Слънцезащита - 8 тема

• 55 422
  • 645
  •   1
Отговори
# 165
поднових слънцезащитата за чантата
направо 2 броя, за да не се занимавам с поръчки до края на сезона
не ползвам за основна защита, пръскам по някое време върху вече нанесената
дали пази наистина - представа нямам

# 166
Единствената от която не лъсвам цял ден ,дори и сега в жегите е тази слънцезащита:

https://bestcare.bg/product/mania-holic-sunsreen/
Лятото кожата ми е доста мазна.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 22:20 от Ernestina

# 167
  • Пловдив
Здравейте,
Коя е слънцезащитната серия на ДМ?
И в сравнение с Vichy Capital Soleil Тониран флуид против фотостареене SPF50+, има ли много голяма разлика?
Със суха кожа съм и ме интересува за лицето.

# 168
# 169
Здравейте,
И в сравнение с Vichy Capital Soleil Тониран флуид против фотостареене SPF50+, има ли много голяма разлика?
Разликата е, че тонирания флуид на DM е SPF30  и не е много подходящ за суха кожа. В това отношение този на Виши е по- хубав, но на мен ми жълтее. За вас може да е ОК. Питайте за мостри в аптеката.

# 170
  • Пловдив
Здравейте,
Разликата е, че тонирания флуид на DM е SPF30  и не е много подходящ за суха кожа. В това отношение този на Виши е по- хубав, но на мен ми жълтее. За вас може да е ОК. Питайте за мостри в аптеката.

Аз не държа да е тониращ, по-скоро да е с добра защита за суха кожа.
Вие кой ще ми препоръчате от ДМ?

# 171
  • София
На ДМ хидратиращите продукти за лице като
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-slantsezashtiten-fluid- … 066447577853.html
и
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-slantsezashtiten-fluid- … 066447577914.html
и
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-slantsezashtiten-fluid- … 066447577877.html

са приятни като козметично усещане за суха кожа - стоят свежо и сочно, лесно се нанасят. Но и са хлъзгави някак. Бих ги носила по-скоро зимата или в града. За плаж не бих заложила на тях, защото се страхувам, че се отмиват от вода, изпотяване на лицето и пипане.

Тонираният им ББ продукт в сходна опаковка като показаните е доста тъмен и не се адаптира цветът към по-светли кожи.

# 172
Моля за отзиви за Bioderma Photoderm ANTI-OX Хидратираща двуфазна слънцезащитна вода SPF50 за лице, тяло и коса. Най-вече ме вълнува пази ли наистина косата и как стои на нея.
Забравих си спрея на Lakme Teknia преди морето и няма време да го поръчвам онлайн, нито имам път към Златна рибка.  В градските пек и жега се справяше отлично, много ми се искаше да го пробвам на морето.
Насочих се към аптечните подобни продукти и се колебая между тази вода на Bioderma и слънцезащитното олио за коса на Nuxe. И двете са ми непознати. На Balea плажното олио за коса нещо е изчезнало.
Caudalie имат подобен продукт като този на Bioderma, обаче четох в отзивите в сайта им, че остават трайно жълти петна по дрехите и се отказах.
Редакция: погледнах състава на Bioderma и се отказах.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 12:04 от Mama xxl

# 173
Мама ХХЛ, а кой е спрея на Лакме?

# 174
Добър ден. Преди 1 седмица си купих слънцезащитен флуид 50+. Имах и други задачи да свърша и отнеха 5 часа. Беше много горещо и беше в дамската ми чанта. Възможно ли е да е станал негоден за употреба заради дългото стоене навън в това горещо време? Благодаря за отговорите.

# 175
Анонимен_7,не мисля, че тези часове в горещо време са го "развалили". Още по - малко, да са го направили негоден за употреба. Бъдете спокойна.

# 176
  • Пловдив
И аз не мисля, че е проблем. Още повече, че точно този тип козметични продукти са предназначени и за плажа, където с часове седят в загрятата плажна чанта или директно под слънчивите лъчи и сигурно са вложени съставки, които не позволяват супер бързо разваляне.

# 177
Мама ХХЛ, а кой е спрея на Лакме?

TEKNIA Full Defense за цялостна защита на косата (слънце, хлор, морска вода). Не включва термозащита.

# 178

Някой използвал ли е тази слънцезащита?

# 179
  • София
Имали ли сте случаи да имате слънцезащита, която не ви харесва и да я вкарате в употреба за нещо друго? Grinning То е ясно, най-лесно в кофата, ама гледам до последно да не изхвърлям (не само козметика). Та, се чудя за какво... ако е някой крем заминава за ръце, пети...

поднових слънцезащитата за чантата
направо 2 броя, за да не се занимавам с поръчки до края на сезона
не ползвам за основна защита, пръскам по някое време върху вече нанесената
дали пази наистина - представа нямам

Скрит текст:
От къде го поръчваш? Аз предния път от amazon, или ebay беше; тук по нашите магазини не съм го виждала, та сега съм със спрея на LaRoche за в чантата.

Общи условия

Активация на акаунт