Търся електронна книга - 48

• 100 276
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък се радвам, че има ел варианти на български книги, защото не искам после да ме е яд, че съм си ги купила. Извинете, ама това, че е българска книга, филм, сериал, не значи, че е винаги нещо качествено. Ще дам пример с "Глина". Подведох се по страхотните коментари, купих я на хартия и я зарязах на половината. Ако я имаше в ел вариант, щях да си спестя едни 20 лв. "Времеубежище" стои и ми чака на четеца, ще дойде и нейното време някой ден и нямам грам угризение, че не съм стимулирала българската икономика Simple Smile

# 166
“Глина” беше и моето разочарование. Нея и “Червенохалата” подарих, излишни ми бяха в библиотеката ми..

# 167

Ще се радвам някой от вас да прояви благоразумие и да изтрие от темата Линка към неговата книга!
"Времеубежище" може да се свали от 4eti.me. И според мен не е върха на сладоледа. Simple Smile

# 168
  • София
Здравейте! Търся в електронен вариант “Яжте мръсно” на Джош Акс.
bilyana.delcheva@yahoo.com

Ще бъда благодарна!
Успешен ден!
Имам я на английски.

# 169

"Времеубежище" може да се свали от 4eti.me. И според мен не е върха на сладоледа. Simple Smile
Случва се и  авторите да дават съгласие за разпространение. Не е все пиратско.

# 170
Приказки- игри например имат книги на сайта им, качени в пдф, които могат да се разгледат там и ако читателят ги хареса може да ги поръча. Не се налага като при други книги първо да купиш и после да се разочароваш, виждаш преди това какво представлява книгата.

# 171
Приказки- игри например имат книги на сайта им, качени в пдф, които могат да се разгледат там и ако читателят ги хареса може да ги поръча. Не се налага като при други книги първо да купиш и после да се разочароваш, виждаш преди това какво представлява книгата.

На някои сайтове може и да попрелистиш книга. В книжарниците обаче, само в Сиела  и Озон имат столчета за да метнеш няколко страници..в Хеликон си прав като кон и след определено време, започват да те обикалат в широки кръгове, докато се откажеш и /или купиш каквото си взел.

Напълно разбирам всички мнения, но трудно е да си вечно печеливш и да купуваш само хубави книги. За това има и вторичен пазар на книги и какви ли не варианти- от пътуващи книги до бартери. Има и групово купуване, има и библиотеки и най-обичам последното- верни приятели!

# 172
Повечето сайтове, които имат качени откъси от книги са полезни, но не винаги е работещо. За тези с илюстрации прелистването определено е много полезно, защото иначе може избирателно да са показани само най-красивите илюстрации. Така че винаги остават и възможности за изненади, затова определено оценявам подхода на Приказки-игри. Физическите библиотеки са най-сигурен вариант, когато се колебаеш за дадена книга, но там може да се налага изчакване при липса на бройки и конкретно търсената книга.
Има книги на български автори, които съм чела и съм вземала не само за себе си, но и за подарък след това. В читанка пък напр. има книги на Цончо Родев, които намирам за стойностни и много се радвам, че го преиздават, сега ще се появят и вторите два тома, следващи “Тътени”.

# 173
Здравейте, издирвам книгата "Доброжелателните" от Джонатан Лител.

Ако някой желае да я сподели, адреса ми е mirchev89@gmail.com

Благодаря предварително!

# 174
  • София
Здравейте,
Търся “А планините ехтяха” - Халед Хосейни.
biki@abv.bg
Благодаря!!

# 175
Здравейте!
Търся:
"Без следа" - Саймън Бекет;
"Obscuritas. Мрачна музика" - Давид Лагеркранс;
"Memoria. Мрачни спомени" - Давид Лагеркранс

# 176
Търся книги на лариса ренар ☺ или поне ако някой ги има ако може да ми снима практиката за Афродита, мисля че се казваше - в морето

# 177
Търся книги на лариса ренар ☺ или поне ако някой ги има ако може да ми снима практиката за Афродита, мисля че се казваше - в морето
Само това имам от автора
https://dox.abv.bg/download?id=cf0ee08f62

# 178
Само това имам от автора
https://dox.abv.bg/download?id=cf0ee08f62

Здравейте,
имам 3 нейни книги,  дайте си имейл да ви ги изпратя.

# 179
Здравейте Simple Smile
Виждам, че назад са пускани линкове за теглене към "Вода за цветята" на Валери Перен, но вече са изтекли.
Дали може пак да пуснете, моля?

Общи условия

Активация на акаунт