Излекуван цистит

• 7 873
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
Щом е след секс, вероятно при мъжа ти има нещо не излекувано.
Пробвайте да пусне освен урина и спермален секрет за посявка, че при моя мъж урината все чиста, пък в спермален излизаха гадините.

# 76
Чела съм, че хомеопатичното Стафисагрия помага при цистит след секс. Опитайте.

# 77
Нахлувам в темата, но вече не се издържа...от около 2 години започнах да правя цистит след полов акт...не всеки път, разбира се, но през 2-3 -4 месеца.. и всеки път е "като по учебник", точно на втория ден ме "тупва" , ама рязко, направо с кръв и всички екстри...и не почна ли светкавично АБ няма оправия(поне един ден е острата фаза, но този ден е АД...)...скоро разбрах за Д манозата и реших да опитам с нея, като пия по едно каше след полов акт само...да кажа, че съм семейна от 20+години и нямам смяна на партньори(да кажеш от това е)...имам съмнения, че може би наближавам критическата и това също помага за ситуацията...защото все по-често не се овлажнявам хубаво и от там става фалът явно...офф...след всеки полов контакт съм на тръни, ужасна робота...🤔Някой с опит с Д манозата и така по едно ок ли е, или трябва накакъв продължителен прием определено време?

# 78
Здравейте! На някоя налагало ли и се е да пие Монурал в много ранна бременност - 4/5 г.с?

# 79
Публикувам го и тук, ако някой го е пил, моля да сподели мнение. Билков препарат от Германия е закупен, поръчка по интернет. Описват много добро действие при цистит, състава е съвсем различен от традиционните билки.

# 80
Нахлувам в темата, но вече не се издържа...от около 2 години започнах да правя цистит след полов акт...не всеки път, разбира се, но през 2-3 -4 месеца.. и всеки път е "като по учебник", точно на втория ден ме "тупва" , ама рязко, направо с кръв и всички екстри...и не почна ли светкавично АБ няма оправия(поне един ден е острата фаза, но този ден е АД...)...скоро разбрах за Д манозата и реших да опитам с нея, като пия по едно каше след полов акт само...да кажа, че съм семейна от 20+години и нямам смяна на партньори(да кажеш от това е)...имам съмнения, че може би наближавам критическата и това също помага за ситуацията...защото все по-често не се овлажнявам хубаво и от там става фалът явно...офф...след всеки полов контакт съм на тръни, ужасна робота...🤔Някой с опит с Д манозата и така по едно ок ли е, или трябва накакъв продължителен прием определено време?
Прочетете в темата Резултат от Микробиология последната 16 стр нататък
Там имаме цистити, рецидиви, лечения от Турция , ентеркоки и Е. Коли
Подробно съм описала и показала на снимки кое как изглежда и какво причинява. От 16 страница до края.
Успех🍀

# 81
+20 години семейна, предполагам сте над 40 ?  Което означа, че проблемът е и хормонален. Според мен повече успех в справянето с цистита, ще имате с естрогенов крем по схема. Помолете читав гинеколог да ви го изпише. Да това е крем с хормони, ама ако наистина е проблем този цистит за вас, ви съветвам за това решение, мисля че ще имате повече резултат. Уроепителът в мехура се влияе от хормоните. Ако е здрав уроепителът, няма да му влияят толкова бактериите. В крайна сметка затова много често има хора с бактерии в урината пък с малко или никакво симптоми. Явно при тях е по-здрав този епител в мехура.

# 82

Здравейте отново. Аз пак се включвам
Уж бях успяла да махна всякакви пръчки при мен. Последно имах Ентерокок лекувах го с Амоксиклав от антибиограма. 2 х1000 за 10 дни. Преди това имах е. Коли лекувах я с Левокса пак от антибиограма.
Минаха 5 дни от последно лечение и ето пак…… след полов контакт след 2 дни рязко ме заболя ниско долу, започна парене изтичане и айде……. Пускам секрет след 3 дни излиза пак Е. Коли.
Сега пък зинат пише да пия
Убих се от пиене на АБ
Феманоза 2000 мг пия
Червена боровинка 2000
Чай мечо грозде и коса
Вече не знам къде е дефекта в мен и къде е лечението ……..
Някакви  съвети?

# 83
  • Варна.
Здравейте, вчера следобед получих криза с позиви за уриниране на десет минути и неприятно усещане за пълен мехур, много малко кръв. Случва ми се за първи път. Обадих се по телефона на ЛЛ, който ми каза да взема Цистостоп Рапид и да го започна веднага по схемата му. Тази сутрин съм доста по-добре, почти нормално се чувствам.
Въпроса ми е, ще се справя ли само с тази добавка?
От това, което пишете за последователни лечения с антибиотици ме втриса!

# 84
Няма да се оправите само с цистостоп рапид. Може да имате облекчение към момента, но бактериите се трепат с антибиотик. А и видима кръв щом има, инфекцията е сериозна. Отидете на читава лекар, уролог или нефролог, видно е, че личната ви лекарка не става.

# 85
Направете урокултура.

# 86
За сега си го продължете, пуснете, както е казала sun sea урокултура и запишете час за уролог. Ако сте от София, препоръчвам Семерджиев в Доверие, дори и да има нужда от антибиотик ще ликвидира цистита от първият път. Преглежда и по здр. каса. Не бързайте с антибиотика, преди да ви е погледнал уролог/нефролог!

# 87
Здравейте. Може ли да ми препоръчате
НАЙ-Най - най кадърния и добър лекар .  Независимо дали уролог или нефролог. От Февруари 25 г до днешна дата имам порочен кръг от цистити. Махам една бактерия с АБ идва нова.
И така 14 курса АБ от които 3 венозни АБ в Каспела. Няма и няма спасение и решение за мен. Излизам от болницата и след няколко дни пак съм зле и имам новия род бактерия.
Не знам до кога така.
Сили няма вече в организма да понасям тази химия и да се тровя.
Пия всякакви чайове , пробиотици , боровинки и какво ли не и не ми помагат.
Много хронично е станало не знам кой къде и кога ме обърка   
Имам болка ниско долу в уретрата вече може да имам и уретрит. Нямам идея
Но постоянно живея с болки
В Каспела Пловдив  лекарите не обръщат особено внимание бях при Здравкова и Вълканов не съм особено очарована.
Ако бяха добри лекари нямаше да се влача почти година.
Моля за някой изпитан проверен и помогнал лекар да се спася от този ад на болки.
Насочих се към Явор Семерджиев не знам дали е добър избор. Моля за съвети
Благодаря ви много

# 88
Здравейте. Може ли да ми препоръчате
НАЙ-Най - най кадърния и добър лекар .  Независимо дали уролог или нефролог. От Февруари 25 г до днешна дата имам порочен кръг от цистити. Махам една бактерия с АБ идва нова.
И така 14 курса АБ от които 3 венозни АБ в Каспела. Няма и няма спасение и решение за мен. Излизам от болницата и след няколко дни пак съм зле и имам новия род бактерия.
Не знам до кога така.
Сили няма вече в организма да понасям тази химия и да се тровя.
Пия всякакви чайове , пробиотици , боровинки и какво ли не и не ми помагат.
Много хронично е станало не знам кой къде и кога ме обърка   
Имам болка ниско долу в уретрата вече може да имам и уретрит. Нямам идея
Но постоянно живея с болки
В Каспела Пловдив  лекарите не обръщат особено внимание бях при Здравкова и Вълканов не съм особено очарована.
Ако бяха добри лекари нямаше да се влача почти година.
Моля за някой изпитан проверен и помогнал лекар да се спася от този ад на болки.
Насочих се към Явор Семерджиев не знам дали е добър избор. Моля за съвети
Благодаря ви много
Много, много, много трудна работа.. може да опитате с Марта Ортова - нефролог или Даниел Гайдаров - уролог, плеглеждат в София. И те разбира се имат пропуски, но поне се опитват да вникнат в проблема, назначават допълнителни изследвания и т.н.

# 89
Бела ,в Пловдив като нефролог -д-р Таня Костадинова,ако не трябва да търсиш урологична причина и оперативно решение.
Преди нея,над 15 год ,всеки месец бях по 10-14 дни на аб и пак с бактерия.С нея чрез дълъг курс ,виждах стерилна урина ,още преди да ми е решена причината оперативно.
Ако имаш остатъчна урина ,рефлукс ,... -д-р Джинович ( има тема за него във форума и фейсбук),но консервативното лечение пак при д-р Костадинова.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт