Слънцезащита - 8 тема

• 55 414
  • 645
  •   1
Отговори
# 420
Аз мисля, че предните автомобилни стъкла блокират UVA и UVB лъчите и не смятам, че има смисъл от слънцезащита при шофиране.

# 421
Издънки нямам само с Pigment Control на Eucerin, ако ще ми стават петна и ще има издънки, за мен няма особен смисъл от дадена слънцезащита.
Ползвам я и на ръцете, шията и деколтето.
Аз също знам, че стъклата на колите блокират UVA и UVB.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 16:50 от marigold_

# 422
Нищо не блокират, получавала съм реакция и в евтини, и в скъпи коли 🙃

# 423
  • в Кошера
Скрит текст:

Този крем е невероятен, направо не го усещам на лицето си. Със смесена кожа съм. Не омазнява, няма кир ефект. Благодаря на Искрица и на другите момичета, които споделиха за него.
И аз се присъединявам към доволните, но с уговорката, че е супер за градска защита. Аз работя на закрито, но ми върши работа докато пътувам през деня( шофирам срещу слънцето). Но за плаж и планина не става, там се издъни миналото лято. В момента пак го ползвам.

И аз мисля така. В градски условия я ползвам, както и тази на Purito и Collistar Magic Drops Protective Drops SPF 50.
И трите са добра основа и се държат добре с останалата ми дневна рутина.
За по-екстремни условия съм заделила Ultrasun Face Tinted SPF50+, като обмислям дали да взема и Ultrasun Face and Scalp, който да ползвам върху тонираната периодично.
Ако някой има лични впечатления от миста, нека сподели. Peace

# 424
Дами, моля препоръчайте био/органични слънцезащитни кремове, без парабени, оксилати и т.н. Но да са с поне 30 фактор. Бях мернала някъде производител на база на кокосово масло и бяла ела, но сега не ги откривам.

# 425
Корейската слънцезащита все още е слаба. За градска среда е ок, но с редовно подновяване. Със skin 1004 декември месец изгорях в Ница.

# 426
Дами, моля препоръчайте био/органични слънцезащитни кремове, без парабени, оксилати и т.н. Но да са с поне 30 фактор. Бях мернала някъде производител на база на кокосово масло и бяла ела, но сега не ги откривам.

InaEssentials имат т.нар натурална с бяла ела. Майка ми миналата година си беше взела, но нещо не я хареса, не помня защо. Аз само веднъж я пробвах на ръцете си и не мога да кажа нещо лошо или хубаво.

# 427
Мъжът ми винаги ме уверява, че стъклото на колата ме предпазва да не ми се получи някое петно. Аз се мажа все пак.

# 428
  • Prismatica Aerie
Всички предни стъкла са задължително ламинирани, съответно имат UV защита. Страничните и задните стъкла обаче не са при всички автомобили.

# 429
Мисля, че търсите тези продукти. Нямам лични впечатления от тях.
https://inaessentials.com/?tw_source=google&tw_adid=&tw_campaign … KmrRoCqFkQAvD_BwE

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 17:49 от Magda Dimitrova

# 430
Аз съм доволна от истинската - fusion water. Ползвала съм я на плаж, не съм изгаряла. И единствено нея не усещам веднага след нанасяне. Мислех да пробвам скин1004, но ме отказахте с последните мнения.

# 431
Аз съм от недоволните от skin 1004, кожата ми е нормална към комбо (лятото се омазнява повече), изобщо не ми попива и остава мазен филм. В последните месеци съм с една хвалена от вас-Avene ultra fluid invisible, много съм доволна, бързо попива и не остава бял или мазен филм. Държи се добре под грим.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 19:24 от Galya_Dimitrova

# 432
Аз съм доволна от skin 1004, поне по отношение как се държи с кожата ми. Обаче в градска среда хванах тен и то сериозен с нея Simple Smile
Сега се обзаведох с един стик, да подновявам. Да видим как ще е с него.

P.s. Харесвам се с тен де, даже много. Ама не искам петна Simple Smile

# 433
  • Prismatica Aerie
Аз съм доволна от skin 1004, поне по отношение как се държи с кожата ми. Обаче в градска среда хванах тен и то сериозен с нея Simple Smile
А измервали ли сте някога колко точно крем слагате? Simple Smile 2 mg/cm² или 1/4 чаена лъжичка или ~1.25 ml продукт, само за лицето, за да се постигне SPF на етикета.

# 434
Не, винаги с окомера, но то си показва дали работи или не, достатъчно ли е или не. Предполагам, че даже слагам по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт