Отговори
# 1 905
  • София
Успоредникът ме изненада. Досега все е бил триъгълник. Дано са го преговаряли и да си спомнят критериите. Smirk

# 1 906
Важното е там да ги решат правилно. Толкова са се готвили.

Според мен това е тест за концентрация предимно, заради големия брой задачи и да превключваш бързо.

# 1 907
  • София
Скрит текст:

Задачите

и от 1-ви модул
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:56 от tanya_g

# 1 908
Това пускат във Фейсбук

# 1 909
  • София
А, че то колко да е успоредник? Пак основно триъгълници има.

# 1 910
Ехеееее...кога изтекоха тези задачи! Харесва ми, че задачата е с успоредник. Така по-лесно ще си направят чертежът. Иначе като не се знаят ъглите и тепърва се търсят, по-лесно може да се обърка човек. И другата задача изглежда с ясно условие. Мисля, че моята наборка ще се справи отлично. Heart

# 1 911
Добър ден,
Баш навреме влязох за задачите от Модул 2 Simple Smile

Честит Рожден Ден на рожденичките! Да им е на късмет днешния празник да покажат всичко, което знаят!

# 1 912
  • Пловдив
Успоредникът ме изненада. Досега все е бил триъгълник. Дано са го преговаряли и да си спомнят критериите. Smirk
И мен ме изненада. За периода 2023г. - 2016 г. само 2016г. е правоъгълник. Другите години са все триъгълници. И на пробни матури където е правела все триъгълници.

# 1 913
На първи модул няма ли ги някъде качени задачите!

# 1 914
Излизат вече още деца при нас, явно ще пропуснат 2 модул. Очаквам и моето скоро да излезе, че и ние сме от тези, които са трагедия по математика.

# 1 915
  • София
Последната подточка на геометричната ми изглежда малко гадна - с това изразяване с букви... Дано не го объркат.

# 1 916
  • София
На първи модул няма ли ги някъде качени задачите!

Качих ги при другите

# 1 917
И аз чакам обаждане

# 1 918
Шантава работа... Някакъв усет явно имало в мен... Вчера специално за успоредници говорихме. Вярно, само най-важното, но дано е имало кой да чуе. От текстовите сме правили основно работа. Дано се сети и там какво сме говорили

# 1 919
Че то тоя успоредник си е баш задачи с правоъгълни триъгълници с 45, 30 и 15 градуса Thinking

Общи условия

Активация на акаунт