Слънцезащита - 8 тема

• 55 319
  • 645
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
На ред със слънцезащитната си търся и лосион за след слънце. Много харесвах на GALENIC soins soleil, но вече никъде не мога да го открия.
Търся си нещо със същото кадифено усещане след нанасяне и блестящи частици. Ще се радвам, ако някой сподели.

# 46
  • плевен
Аз благодаря за препоръката на съфорумка за новата слънцезащита на Виши. Взех си тонирана, защото другата беше изчерпана. Това е първата тонирана слънцезащита, която ми харесва. Поръчах онлайн и стандартната. Още не съм я тествала на силно слънце, а само в градски условия.
Привет! Може ли линк към слънцезащита та? Благодаря предварително!

# 47
https://www.ozone.bg/product/vichy-capital-soleil-fluid-za-litse … HTYBoCl10QAvD_BwE линкът е произволен, не съм сигурна, че това е най-добрата цена.

# 48
https://kocos.bg/PURITO-Daily-Soft-Touch-Sunscreen-1-1392?gad_so … c-jhoCLn0QAvD_BwE

Аз сега съм с този ,слагам го сутрин в 7,00 и го свалям в 18,00,нищо не подновявам,над него сс или вв крем също с 50 фактор,доста се налага да съм под слънцето, но слагам и шапка с периферия ,много добре пази,а съм зверски склонна към петна по лицето.

# 49
Да похваля тази детска слънцезащита, вече 3 ден детето даже тен не е хванало а сме на море 😄 . С чувствителна кожа е и за сега няма проблем. През годините все Ла рош сме ползвали тази година заложих на този и всичко е наред.

# 50
Аз благодаря за препоръката на съфорумка за новата слънцезащита на Виши. Взех си тонирана, защото другата беше изчерпана. Това е първата тонирана слънцезащита, която ми харесва. Поръчах онлайн и стандартната. Още не съм я тествала на силно слънце, а само в градски условия.
Купих я и аз от Софармаси в комплект с Mineral 89 на много добра цена. Ето

# 51
  • София
Показаната на Vichy (оцветена и без цвят) ползвам от миналото лято. Добре пази, с естествен завършек, не ми изсушава кожата въпреки спирта, не лъсвам през деня, не дразни чувствителните ми очи. Кожата ми е смесена.

# 52
  • София
Здравейте ! Някой ползвал ли е този продукт? Интересуваме да НЕ съдържа бронзанта!
https://remedium.bg/ambr-soler-olio-ideal-bronze-spf15-150ml-066533/p

Моят опит показаха , че Avene 50 за деца пази мноооого добре. За нас ползваме Garnier като започнем с 30 фактор и сваляме на 10 който вече го спряха от производство . Текстурата е бързо попиваща и добре хидратираща. Тази година ще пробвам олиото .

# 53
имате ли впечатления от ultrasun?

и един малко тъп въпрос-под тонирана слънцезащита слагате ли обикновена ?

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 11:27 от Candy_girl

# 54
Слагам обикновена слънцезащита под тонираната. Кожата ми е много бяла, чувствителна и за капак с розацея. Изключително ми е важно да се предпазя от слънцето.

# 55
  • в Кошера
имате ли впечатления от ultrasun?

и един малко тъп въпрос-под тонирана слънцезащита слагате ли обикновена ?

Слагам.
Пример от вчера - първо, второ, трето Peace
Преди тях само серум.

# 56
Благодаря ви😘  а за ultrasun какво ще кажете

# 57
  • Някъде там
Купих я и аз от Софармаси в комплект с Mineral 89 на много добра цена. Ето

Това е една от най-любимите ми слънцезащити, хваля е от миналата година из темите за слънцезащита Simple Smile.
Тийнката използва от същата серия, но тази, която се води против несъвършенства.
 Също е много хубава.

Искам да попитам за мнение за тези слънцезащити.Иска ми се да редувам и да пробвам нови , като тази с 30 фактор, ако я закупя ще я използвам след 17:00 и то когато ни предстои излизане. По описание е озаряваща и изглаждаща.

Другата. която ми се иска да пробвам е тази.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 08:00 от Искрица

# 58
Предстои ми да купувам слънцезащита флуид за лице за морето, тъй като не смея с корейската да рискувам. Прави ми впечатление, че цените са доста нагоре тази година. Флуидът на Виши който използвах миналата година съм го взела за 35, а сега е 55💁♀💁♀💁♀
Чудя се дали да не взема новия от серията Mineral 89.

# 59
Здравейте!
Някой знае ли колко е срокът на слънцезащитните на Ultrasun от датата на производство? Намерих сайт, в който по кода да проверя самата дата, но не пише дали са още в срок нещата.
Иначе ползвам втора опаковка от Ultrasun face fluid spf 50 срещу петна и несъвършенства (в дни със силно слънце) и също втора от слънцезащитния им гел spf 30 срещу фотостареене (в облачно време). Гелът се усеща по-сочен и като съм с него не ползвам крем за лице. Флуидът го намирам по-плътен и с него ползвам хидратиращ крем.

Общи условия

Активация на акаунт