Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 968
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 255
Този лосион за след слънце миналата година беше 4.99. Изненада ме много това рязко покачване.

Ако си разглеждала слънцезащитните по аптеките ще ти стане лошо.
Миналата година съм купувала от аптека Гален слънцезащитно 30 фактор на конкретна фирма за 19.83. Тази година същото струва 40.52 на промоция намалено от 50.65…

# 256
И тях, и тях. Това го запомних, защото си го купих няколко пъти, а и сме в темата за Лидл. Ще го пропусна тази година, от инатливи мотиви.

# 257
# 258
  • Пловдив
Миналият път забравих, ама сега пускам снимка на цена, от която се втрещих.

# 259
Все по-  бързо почнаха да искат да им дадем парите си . Да правят всичко по 10 лв и да се свършва с това сменяне на цени Wink 10 лв вече да си като 1 лв.

# 260
Миналият път забравих, ама сега пускам снимка на цена, от която се втрещих.

От Чили идва, за по-пряко е хванало през Бангладеш и право у ЛИДЛ Expressionless

# 261
  • София
Не се купува лятото киви, затова...

# 262
Sofi, благодаря!🙂
skk, как се замества шоколад с овес?!?🤔

На вкус няма разлика в продукта, но как технологично става не съм наясно.
Вече в луфтханза, десертите по време на полет са с шоколад от овес. Реално се ползва евтин и достъпен заместител, но технологията по преработка оскъпява крайния продукт.
Ужас (за такива като мен, които избягват овес).🙄 А поне споменато ли е в състава, че шоколадът е овесен?🤔 Можеш ли да кажеш кой е бг производителят (евентуално на ЛС, ако тук не е коректно)?
Сега кивито е извън сезон, доколкото знам. Не че 10 лв/кг е чак нормална цена.😅
С какво се обяснява поскъпването при слънцезащитите? Надали навсякъде слагат какаово масло или зехтин...😃

# 263
Е, те според мен не могат да напишат на шоколада примерно че е с 85% какао, а то да е овес вместо него. Би трябвало да са брандирани различно, обозначени и прочие.

# 264
За това аз ще си правя домашен течен шоколад с какао, сухо мляко, захар и масло.

# 265
Е, те според мен не могат да напишат на шоколада примерно че е с 85% какао, а то да е овес вместо него. Би трябвало да са брандирани различно, обозначени и прочие.
Надявам се да не измислят някой трик...😉
Както съм виждала продукти с надпис като "palm oil free", а пък алтернативата в състава не беше по-готина.

# 266
Днес ми се падна май по-добра оферта за Сиен . Точно 30 фактор не съм взимала( до сега все 50, че съм като саламурено сирене 😉 )- да рискувам ли според вас?
Скрит текст:

# 267
Здравейте,
Днес купих череши и на касата за самообслужване като ги маркирах веднага ми даде опция за плащане,без възможност да продължа с останалите продукти.На някой да му се е случвало нещо такова и къде греша?
Направих две сметки,нямаше проблем,но се зачудих.

# 268
За това аз ще си правя домашен течен шоколад с какао, сухо мляко, захар и масло.

Е нали какаото е проблемът Grinning Вероятно и то ще поскъпне брутално, не само продуктите, в които го има.

И аз питам за производителя на овесен шоколад, много ми е интересно да опитам.

# 269
Днес ми се падна май по-добра оферта за Сиен . Точно 30 фактор не съм взимала( до сега все 50, че съм като саламурено сирене 😉 )- да рискувам ли според вас?
Скрит текст:

Взимай и подновявай по-често. Ние с лунния тен трябва да се подкрепяме Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт