Отговори
# 2 250
  • В Страната на чудесата
Днес, като посрещнахме дребен на обяд и първите му думи бяха: "23-та не можах да я реша, но си направих чертежа. Нали ще ми дадат точки за него?" А аз си викам: "'Айдееее, отиде коня у ряката..." и веднага включих турбото и план Бе, Ве и Ге се заблъскаха едновременно в слепоочията ми... Обаче се правя на супер куул, гледам да не съм рязка и драматична, че да не нараня с погрешен жест или мимика крехката тинейджърска душа... нека разкаже, когато той сам прецени, нали...

15 минути!!!, 15 безкрайни минути, докато се смили над майка си...  Хеле, смили се.
Решил си бил задачите. Всичките. Въпреки сутрешните ми опити да го проваля. Циркаджията ми, той. Joy

Айде, наздраве, съоткачалки мили, и честито ни ново летоброене!  Champagne

# 2 251
  • European Union
Моля проверяващ да помогне.
Много съм притеснена
За математиката моят излязал извън въпросното поле
После видял
Задраскал и писал където трябва
НО
Задраскал не с права чарта а със зиг заг Sad
Ще му анулират ли работата?
Задрасканото е уж в полето което няма да се сканира
Ganis - моля за мнение
Направо съм пред припадък!
Не съм проверяващ, но много трудно се анулира работа на ученик. Не си търсете поводи да не спите. Няма да има проблем.

# 2 252
  • у дома
Със сигурност няма да анулират работата за права/къдрава черта.

# 2 253
Sisil, няма да му я анулират и с тези резултати ще влезе, където иска.
Алисса, чаках с нетърпение да пишеш. Дано да са много точките на математичковците!

# 2 254
Някой ще ходи ли утре на отворени врати в НЕГ?

Ще ходим
Искам да й отворя очите, че има живот и извън ТУЕС

# 2 255
  • В Страната на чудесата
faviana, раздадоха се децата днес. Кой пропуснал графика, кой забравил ДС, но като цяло - добре.
Аз съм доволна. Оттук нататък нещата са в ръцете на баба Илийца.

# 2 256
  • София
Баба Илийца и майката на Папи Ханс. Smirk

# 2 257

JoyJoyJoy

# 2 258
И хората като Папи Ханс си имат майки все пак 😁

# 2 259
  • София
Утре дали ще ни е скучно, няма да ръчкаме тийновете да правят нещо Joy

# 2 260
Доста са сърдити и на работливите дървари.

Като цяло доста казват, че ще имат 98. Ще видим...
Дамата от МОН каза, че не са били по-лесни.

Който не знае и е маркирал всичко В ще има 20 точки. В има най-много.

# 2 261
  • В Страната на чудесата

Ха-ха.... и неговата майка също Joy
Там нещата са още по-непредвидими.

# 2 262
Нещата при нас се уравновесиха. Очаквах значително по-лошо представяне по Бел, но се е справил завидно добре, но пък по математика повече очаквах, но на последните задачи е оплескал, къде решил, къде тотално оплескал. Все някакви точки ще получи. Тез дървета съвсем е прецакал.
А щом аз мога да реша геометричната, дето 30 години не съм поглеждала задачи, значи е лесна, а не съм кой знае какъв математик, професията ми е в съвсем противоположна посока.
Та сега гледам училищата от миналата година с балове между 350-390, и се е на ръба на минимален бал....хем си вътре, хем не си..... много рисково. Особено, ако има някакъв общ подем в средния общ бал. И кво се очертава или ще е последен от приетите с тоз бал, или ще е първенец в училище с по-нисък минимален бал.
Мога  относително точно да сметна, защото сина ми помни на всяка задача какво е писал и по бел и по мат. Аз му викам таз памет, що не я употреби по предназначение, а сега аз се чудя къде и с колко автобуса ще пътуваш по нощите:)

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 00:11 от dalil

# 2 263
Доколко е възможно да вземат точки при вярна геометрична задача със супер подробно разписване, но не е сигурно дали е сроред очакванията на проверяващите?

# 2 264
Да се отчета и аз - очаквано не много добро представяне. Уж една грешка на 1 модул, 2 модул - по някоя подточка от трите задачи. Но пък и след като вчера цял ден бяха страшни нерви, а сутринта тръгна като на заколение, не очаквах чудеса. Направо не знам от къде идва този негативизъм в наборката. Учи доста, като цяло разбира материала, не на 100%, но доста добре. Обаче като се почне с тези нерви, такава психо атака си прави сама на себе си, че направо се чудя как да реагирам. Как да дадеш максимума, като цял ден си повтаряш, че няма да успееш... Даже и точките си беше определила - нямало да бъдат повече от 60! Може би е защитна реакция, защото днес си ги сметна на около 75, което явно й позволи да се зарадва. Може да е и от възрастта, знам ли...
За НВО-тата вече е свирен мача, но казусът ни май е по-сериозен и ще трябва да помисля какво да правим по принцип с тези вредни самовнушения.
А иначе съм толкова изтощена, но пък и толкова доволна, че цялата тази драма мина, скъпи съоткачалки Heart толкова е успокояващо човек да не е сам в малките си лудости Hug

Общи условия

Активация на акаунт