Отговори
# 990
Е това за цвета на дрехите е спазил без да знае. Казах да си облече това, с което ще се чувства удобно.

# 991
Променям си прогнозата за Една българка
На база на някаква информация или е вътрешно усещане Simple Smile

Лично усещане и преговор в последния момент снощи късно, не я бил прочел с другите произведения

# 992
Да. Те не успяха да вземат едно произведение по думите на щерката. И то точно от него ще е. Вътрешно усещане, нямам кристална топка или връзка в МОН. Кой беше последният разказ по програма?

# 993
  • София
Това за цвета на късмета по дни го чувам втори път днес.  Никога не е късно човек да научи нещо ново. Във фейса ми писа приятелка, която не си намирала място и не можела да работи, та тя сподели, че  лапето отишло днес  в синята гама облечено , петък щяло да бъде с оранжево...
Ама казвайте ги по-рано тези работи! Наборът отиде със сиви панталонки и бежова тениска. Frowning1 Отивам да купувам нещо оранжево, че това е най-омразният му цвят.

# 994
Да. Те не успяха да вземат едно произведение по думите на щерката. И то точно от него ще е. Вътрешно усещане, нямам кристална топка или връзка в МОН. Кой беше последният разказ по програма?
"По жицата" на Йовков

# 995
  • София
Днес синът ми изпрати братовчедка си на матурата с думите "Да ти се падне "До Чикаго и назад", че е най-лесно." .
Даже не знам дали има такава вероятност, но дано се падне на всекиго каквото му на сърце и на върха на черния химикал!

# 996
При нас днес е случайно нацелване - униформите им са светло сини, дънките й - тъмно синьо. Обаче освен да я пратя с маратонки и чорапи в петък няма къде да го сложа оранжевото.

# 997
И моята девойка тръгна в синьо, случайно. Дано и вариант 1 им донесе късмет! Добре, че съседите ги няма, да не се чудят каква е таз локва пред нас, но тръгнах с най-голямата чаша.

# 998
  • София
Kак да го кажа по-рано, като го научих преди половин час...Joy
Но поне пращам снимка на чорапите навреме за петък:

# 999
Така, и ние всичко свършихме. Приготвихме прозрачен джоб с 9 химикалки, 6 молива и 4 гуми, паспорт, лична карта, ученическа карта, вале купа, 3 различни бутилки с вода, шоколад, вафла, голям дюнер и кавърма. Намазах я с розмарин и й боднах китка зад ухото. Изпих бутилка бело и сложих нова да се изстудява. Вързах й червен конец, плюхме в пазва, завъртяхме се 3 пъти и се оплезихме в огледалото. За малко да закъснеем, докато накараме котката да се оплези. Запалих свещ, прекадих химикалките, молива, гумата и дясната й ръка за всеки случай. Лиснах цял леген с вода и я преджапахме. Сложих късметлийския парфюм, 4 талисмана, котешко око и камък от Олимп.
Най-важното - казах й, че вярвам в нея и винаги ще я обичам.

Успех на всички деца!
С глас се смях на поста.
LaughingLaughingLaughing

# 1 000
Това е годината на Дракона (сигурно е огнения) и всичко в червено и май оранжево носело късмет, а в синьо не. Чух го по телевизията, точно си бях купила едно синьо колие. Не ми пука нося си го.

Сега по дни не знам. Ама петък да не е в жълто. Хаха, децата не знаят тези глупости

# 1 001
  • В Страната на чудесата
Ahoney, като прочетох за 9-те химикалки и бях така Rolling Eyes, обаче си викам, ми кво пък толкова, преглътнах и 4-те гуми и чак като стигнах до дюнера, избухнах. Joy
Мисля че това е най-доброто обобщение на умопомрачението на седмокласните майки, родено в темата до този момент! Joy Joy Joy

# 1 002
  • София
Аз ли съм единствената, неизпълнила нито един ритуал? На мен в седми клас си спомням, че ми беше ужасно смешно това с водата и пропуснах сега. Но пък той си избра тениска в светло и тъмно синьо. Дано е на късмет.

# 1 003
Навън съм в парка, батерията на телефона е на 65% освен да платя таксите за кандидатстване на големия реших да мина през моя университет да проверя кога ще мога да си получа дипломата.
Отговор: Веднага! Та ще се празнува и тази вечер!

# 1 004
  • София
Аз прогнозирам Неразделни за теза.
Това каза, че очаква и сина ми. Ще видим, дали сте прави и двамата!:)

Общи условия

Активация на акаунт