Отговори
# 1 665
  • София
Аз да попитам един от тъпите въпроси,
на чернова или на допълнителни листи ли се решават задачите и после си ограждаш верния отговор , или решението трябва да е директно на листа с вероятните отговори.

# 1 666
Проверява се само беловата.
Лист с отговори за задачите от 1-20
21-23 трябва да се напишат на беловата (празни листи указани за коя задача са) целите решения.

Къде работи на листа с условията или на чернова. Няма значение. Не се събират. По-добре сметки на черновата, освен ако не е нещо кратко.

# 1 667
Сетих се, че миналата година имаше въпрос за простите числа, та реших да припомним основни неща. Не можах да разбера 0 брои ли се за естествено число, или не?

По мои спомени не се брои, тъй като с естествените числа се броят неща, а нулата е нищо, а нищото не можеш да го преброиш. Тя влиза в множеството на целите числа.
Но може и да не съм права, просто така го помня. Някой преподавател по МАТ ще се включи Blush

# 1 668
Не, 0 не е естествено число. И аз го разбрах покрай детето, от ето тази задача

# 1 669
Аз не мога да помогна по математика, ама наистина не мога.🙁
И от това ми става още по - тревожно, защото нямам контрол.
Учи с баща си, а аз само чета от тук и препредавам - вижте това, вижте онова, това преговорихте ли го.......🤦
По Бел бях плътно до него. Каза ми, че от мен е научил най - много - вкл. и за простото изречение се е сетил и за игумена и т.н - въобще детайли, които аз набивах нон стоп.
Чета ви, чета мама Ру какво е писала за нейното момиченче 🤗❤️ и се чудя, що така нищо не помня по Мат - сякаш никога не съм учила това. Такава неприязън към мат.
Искам да пожелая много, много успехи на всички младежи и девойки.
Пак с Бога напред и нека всяко дете даде най - доброто на което е способно!

# 1 670
Аз съм така с БЕЛ-а 😂
Не че съм имала интерес да съдействам, каквото-такова

# 1 671
Аз пък съм обратно на Fiore, по математика като някаква орлица ли, гарга ли, само кръжа и грача.

По БЕЛ не се меся, там намерихме желязна учителка и се доверих напълно - ще препоръчвам ако догодина трябва на следващите.
А по математика само с курс, без уроци, и... Еми тегава работа си е. Не намерихме учител, не случихме на препоръка.

# 1 672
Успех на всички дечица утре! Да са спокойни, уверени и концентрирани. Вкъщи се случи нещо неприятно котето което качих че разбира задачите днес си отиде. Моята знае че не е добре и сме го оставили в клиниката за още известно време, днес ме попита няма ли да си идва вече казах и само че е много зле. Не искам да се разстрои допълнително, въпреки че може да ме обвини в лъжа но предпочитам да е в кондиция утре.

# 1 673
Ооо, Meksito,  много съжалявам ! Не казвай наистина на детето днес, ще се разстрои много

# 1 674
О, meksito... Съжалявам. И аз не бих казала...

# 1 675
meksito, много тъжно ... съболезнования Cry . Правилно решение си взела, даже въобще не ѝ казвайте, че си е отишло днес. Благородна лъжа е твоето, спокойствието на детето в момента е най-важно.

Успех утре на всички кандидат-гимназисти! Да са спокойни, да не допускат грешки от бързина и недоглеждане Flowers Four Leaf Clover

# 1 676
meksito, много съжалявам!
Права си с неказването.

# 1 677
Я малко да ви разсеям една моя приятелка какво твори в моя чест
Утре е денят за втора матура – този път... математика. Сериозна наука... не е за всеки.😁 Обаче ако системно и съвестно си учиш не е чак така сложно! А всички останали оправдания, са само наистина оправдания... Традицията повелява да се оправдаваме за всичко и за всеки! ⚠️От математиката знам, че е добре да си имаш едно наум... особено, когато се очакват да се паднат лесни задачи. 🥹Мамите от БГ- мама са решили вече всички възможни сборници, де що са изнамерили. Претръпнали са от вчерашната матура и чакат да решат уравнения и неравенства...📝🖍️😁
По традиция масово изказванията са, че днешните ученици не учат... Е, има и такива, които учат, могат и се справят дори без частни уроци с безумното предизвикателство, наречено "НВО."🤐

Отново аз съм автора... Очаквайте още!

# 1 678
  • София
От цялото си сърце пожелавам на всички седмокласници спокойствие,  ясна мисъл и увереност!

# 1 679
  • София
Мексито, много съжалявам. Това е като да загубиш любим човек. Прегръщам ви.

Общи условия

Активация на акаунт