Отговори
# 1 440
  • Варна
Здравейте варненки, Първа ЕГ ще има Ден на отворените врати на 22.06 (събота) от 10 часа в сградата на гимназията.
https://1eg.eu/uspehi/Uspehi-23-24.html#openDoors

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 21:37 от schwester

# 1 441
Няма да слагам транспортир аз. Триъгълникът ще е обикновен. Моят син днес се оплака как момчето зад него се ядосало нещо и директно му казало между двата модула, че искал моят да се пребие по стълбите и да умре. Rolling Eyes Може би не е виждал Smiley Аз въобще не се сетих за това. Отделно обяснява, че детето на жената от портала било само в стая. Попитах го дали е със СОП - според него не, но явно и при нас е била отворена вратата и са го виждали другите деца. Аз все си мисля, че трябва да се спазват правилата при тези матури.
Нещо ми се губят наздравиците днес Smile и се обърках трябва ли да се пие тази вечер? Продължавам с коктейлите аз. И впрегнете котките малко със задачите - не че ще погледнат нещо децата, но поне залаганията на бутилки от наша страна да текат?

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 20:33 от jsed

# 1 442
  • София
И моето дете се оплака от некомпетентни квестори. Разказа ми, че вместо учениците да търсят някакво съдействие от тях, всъщност квесторите са ги питали какво се прави в конкретен случай и как били инструктирани, често викали и директорката. Това е крайно несериозно 😡

# 1 443
Добре, че споменахте чертожни инструменти, за да му ги прегледам на моя. Значи, чертае с една линийка от 1 клас, която на 3 места е с тиксо и от години не ще да я хвърли Rolling Eyes. Тръгнах да му търся нова, разхвърлял си е бюрото до безобразие, нищо не мога да намеря, а съм сигурна, че имаме канцеларски материали да изгледам още 3 деца Imp.
Да не говорим, че днес беше гръцка трагедия от 3 части заради пропуските му на изпита, а сега пак виси на телефона, а уж щеше да решава задачи Rage И на всичкото отгоре пак го играе над нещата.
Ама каквото такова, аз също мисля да се поизвися с малко бело, няма само тийнът да е чил, я!

# 1 444
Утре ще гледаме набора с чертожни инструменти.
Таях надежда, че сама ще реши да си прегледа отговорите, но уви, отиде на гости с преспиване с приятелки. Утре "ще разпуска". Предполагам, че от гостито, от учене не ще да е.

# 1 445
Днес съм цял ден като ударена с мокър парцал, иначе моята има две грешки от първи модул, едната от тезата, защото забравила да напише че е от Иван Вазов, а другата толкова ... Въздържах се от фразата" Е как можа това да го объркаш", но ми беше на езика, но казах друго, което вече не помня. На преразказа се притеснява, че има повторения...ще видим на втори.
Доволна съм и се надявам сравнително да не плачем на математиката.

# 1 446
  • София
Чудовище, все едно говориш за моя син.

# 1 447
  • София
Мама Ру, видя ли, че са си факт квесторските нарушения на места (слава богу, не навсякъде) всяка година..Казваше, че имало камери и не можело. Явно може. Въпросът е, щом има камери, а често и подадени сигнали/оплаквания в съответните РУО, как никой не се намесва, не реагира, как никой не бива наказан?

# 1 448
Абе взех да се питам, нали е вдругиден математиката? Отсега приготвяте чертожни материали, а и днес ли трябва да се напиваме или може само с една чаша да минем? Не спах добре тази нощ от зор да не се успим и повече от чаша днес ще ме катурне.

# 1 449
Абе взех да се питам, нали е вдругиден математиката? Отсега приготвяте чертожни материали, а и днес ли трябва да се напиваме или може само с една чаша да минем? Не спах добре тази нощ от зор да не се успим и повече от чаша днес ще ме катурне.
Да ти кажа , че и аз одеве се притесних да не би да е утре, та влязох да проверя
Утре ще ходят ли децата ви на училище ?

# 1 450
Пенсионирана русалке, преди няколко години се бях издразнила на подсказване на първи модул в две от училищата в Лозен. На сина ми приятели учеха в едното и откровено се бяха похвалили, че квесторите са им решили първи модул. Там учители от едното училище са квестори в другото и обратно и на местен принцип си правят услуги. Пуснаха жалба с искане да преслушат записите, след месец получих писмо от Кастрева, че били направили проверка и не установили такова нещо ( правили проверката, като питали квесторите за ситуацията), а камерите не могли да преслушат, защото били без звук. Нито дума за това, че ще вземат мерки и няма да се разменят между тези две училища квестори...
В интерес на истината в нашето училище (31-во) квесторите са били доста адекватни (поне в стаята на сина ми). Аз го бях заблудила за нещо (при всичкото си четене тук), те са го коригирали. Отделно му казах преди да направи нещо, да вдига ръка и да се допитва до тях (понеже това с пликчета ме ужасяваше)...така е правел и са си го инструктирали добре.

# 1 451
  • Варна
В класа на детето също казаха, че са си помагали помежду си деца. Няма как да се следят в един момент всички камери във всички училища и то толкова строго. Нали някой не мисли, че са наети специално десетки хора за следене на камери специално за НВО. Това са градски легенди,което не означава, разбира се, че не трябва да се внимава.

# 1 452
  • София
Щеше да е супер математиката да е утре и да се приключва. Аз съм тотал щета. Адреналинът ме пусна и нямам сили да помръдна.
Аз няма да приготвям чертожни инструменти, защото не ми трябват. Наборката, предполагам, ще свърши тази работа утре.
Мартеа, какви ще са задачите? Аз искам геометрията да е триъгълник.

# 1 453
Аа, наборчето утре почива. Между двете матури не виждам какво ще прави в училище. Да поспи, да си събере мислите.

# 1 454
Ох, и вкъщи имаше сълзи като се прибрах. Следобяд си проверила нещата внимателно и видяла още 1 грешка. За преразказа също не е сигурна, защото не е успяла са провери всичко. Изобщо - нещата не са розови, въпреки че се готви доста усилено. Лошото е, че по МАТ се чуства по-неподготвена, а днес се разклати допълнително.
Това е за отчет и също малко за успокоение, че може би няма да са чак толкова високи точките по БЕЛ.
Много тъжно ми стана за дечицата, които са изстрадали така днешния ден. За майките им също. Да знаете, че не сте сами и има хора, които ви мислят Heart Пожелавам на децата след време да им остане спомен не за стреса от изпита и за резултатите, а за подкрепата, която са получили в този момент от близките си.

Общи условия

Активация на акаунт