани и компетентни квестори, максимално спокойна обстановка, имайки предвид стреса от самите изпити!

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 22:15 от i_nenova

# 2 248
Днес, баш навръх НВО по уж по-силния предмет на сина ми, математиката, излезе решението по делото, което водя срещу една заповед на директорката. Ако помните - при игра на футбол, в далечната 2022 г. Заради това стопиха лагерите на набора, страшен тормоз беше, дори дни преди НВО.
Та : ДЕЛОТО Е В НАША ПОЛЗААААА!!!!
Beb40, спомням си и съм ви мислила. Поздравления за куража! Поздравления за успеха! Имах няколко повода в училище за подобно, но нямах кураж. Браво!

# 2 249
Моля проверяващ да помогне.
Много съм притеснена
За математиката моят излязал извън въпросното поле
После видял
Задраскал и писал където трябва
НО
Задраскал не с права чарта а със зиг заг Sad
Ще му анулират ли работата?
Задрасканото е уж в полето което няма да се сканира
Ganis - моля за мнение
Направо съм пред припадък!