Търся електронна книга - 48

• 97 432
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте!
 Дали някой има Raveling in Sin by Meghan March на английски, както и поредицата Fallen by Lauren Kate също на английски.
Благодаря предварително! Megigrozdanova@gmail.com
Fallen я има в annas archive в различни формати. Другата не я видях.

# 646
  • Бургас
Eruption я има в ebookhunter

# 647
  • София
Жива да си, бих почерпила, ако можех. CakeCocktailFlowers Cherry BlossomCandy

# 648
  • Бургас
Щом ползваш английски, следи си го. Много бързо качват новите заглавия. Понякога и късно вечерта преди официалната дата.

# 649
Здравейте!
Търся Ален Делон - Ангел и хулиган на Венсан Киви.
Ако някой я има ще съм благодарна да ми я изпрати на k.nikolova1988@gmail.com

# 650
Здравейте!
Търся Ален Делон - Ангел и хулиган на Венсан Киви.
Ако някой я има ще съм благодарна да ми я изпрати на k.nikolova1988@gmail.com

https://dox.abv.bg/download?id=9323225038 в пдф не пазя друг

# 651
На Звездная и Крушарска и аз търся и нямам мейлбукс

# 652
  • ... рееща се.
Здравейте!
Търся "Балада за Георг Хених" на Виктор Пасков във формат различен от PDF (неконвертиран).
Благодаря предварително!

Виктор Пасков - Балада за Георг Хених - линк за теглене -  https://dox.abv.bg/download?id=fd281263d3

Здравей,
линкът за съжаление е изтекъл... може ли отново да бъде качена книгата?
Благодаря! Simple Smile

# 653
  • София
Здравей,
Благодаря! Simple Smile
В прозореца за адрес в Читанка след името на книгата добавяте ".epub" и автоматично се сваля в този формат. Или дайте поща.

# 654
  • ... рееща се.
Здравей,
Благодаря! Simple Smile
В прозореца за адрес в Читанка след името на книгата добавяте ".epub" и автоматично се сваля в този формат. Или дайте поща.

Това с формата при мен не сработва поради някаква причина. Пускам имейл ma4li@abv.bg

# 655
Здравейте! Търся в pdf формат книги на Джоди Елън Малпас, чела съм само трилогията " Този мъж", останалите качени в рулит са с лош превод за съжаление. Ще се радвам ако някой има нещо на авторката ,да ми изпрати -
veronikaasenova77@gmail.com
Благодаря предварително!

# 656
  • София
Това с формата при мен не сработва поради някаква причина. Пускам имейл ma4li@abv.bg
Изпратих още предиобед.

# 657
  • София
Здравейте,

Търся книгата Страхувам се и все пак ще го направя - Д-р Сюзън Джефърс.

Поздрави!

# 658
Здравейте! Днес ми дойде една идея, която бързам да споделя с вас, надявам се не е против правилата.
Няма да моля за определена книга, ще помоля който има желание да ми изпрати неговата най-любима. Тази, която го е докоснала по някакъв начин. Няма значение нито жанра, нито автора 🙏🏻
Искам да се докосна до творчеството на най-различни автори. Да прочета книги, които знам, че някъде, някого са докоснали.

Оставям имейл
mybooktreasures@gmail.com

Дори да я нямате в електронен вариант, напишете ми името и автора ѝ на имейл, аз ще си я потърся 🍀

Благодаря предварително на всеки един от вас, който ще отдели от времето си, за да ме запознае с неговото най-любимо, книжно съкровище ✨

# 659
Здравейте! Днес ми дойде една идея, която бързам да споделя с вас, надявам се не е против правилата.
Няма да моля за определена книга, ще помоля който има желание да ми изпрати неговата най-любима. Тази, която го е докоснала по някакъв начин. Няма значение нито жанра, нито автора 🙏🏻
Искам да се докосна до творчеството на най-различни автори. Да прочета книги, които знам, че някъде, някого са докоснали.

Оставям имейл
mybooktreasures@gmail.com

Дори да я нямате в електронен вариант, напишете ми името и автора ѝ на имейл, аз ще си я потърся 🍀

Благодаря предварително на всеки един от вас, който ще отдели от времето си, за да ме запознае с неговото най-любимо, книжно съкровище ✨

Здравейте,
допадна ми идеята Ви. Мен ме трогна поредицата на Мануела Инуса за магазинчетата "Валери лейн". Цялата я има на бг в рулит: https://www.rulit.me/series/valeri-lejn
харесвам и Людмила Филипова. Тук имаше линкове към нейни книги, по-назад. в мейлбукс също има, ако ползвате

Общи условия

Активация на акаунт