Търся електронна книга - 48

• 100 285
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
не знам дали е качена, но судържанието е базирано на статиите от блига и, в които можете да намерите същата информация.

# 151
Здравейте.На Крис Картър"Възмездие" в ел.вариант да чакаме ли?

# 152
има я от повече от месец

# 153
Здравейте, търся Пясъчният човек на Ларш Кеплер. Моля, ако някой я има, да ми пише Simple Smile
Ларш Кеплер - първите 4 книги за инсп. Юна Лина ("Пясъчният човек" е четвъртата).

# 154
има я от повече от месец
Е как съм я пропуснал,ако може
Скрит текст:
Благодаря.

# 155
Може ли и на мен да пратите "Змията и крилете на нощта“
Благодаря предварителнo.
nati_0987@abv.bg

# 156
има я от повече от месец

преди няколко страници питах и аз за "Възмездие"...ако наистина е има в ел. вариант може и на мен да ми е пратите: joropp@abv.bg
благодаря предварително !

# 157
Здравейте! Мога ли да помоля за електронния вариант на книгите "Змията и крилете на нощта" и "Лунатион:Дом на пламъци и сенки", ако някой от вас разполага с тях.
Благодаря предварително!  
talence@mail.bg

# 158
Здравейте! Търся ,,Петте езика на любовта'' на Гари Чапмън, ако някой я има в електронен вариант ще помоля да ми я изпрати на missis_miller@abv.bg

# 159
Здравейте! Търся в електронен вариант “Яжте мръсно” на Джош Акс.
bilyana.delcheva@yahoo.com

Ще бъда благодарна!
Успешен ден!

# 160
Здравейте!
Търся книгите “Променлива реалност” и "Подобрен" на Блейк Крауч.

email: mirchev89@gmail.com

Благодаря предварително!

# 161
Здравейте.
Търся електронната книга "Излекувай живота си" на Луиз Хей.
Благодаря ви!

# 162
Здравейте! Мога ли да помоля за електронния вариант на книгите "Змията и крилете на нощта" и "Лунатион:Дом на пламъци и сенки", ако някой от вас разполага с тях.
Благодаря предварително!  
talence@mail.bg

И аз се присъединявам към молбата.
Благодаря
e.dimitrova90@gmail.com

# 163
Здравейте търся книгата "Хиляда целувки и едно момче”на Тили Коул
  ninacvetkova07@gmail.com

# 164
Здравейте, по повод исканата от Вас книга на Георги Господинов - "Времеубежище", бих искала да изкажа своето мнение.
Според мен не е редно, тъй като сме българи, да четем по такъв начин книги на български автори. Така не стимулираме те да искат да пишат, защото нямат никаква печалба от такива като нас. Аз вече отдавна съм си дала сметка, че е редно да стимулирам българската икономика и в частност писателите, и затова си купувам техните книги, а не ги чета пиратски.
Разбирам, че не всеки има възможност да си купува непрекъснато книги и затова е създаден този сайт, но хубави български книги излизат рядко и човек може да направи жеста да си спести парички и да си купи от книжарницата.
Ще се радвам някой от вас да прояви благоразумие и да изтрие от темата Линка към неговата книга!

Общи условия

Активация на акаунт