Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 149
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 695
Колко вида са пълнозърнестите кори за лазаня Italiamo. Взела съм първата ми попаднала пред мен кутия, а сега гледам в брошурата, че са различни видове.

# 1 696
Влизах и аз да питам за тетрадките. Май ще купя по 1-2 с хубави картинки, а другите ще си търся от другаде. И от други места чух, че били “тъмни”.

# 1 697
  • София
Потвърждавам за тетрадките - също не ги харесвам заради тъмните редове, като говоря за предишни зареждания, днес не съм ходила.

# 1 698
  • София
Колко вида са пълнозърнестите кори за лазаня Italiamo. Взела съм първата ми попаднала пред мен кутия, а сега гледам в брошурата, че са различни видове.
Два.

# 1 699
Благодаря Simple Smile

# 1 700
Здравейте,
Искам да питам някой, който е пазарувал за по-голяма сума от Лидъл.
Купона за гориво две участия ли ще се активират ако пазарувам за 100 лв.?

# 1 701
  • Бургас
За 100 лв ще съберете 2 точки, а за да активирате 1 участие са нужни 3 точки, тоест с покупка за поне 120 лв ще активирате такова.

# 1 702
  • София

За нищо 🙂 Аз не схванах  каква е разликата и според мен в готовата лазаня няма да се усети по никакъв начин точно кои си сложила.

Бисквитите Born Winner са налични на Канала, някой се интересуваше по-горе. Сякаш ги подминаваха повечето хора.
Тетрадки имаше много, но и интерес имаше към тях. Явно се харесват.
Хлябът с квас е вкусен като хляб, но и различен от тези, които се продават по малките бутикови пекарни. Не по-лош и не по-хубав, само различен 🙂

# 1 703
Някъде в София виждали ли сте от чипса с коричка? Интересуваме конкретно този с оцет. Или ако знаете, откъде другаде мога да намеря такъв със сол и оцет? В Лидл ту се появява, ту изчезва.

# 1 704
  • In transit
Два.

За мен само опаковката е различна. И на двата пише, че са пълнозърнести. "интеграле" на италиански е пълнозърнест.

# 1 705
На едната опаковка с кори за лазаня надписите са на английски, на другата са преведени на италиански (съвсем буквално даже).🙂 Съдържанието би трябвало да е еднакво. Да не би от едната страна на опаковката надписите да са на английски, а от другата на италиански?
Хайде, "честита" ни нова цена на маслото Пилос!🙄

# 1 706
Два.

За мен само опаковката е различна. И на двата пише, че са пълнозърнести. "интеграле" на италиански е пълнозърнест.

На първата опакова пише - Пълнозърнеста лазания на листове - Wholegrain Lasagne Sheets

На втората - Lazagne integrali - Лазаня цяла. Да и двете са пълнозърнести.

# 1 707
Това "Лазаня цяла" го пише на опаковката ли? Ако е така, то някой сериозно е сбъркал с превода.😅 Например Spaghetti integrali означава пълнозърнести спагети, а не "цели" спагети.🙂

# 1 708
Бисквити имаше и на Сливница още в събота, но беше при старите промоционални неща и подозирам, че са останали от предишното пускане.

А маслото... 😵 Нямам думи. Гледах и Монарх на промо, че вече е 6 лв. Преди на 5 го пускаха.

# 1 709
Маслото и олиото си вървят нагоре вече няколко седмици.

Общи условия

Активация на акаунт