Търся електронна книга - 48

• 97 429
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
@Toffee
“Махалото на Фуко”, има я в читанката (аз закупих хартиено издание, но четох и електронно - даже повече на четеца, защото така ми беше по-удобно, там има и някои допълнителни бележки, които бяха наистина полезни.)

# 661
Една странна питанка:
Идея?!
От къде мога да сваля някой друг защитен файл на електронна книга
( с учебна цел! )

# 662
Имаше тук един, дето никой не го разшифрова. Само се оплакваха ,че не ес отваря, който се сеща ,да го сподели.
 Иначе трябва някой, купил книга да ти го прехвърли  без да сваля защита. Ако ти купиш, си е  отворен за теб, няма как да стане упражнението.

# 663
Ако ти купиш, си е  отворен за теб, няма как да стане упражнението.
За това се "досещам" и търся някой, който се е сдобил с файл и е установил, че не му върши никаква работа... :Д

# 664
Ако ти купиш, си е  отворен за теб, няма как да стане упражнението.
За това се "досещам" и търся някой, който се е сдобил с файл и е установил, че не му върши никаква работа... :Д
https://mega.nz/file/9AlwTQDL#C96Rjg53aB21ENVTW5pyhmHf5kWao9gNmQaemTmUUYw
Защита се сваля само с помоща на паролата на купувача....

# 665
Здравейте, момичета. Търся “Змията и кралете на нощта”. Моля ако някой я има да ми я изпрати. Имейл - cvetiy81@gmail.com

# 666
Толкова много предложения получих, благодаря ви от ❤! Не очаквах такава обратна връзка и такъв позитивизъм към идеята ми. Не знам от коя да започна, наистина! Толкова различни книги за които дори не бях чувала.. щастлива съм 🥰
Заемам се да кача всяка една от тях на четеца (запасявам се за новия сезон 🍁)
Ехх, очакват ме едни уютни, студени месеци с четеца в ръка!

В случай че още някой има желание да сподели с една непозната съфорумка 🤭 своята любима книга, за последно оставям имейла и спирам, докато не изчета всичко изпратено ми от вас 📖
mybooktreasures@gmail.com
Приемам линкове, файлове, заглавия, всичко, стига да ви е докоснала истински,  може да ми пишете и тук на лично 💌  

Скрит текст:
Здравейте! Днес ми дойде една идея, която бързам да споделя с вас, надявам се не е против правилата.
Няма да моля за определена книга, ще помоля който има желание да ми изпрати неговата най-любима. Тази, която го е докоснала по някакъв начин. Няма значение нито жанра, нито автора 🙏🏻
Искам да се докосна до творчеството на най-различни автори. Да прочета книги, които знам, че някъде, някого са докоснали.

Оставям имейл
mybooktreasures@gmail.com

Дори да я нямате в електронен вариант, напишете ми името и автора ѝ на имейл, аз ще си я потърся 🍀

Благодаря предварително на всеки един от вас, който ще отдели от времето си, за да ме запознае с неговото най-любимо, книжно съкровище ✨

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 20:15 от Toffee ᡣ𐭩

# 667
Toffee,защо не направиш списък и не споделиш всички любими заглавия с останалите Simple Smile

# 668
С удоволствие! Ще изчакам до утре вечер, дали още някой ще реши да сподели нещо и ще пусна всички предложения като един списък тук. 🙏🏻
Не исках да "размивам" темата, затова и не го предложих по-рано (а и не знаех изобщо дали някой ще се включи), но щом имате интерес, правя го 🥰
Някой книги ми ги изпращаха като файлове, други като линкове, така че ще напиша кои имам, за да може ако някой си хареса някоя да му я препратя.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 21:03 от Toffee ᡣ𐭩

# 669
Здравейте, момичета. Търся “Змията и кралете на нощта”. Моля ако някой я има да ми я изпрати. Имейл - cvetiy81@gmail.com

Вярвам че си искала да напишеш "крИлете" 🤔. Ако е така, има я в рулит ✌

# 670

Да, объркала съм. Не ми излиза в рулит..

# 671

Заповядай
https://www.rulit.me/books/zmiyata-i-krilete-na-noshchta-download-868898.html

# 672

Заповядай
https://www.rulit.me/books/zmiyata-i-krilete-na-noshchta-download-868898.html
Много благодаря, при мен все още не излиза, ако я напиша, може да е проблем със сайта.

# 673
Търся всичко от Филип Котлър. И на платени книги ще съм много благодарна.

# 674
Търся всичко от Филип Котлър. И на платени книги ще съм много благодарна.
Ето тук има някои от неговите книги: https://annas-archive.org/search?index=&page=1&q=%D0%A4%D0%B8%D0 … D1%8A%D1%80&sort=

Общи условия

Активация на акаунт