Отговори
# 120
  • София
Дами, може ли някоя да върне малко назад лентата , и да провери колко е бил средния резултат на междучасие по БЕЛ за третия пробен? ние тогава изобщо не получихме мейл..
Дори ако може цялата статистика..
Тя тази статистика е малко стагмистика, защото я дават към проверените към момента работи, а не на база всички явили се. Иначе това е, което ми изпратиха:
Кратка статистика на проверените работи до момента:

Първа част - статистика:

- среден резултат - 41/65 т.

- най-нисък резултат - 9/65 т.

- най-висок резултат - 65/65 т.

Втора част - статистика:

- среден резултат - 11/35 т.

- най-нисък резултат - 0/35 т.

- най-висок резултат - 35/35 т.

Статистика за целия изпит:

- среден резултат от изпита - 53/100 т.

- най-нисък резултат - 9/100 т.

- най-висок резултат - 100/100 т.

# 121
Благодаря, сега си спомням че тогава се чудехме дали не съвпада с тази по математика

# 122
Moмичета, един въпрос: Ако се наредят желания и детето не се класира в нито едно, къде се заявява желанието за участие във второ класиране.
Възможно е да сте го дъвкали, но не помня. Знам, че сега имаше промяна, че всички участват във второ при желание, но ако не се класира никъде на първо?

# 123
  • София
В училището в което е прието.

# 124
  • Пловдив
Moмичета, един въпрос: Ако се наредят желания и детето не се класира в нито едно, къде се заявява желанието за участие във второ класиране.
Възможно е да сте го дъвкали, но не помня. Знам, че сега имаше промяна, че всички участват във второ при желание, но ако не се класира никъде на първо?
Никъде не подава. Участва автоматично.

# 125

Според това, което съм разбрала - ако не го приемат на първо никъде, не участва във второ класиране. Реди желания после за трето.

# 126

Според това, което съм разбрала - ако не го приемат на първо никъде, не участва във второ класиране. Реди желания после за трето.
Това не е вярно

# 127
Нищо не се подава за второ, ако не е прието никъде на първо. Участва си детето автоматично.

Очаквам скоро да се появи въпрос - какво се прави ако детето е прието на първо класиране по първо желание. Има ли право да участва на второ класиране 🙄

# 128
  • София
Ако детето не е прието никъде на първо класиране, участва автоматично на второ. Ако е прието по второ и следващо желание, подава заявление за участие във второ класиране в училището, в което е прието на първо.

# 129
И като съвет, редите така, че все някъде да е прието на второ поне. Защото на трето може и във ваше компромисно училище да са заети местата и със сравнително висок бал да се озове в още по-компромисен вариант. Дано на никой не му се случва това.

# 130

Ако детето Е прието на първо класиране, но не се запише  и не е подало заявление за участие във второ класиране (подава се в училището, в което е класирано), не участва във второ класиране. На трето класиране се редят отново желания според останалите свободни места. За четвърто също се редят отново пак само за тези училища, където има обявени свободни места.
Ако детето НЕ Е прието на първо класиране автоматично участва във второ. Отделен въпрос е доколко има шанс да се освободи място и да се класира.

# 131
Може ли да се ползва черен химикал, от тези които се трият с гумичка, за преразказа? Знам, че не може за първи модул питането ми е за втори, където няма проверка на компютър

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 20:17 от Kalisi

# 132
  • Пловдив
Уф, при тези оценки госпожата казала, че ще го изпитва в понеделник за 6....!?!?
Първата петица е срочната от 1 срок. Втората колонка са текущи оценки от втория срок. На класната има 6.

# 133
Еее вече изплискват легена някои…

# 134
Аз не бих рискувала с триещ се химикал, вероятно изтритото ще личи при сканирането и да се счете за знак, но това са си мои разсъждения.
В бланката от 2022 г. има следните указания. Вероятно важат и за грешка в текста на преразказа.

Общи условия

Активация на акаунт