Отговори
# 1 005
  • Варна
Така, и ние всичко свършихме. Приготвихме прозрачен джоб с 9 химикалки, 6 молива и 4 гуми, паспорт, лична карта, ученическа карта, вале купа, 3 различни бутилки с вода, шоколад, вафла, голям дюнер и кавърма. Намазах я с розмарин и й боднах китка зад ухото. Изпих бутилка бело и сложих нова да се изстудява. Вързах й червен конец, плюхме в пазва, завъртяхме се 3 пъти и се оплезихме в огледалото. За малко да закъснеем, докато накараме котката да се оплези. Запалих свещ, прекадих химикалките, молива, гумата и дясната й ръка за всеки случай. Лиснах цял леген с вода и я преджапахме. Сложих късметлийския парфюм, 4 талисмана, котешко око и камък от Олимп.
Най-важното - казах й, че вярвам в нея и винаги ще я обичам.

Успех на всички деца!
С глас се смях на поста.
LaughingLaughingLaughing

И аз ! Ха-ха-ха-ха  LaughingLaughingLaughing
Уникално!

# 1 006
Веле купа каква символика има?
Така, и ние всичко свършихме. Приготвихме прозрачен джоб с 9 химикалки, 6 молива и 4 гуми, паспорт, лична карта, ученическа карта, вале купа, 3 различни бутилки с вода, шоколад, вафла, голям дюнер и кавърма. Намазах я с розмарин и й боднах китка зад ухото. Изпих бутилка бело и сложих нова да се изстудява. Вързах й червен конец, плюхме в пазва, завъртяхме се 3 пъти и се оплезихме в огледалото. За малко да закъснеем, докато накараме котката да се оплези. Запалих свещ, прекадих химикалките, молива, гумата и дясната й ръка за всеки случай. Лиснах цял леген с вода и я преджапахме. Сложих късметлийския парфюм, 4 талисмана, котешко око и камък от Олимп.
Най-важното - казах й, че вярвам в нея и винаги ще я обичам.

Успех на всички деца!

# 1 007
Успех на децата

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 10:08 от Magari

# 1 008
  • София
toplomliako, ами и то е карта, защо да го пренебрегваме? Simple Smile Няма символика.

# 1 009
Kак да го кажа по-рано, като го научих преди половин час...Joy
Но поне пращам снимка на чорапите навреме за петък:

Леле, разкош. Откъде са?

# 1 010
Сега помнете ритуалите, водете си журнал, ако е успешно по БЕЛ да ги по вторите. Ако не, въведете промени за петък.

# 1 011
toplomliako, ами и то е карта, защо да го пренебрегваме? Simple Smile Няма символика.
Докато не написа карта, седях и се чудих каква е тази купа тип вале Grinning

# 1 012
Аз не успях да накарам котката и кучето да се оплезят. Ами сега? FlushedFlushedFlushedSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 013
  • София
При нас и трите котки се изредиха да се отъркат в сина , след като преджапахме лиснатата вода от мен, та дано е на късмет.🤣🤣🤣

# 1 014
Аз си държа на Заточеници Flushed

# 1 015
  • София
https://www.dedoles.bg/veseli-chorapi-zaek-i-morkov

Но такива има и по много магазини. Едната ми дъщеря си умира зимата под дънките (кой ли ги вижда, ама айде) да е с подобни,  има освен от веселите и такива  с Чарли Чаплин, Мона Лиза, Зигмунд Фройд и т.н..

# 1 016
Аз разбрах, че е карта. Ама се зачудих как го избрахте. Можеше да е Асо Каро 🔹 или Дама Спатия ♣. Ти май имаше момиче, ако мачваш картите.

# 1 017
Да, щях да пиша квесторите, но се усетих, модераторите да отключат лайковете, че ми свършиха за втори път тази сутрин.
Само ще охна. Това било невероятно преживяване. 7 клас, НВО.
Объркахме цвета на дрехите, розово със сиво. Моята я е срам с къси панталони и Поли, та е с дълъг.

# 1 018
На мен лайковете ми се оправиха от само себе си сега. Благодаря

Но имаше много хубави думи от всички от сутринта и дори от нощта, не успях да лайка.

# 1 019
Само моето ли е с дълъг клин и блуза с дълъг ръкав? Казах и да си подвие ръкавите, ако стане много жега...

Общи условия

Активация на акаунт