Отговори
# 1 830
  • София
От къде ги разбирате тези неща, толкова рано, 30 минути след старта.

# 1 831
Това е нормално. Но как излиза информация преди 11-12 часа за мен е непонятно и даже малко неприятно.

# 1 832
До 9 задача били елементарни за решаване
За кого са елементарни? За учител, за дете от МГ или за тройкаджия?

Честит рожден ден на девойките! Да излязат с усмивки днес, да са здрави и щастливи

# 1 833
  • Пловдив
Честити да за рожденичките на Малечка и Мама Ру. Здрави, с късмет и с лекота да си сбъдват мечтите!
Дреб замина сутринта и остави химикала от сряда - бил му изхабил вече късмета Joy Едно време ние си пазехме химикалките, с които сме си взели изпит, че са късметлийски и с тях писахме само на изпити, явно днес тактиката е друга Joy
От сряда чакам моите резултати - още нищо няма...с трябва да излизам с колата, иначе студената бира ми е под ръка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 834
До 9 задача били елементарни за решаване
Откога те чакам😀
Откъде черпиш тази информация?

Така споделиха във фейсбук

# 1 835
Да са здрави, щастливи и с късмет днешните рожденички! Всичките си мечти да сбъднат! ❤️❤️❤️

# 1 836
Това е нормално. Но как излиза информация преди 11-12 часа за мен е непонятно и даже малко неприятно.

В Сряда при нас квесторите са си били с телефоните. Колко му е да напишат едно съобщение...

# 1 837

В Сряда при нас квесторите са си били с телефоните. Колко му е да напишат едно съобщение...
При това доста субективно съобщение.
Лесните задачи не са ОК за нас поне.

# 1 838
  • София
Дойдох във фитнеса. Не ме свърта.... Жега, едно такова.. Щерката тръгна с един изрязан потник, и това го мисля,  не беше редно, казах й. Ама младежите са въпрекисти Joy   не смея и да се карам преди Нво

# 1 839
Mama Ru, и на твоето момиче честит празник! Да е здрава и много щастлива и да вярва в себе си!

И аз снощи в 9 купувах чертожни материали. За пети път сигурно тази година. Сигурно на всяка тройка ходи някъде и ги гори ритуално.

За добавките в кафето, предлагам да не се гледа колко е часът, а в колко е станал човек. Ако е станал в 6, екстра си е в 9:30 да удари едно ирландско кафе. Професионалистите стават в 2 и в 5 вече са на второто. Пък и все някъде е 6 вечерта.

# 1 840
  • European Union
Никога не е рано да си сипем по едно. От толкова изпитни вълнения забравих часа на малкия за зъболекар.

# 1 841
Еспресо мартини пиели сутрин ...

Съставки
Всичко, от което се нуждаете, за да приготвите вашето еспресо мартини, е кафеварка, шейкър за коктейли и чаша мартини.
30 мл кафе
30 мл водка
30 мл ликьор с кафе
6 кубчета лед
1 чаена лъжичка захар
За да подобрите още повече вашата напитка, добавете водка с вкус на ванилия за отчетлив, но мек вкус.

1 – Направете захарния сироп, като поставите пудрата захар в малък тиган на средно силен огън и налеете 50 мл вода, разбъркайте и оставете да заври.
2 (по избор) –  Поставете няколко кубчета лед в чашата за няколко минути, докато приготвяте напитката, а след това изхвърлете, преди да налеете напитката.
3 – След като захарният сироп изстине, сложете 1 с.л. в шейкъра заедно с леда, водката, ликьора с кафе и кафето. Разклатете, докато външната страна на шейкъра стане ледено студена.
4 – Прецедете в охладените чаши и гарнирайте.

Преди да прецедите коктейла си, уверете се, че чашите ви са охладени. В този момент три еспресо зърна ще го направят да изглежда перфектно, докато плуват върху вашата пяна на еспресо мартини.

# 1 842
  • София
Честито на рождениците! Много здраве и щастие да имат!

# 1 843
  • София
Някои учители се сърдят, когато се каже нещо срещу квестори, не приемат, че, уви, има нарушения... Sad
Скрит текст:
Спомням си за един случай преди 5 години, училищата с немски в София  тогава провеждаха изпита за сертификат накуп за всички - в залите на ТУ имаше деца от 91 НЕГ, от 73 СУ, от 35 СУ.. И във всяка зала разбираемо е имало учители от трите училища + порядъчно количество немци.  В залата , в която бяха моите девойки, на учителката от 35-то й звъннал телефонът и тя даже го вдигнала да си приказва...Rolling Eyes Още след първите думи  един от немците креснал и скорострелно я изгонил навън.

# 1 844
  • в края на града
До 9-та обикновено са по алгебра и примерите са лесни поне в предишните години (обикновено има само една задача с думи, която може да ги затрудни), 10-та пак е с думи, а после почват по геометрия, която за повечето деца идва по-трудна. На мен ми е интересно какви ще са 19 и 20-та, нали от тази година ще са затворени.
Успех на всички деца и честито на рождениците!

Общи условия

Активация на акаунт