Отговори
# 1 680
Мексито, съболезнования. Не знам дали е по-добре благородна лъжа или истината, ти си знаеш детето най-добре.

# 1 681
Децата, които ще се борят утре за +90 точки да не забравят да описват всяка стъпка в доказателствата при геометричната задача, както и да пишат допустимите стойности. Всеки пропуск е точка, две надолу, а след това се оказва, че ако просто са се сетили да си огледат подробностите по иначе решените задачи са могли д влязат там, където им е целта. Да си хвърлят по едно око и на Основните задачи и доказателствата им.
Успех утре!
Искам да ти благодаря, че и днес писа в темата, както и преди предната матура. Благодаря ти, че ни съчувстваш и опитваш да ни помагаш.
Всички искаме най- доброто за децата си и това ни обединява в такива моменти.
Благодаря ти! Дано ти се върне добрината!

Хора, черният ми дроб не издържа вече!!!!!! Да се свършва тази серия, че доста пих тези дни Close

# 1 682
Рамацоти, аз мисля, че във вените ми тече или бира корона, или португалско розе.
Да ви разведря за утре.
Туй са уикенд плановете, да се подготвим:

А това за децата:

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 01:40 от zlatenceto

# 1 683
Мексито, много съжалявам. Това е като да загубиш любим човек. Прегръщам ви.
Така е права си той си беше част от семейството и си остава такъв!

# 1 684
Да не се целите в Испанската с португалски???😀 Аз се удавих в бира. То испанска, то италианска Joy
А за утре вечер имаме запазена маса от началото на седмицата. За този миг живея, той ме крепи. Както каза ММ да ударя лакти на масата и нека ваканцията започне

# 1 685
meksito И аз много съжалявам. Как се сдържате пред нея направо сте железни!
И утре е ден - то вече си е заминало котето.

# 1 686
Да не се целите в Испанската с португалски???😀 Аз се удавих в бира. То испанска, то италианска Joy
А за утре вечер имаме запазена маса от началото на седмицата. За този миг живея, той ме крепи. Както каза ММ да ударя лакти на масата и нека ваканцията започне
Слава Богу, не! Мойто ми каза "Него ще го сложа в резерви" 😂😂
И аз си мисля наблизо в един любим ресторант да се натресем.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 01:40 от zlatenceto

# 1 687
  • София
Маса за утре имаме и ние - с други седмокласни родители, барабар със седмокласниците.

# 1 688
  • Бургас
Meksito, да почива в мир котенцето!
Аз не бих казала, за да не се разстрои детето. Точно сега няма нужда от допълнително психическо натоварване.
За НВО-то моя каза, че го определя като лесно. Най-ме е страх като каже така. Колко четворки ми носи от лесни контролни, ако знаете... та нищо не знам. Не знам какво да очаквам. Може и много, може и малко, но поне мина единия. По принцип на математиката очаквам да е по-слабия резултат. Тъпото в цялата картинка, е че сега нали смени желанието от вчера за днес от езикова на програмиране и както наблягахме на български, защото ще е 3х БЕЛ, сега ще му търсят 3 х МАТ.

# 1 689

Тази нощ е най-кратката и започва Лятото.

Утре да се поздравим с правилно решени задачи и да се наслаждаваме на лятото, или поне децата след тази дълга учебна година ❤️, докато ние редим желания

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 21:45 от toplomliako

# 1 690
meksito съжалявам за котенцето Sad аз съм кучкарка и съм гледала само кучовини, но като загубиш другар много боли Sad

Нашата девойка като че ли след вчера се успокои, видя че матурата не хапе и днес е по-спокойна отколкото във вторник.

Пожелавам утре на децата да са спокойни и внимателни с концентрация на МАХ.

# 1 691
Децата, които ще се борят утре за +90 точки да не забравят да описват всяка стъпка в доказателствата при геометричната задача, както и да пишат допустимите стойности. Всеки пропуск е точка, две надолу, а след това се оказва, че ако просто са се сетили да си огледат подробностите по иначе решените задачи са могли д влязат там, където им е целта. Да си хвърлят по едно око и на Основните задачи и доказателствата им.
Успех утре!
Искам да ти благодаря, че и днес писа в темата, както и преди предната матура. Благодаря ти, че ни съчувстваш и опитваш да ни помагаш.
Всички искаме най- доброто за децата си и това ни обединява в такива моменти.
Благодаря ти! Дано ти се върне добрината!

Хора, черният ми дроб не издържа вече!!!!!! Да се свършва тази серия, че доста пих тези дни Close
Ти си добре. Ние с мм започнахме септември. Да му мисли черният дроб. Лошото е, че и на мен талията не е това, което беше.

# 1 692
  • София
meksito, да почива в мир котето. И аз съм на мнение, че е по-добре да не казваш днес на детето.

# 1 693
Момичета, моля вЕ, да се придържаме към драмата с нво, че за талията не искам да си помислям даже - 6 месеца на дивана със скъсан менискус и вино/ бира със 7 клас, повече кг съм имала само през бременността 🫣.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 01:39 от zlatenceto

# 1 694
Братчето на наборката е на тренировка. Мирише на буря. Усещането вчера и днес е описано в "По жътва"

Общи условия

Активация на акаунт