Търся електронна книга - 48

• 97 548
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
Търся поредиците на Елена Звездная. В рулит не всички книги са целите

# 391
Търся книгите на Антъни Уилям. В рулит намерих първата, иска ми се да намеря и останалите. Благодаря!

# 392
Здравейте, търся Историята на изгубеното дете на Елена Феранте.
mina_sd@abv.bg
Предварително благодаря!

# 393
Здравейте, някой може ли да ми изпрати "Мисленето" - Даниъл Канеман.
ddjoro@abv.bg
Благодаря!

# 394
Здравейте, някой може ли да ми изпрати "Мисленето" - Даниъл Канеман.
ddjoro@abv.bg
Благодаря!

Можете да си я свалите от 4eti.me

# 395
Дали някой може да ми прати книгата- В света на гладните духове на Габор Мате?
mikfzl@abv.bg?

# 396
Добро утро!

Търся  "Аз съм пратеникът" -Маркъс Зюсак.
В читанка е временно недостъпна за четене и сваляне.
Скрит текст:
Благодаря предварително!
Хубав ден на всички!

# 397
Добро утро!

Търся  "Аз съм пратеникът" -Маркъс Зюсак.
В читанка е временно недостъпна за четене и сваляне.
Скрит текст:
Благодаря предварително!
Хубав ден на всички!
Има я в Рулит: https://www.rulit.me/books/az-sm-pratenikt-download-566302.html

# 398
Здравейте, търся книгата Забравеното изкуство да възпитаваш  , автор -Микалийн Дюклеф в електронен вариант. Моят имейл е misheva84@abv.bg . Благодаря предварително на отзовалите се!

# 399
  • София
Извинявам се предварително за спама...
Ако не се лъжа, в тази тема Борянчето даде линкове към четирите части на Игри на наследство и имаше доста интерес. Прочетох първите две, но третата част ме шокира. Все едно е пусната през гугъл преводача - героинята говори за себе си в мъжки род, две от имената на героите от първите части, тук са изписани по друг начин, а словоредът е безумен и смисълът тотално се губи.
Някой прочел ли е третата част? Четвъртата пак ли е такава мъка? Много ме човърка дали хартиеното издание е със същия превод, май ще отида да потърся в някоя книжарница, и ако е същият превод, ще ги напсувам солидно в мейл до издателството, за да ми олекне.

# 400
Не съм ги чела и  нямам представа какви са, обикновено превеждат някой том и  нататък машинно. Изкуственият интелект се справя добре с преводи,  че и търси добре ,снощи се смяхме със сина , говорим за ракия  и на телефона му се изписа ракия, подслушва ни. Но през какво са превеждали тези ,не знам,  ако ми попадне читав - ще споделя.
https://dox.abv.bg/download?id=dde27f13a4
https://dox.abv.bg/download?id=bbf2ba83e3
 не знам какво съм качвала ,тази е официална от издателство, четвъртата трябва да е ,ще видя за трета

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 13:37 от Бор_яна

# 401
Някой прочел ли е третата част? Четвъртата пак ли е такава мъка? Много ме човърка дали хартиеното издание е със същия превод, май ще отида да потърся в някоя книжарница, и ако е същият превод, ще ги напсувам солидно в мейл до издателството, за да ми олекне.

Е, много ясно, че става въпрос за т.нар. фен превод – т.е. някой тарикат пуска автоматичен превод, без дори да си направи труда за елементарна редакция.
И на други такива книги съм попадала – изобщо не ги чета. Но иначе си имат „преводачи“, които се величаят като такива, че и сайт си имат даже.
Не че издателствата и те не са за бой, но чак такива „преводи“ още не са си позволявали.

# 402
  • София
Сийче, понеже за първи път попадам на такова животно, ми дойде шоково. Все си мислех, че когато излиза книга, сканираш с Акробата и при желание отстраняваш дребни грешки. Егати и фен превода... Тъпото е, че прочетох първите два тома, които си бяха напълно окей, и не върви да зарежа книгата по средата...

# 403
Ами... Нямаш друг изход, освен да чакаш издателството да пусне електронно останалите части. Или на хартия, ако са издадени изобщо.

# 404
Издадени са , проверих . Ама как са ...не знам.

Общи условия

Активация на акаунт