Отговори
# 1 395
Пика - тъмен балкански субект.
Каро - скандинавски тип.
Купа - кафяви коса и очи.
Спатия - тъмна коса, светли очи.
Това от времето, когато си гледах на карти за момчета Joy

# 1 396
  • у дома
То и лични документи не проверяват. Всяко дете от същия пол ще свърши работа. Joy
При нас искат лична карта и на дете и на родител-като може и ученическа за детето.Интересното ми беше,че може дете без родител,но рпдител без дете не.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 17:22 от svetlaem

# 1 397
Квесторите са били некомпетентни. Първо са им казали, че НЕ може да пишат по листа с въпросите, после че може. После пък са подменили черновите на всички деца. Добре, че моят беше наясно с тези подробности какво може и какво не.
Какво значи, че са им подменили черновите? Черновите се събират, листите са с печат на училището, но не се прилагат към работата.

# 1 398
  • у дома
Не ги ли връщат в училищата на децата? Доколкото разбрах, така правят на ДЗИ.
Не-при нас си я виждаш в Инспектората,в определена стая-за бел и мат са различни стаи.Учител ти обяснява грешките.На нас класната тогава ни беше пуснала съобщение на кои дати и къде може да се проверява.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 17:34 от svetlaem

# 1 399
Моят не ще да гледа верните отговори. Иначе е доволен хахаха
Няма да го натискам много ,въпреки че съм супер любопитна .

Някой има ли задачите от последният пробен в СМГ от 2.06?
Искам да си реши 2ри модул ,който не е могъл до край ,но той пък не пази задачите 😔

# 1 400
  • София
Milkanita
Скрит текст:

# 1 401
  • София
След кратко разпитване - моят е разпознал отрицателната форма на бъдещето време.
Писал е 2 странци и половина на преразказа - ставал според него.
За тезата е вмъкнал и нещо за християнския дълг и състраданието- тук вече се опулих яко, признавам си. Може пък да докара до 3-4 точки.
Писал е обаче Чавдар войвода. А това дали ще се зачете, след като не  е част от мон-ския ключ - предстои да видим.
А, и отказа да гледа отговори. Аз съм ок. Достатъчно е притеснен.

# 1 402
Ядосва се, че написала верен отговор, но много време и останало и когато проверявала го сменила с друг. Голяма работа, според мен, но тя казва, че МОН са виновни, защото удължили времето с 15мин и тя мислела глупости през това време Joy
Да минава петък, да идва 02.07 и...животът да продължи

# 1 403
Така като гледам точките тази година ще са доста високи. Според мен преразказът ще е водещ, тъй като беше с опростен и достъпен сюжет и всички ще са се справили що годе...дяволът ще е в детайлите

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 18:44 от Kalisi

# 1 404
За мен е много тъпо да не ти дадат точки ако напишеш Чавдар Войвода,, пък то било само Чавдар..Що за глупости ?
90 точки е абсурд при нас, и то ако  всичко, което каза че му е вярно, е наистина вярно . Най- много на първи модул с тезата ще има 55 точки / казвам най- много / и на преразказа реалистично ако гледаме 25 т. Та очакванията ни са за 80 точки . Дано !

# 1 405
Важното е, че мина. В петък да минава и математиката и то не остана - седмицата ще мине бързо.

# 1 406
Квесторите са били некомпетентни. Първо са им казали, че НЕ може да пишат по листа с въпросите, после че може. После пък са подменили черновите на всички деца. Добре, че моят беше наясно с тези подробности какво може и какво не.
Какво значи, че са им подменили черновите? Черновите се събират, листите са с печат на училището, но не се прилагат към работата.
Взели са всички чернови от всички деца /неясно защо/ и са им раздали други. Това се е случило в началото. Наясно сме, че не се прилагат и не се проверяват.

# 1 407
Черновите са два бели листа с печат на училището. Какъв е смисълът да ги вземат? Свитъците с въпросите ли са им взели?

# 1 408
Аз се радвам, че мина добре, а за точки е много рано да говорим. Никой не знае как е пренасял отговорите, как ще оценяват преразказа и тезата.

Много деца са излезнали рано на втората част, явно им е бил по-лесен. Едно момче било излeзнало 40мин по-рано.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 18:15 от toplomliako

# 1 409
Детето каза, че са подменили черновите на всички. Не разбирам какъв е смисъла и аз, но може да са били без печати примерно.

Общи условия

Активация на акаунт