Слънцезащита - 8 тема

• 55 394
  • 645
  •   2
Отговори
# 105
Карах второ море в БГ, завчера беше облачно и студено и реших, че оставайки с дрехите и позавита под чадъра, няма смисъл да се мажа с ДМ ската за чувствителна кожа. Е, следобед имах зачервен участък отстрани, къде ме е напичало. С лосиона за след слънце намазах и това беше, нямаше болка или зачервяване на сутринта.
Та ще ми е за урок това, но забелязах , че на бял бански и риза има едни жълтеникави петна, няма от какво да са, освен от слънцезащитата. Затова и не се намазах, де.

# 106
Оправих си предния пост, за да става съвсем ясно. Както и сега видях, че споменатата "една съфорумка" на която съм повярвала защо не трябва да се притесняваме от октокрилена е била точно Каталано. Joy
Пп Чета форума, влизам от тема в тема, не винаги помня в коя тема какво съм прочела.
Освен това - топло е, страстите се нажежават. Не съм написала нищо с лошо или с цел конфликт или конфронтация. Предлагам мир и да продължим напред. Hands V

# 107
октокриленът е съставка, която ми люти на очите и не купувам продукти с нея

# 108
  • Prismatica Aerie

EK намаляват процента на допустимите концентрации  на октокрилен не заради доказана вреда, а именно заради ширещата се дезинформация, която от своя страна води до паника. Нищо чудно наистина да го забранят в някакъв момент.
 Пазарът все пак следва и потребителското търсене и когато масово народа се страхува от нещо - естествено, че ще има промени, дори напълно ненужни, от гледна точка здравето на хората.
Нещо подобно се случи с парабените преди време.
Отровата е в дозата.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 17:25 от bubanka

# 109
За кремчето с хумата мога да дам добри отзиви. Моята кожа стана мазна напоследък. Крема го комбинирам със сапун с хума. Доволна съм от ефекта. Става въпрос за синьото кремче, което регенерира. Heart

# 110
Аз да допълня за Dr. Paw Paw, която похвалих горе - освен другите качества, не ми прави кир ефект.

# 111
  • При децата ми
Момичета, препоръчайте слънцезащита за тийн? По възможност да става за лице и тяло.

# 112
Момичета, препоръчайте слънцезащита за тийн? По възможност да става за лице и тяло.

На DM детската SPF 50, пак тяхната за чувствителна кожа SPF 50; за басейн, планина или на море на Ultrasun Extremе или детската Ultrasun. На Avene ми се струва тежка за лице, освен ако не на плаж, но аз за тийн само за тяло съм я ползвала дори и там.

# 113
Момичета, предстои ми морска почивка и искам да пробвам Ултрасън. Разгледах сайта на Нова кожа, но не успявам да се ориентирам и моля за препоръки. Цените са от 40+ до 60+, а съставките и действието еднакво. Иска ми се да пробвам депигментиращ и антиейдж, но кой да избера?!? Simple Smile

# 114
  • София
Момичета, предстои ми морска почивка и искам да пробвам Ултрасън. Разгледах сайта на Нова кожа, но не успявам да се ориентирам и моля за препоръки. Цените са от 40+ до 60+, а съставките и действието еднакво. Иска ми се да пробвам депигментиращ и антиейдж, но кой да избера?!? Simple Smile

Съобразете се с това какво искате, те са еднакви, но с различно действие, флуида матира, крема е за суха кожа, има с цвят и без цвят, всеки е различен и вие трябва да прецените какво искате.

Този е Anti-Ageing and Anti-Pigmentation флуид.
https://novakoja.com/collections/ultrasun/products/ultrasun-face … D1%83%D0%B8%D0%B4

Ако кожата ви е суха то този.
https://novakoja.com/collections/ultrasun/products/ultrasun-face … igmentation-spf50

# 115
Благодаря! Ще заложа на флуида с депигментиращо действие от линка. Вероятно по-евтините са с по-малко активни съставки или поне моята логика е такава Simple Smile

# 116
На море ползвах Ultrasun Extreme и за лице, и за тяло. Голямата опаковка (400 мл) стигна за двама души за 10 дни при щедро мазане.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 13:17 от Mama xxl

# 117
А защити ли те?

# 118
Абсолютно! Никакви петна, да не говорим за зачервяване.
Иначе за градския пек ползвам Ultrasun за лице, те всички са с антиоксиданти и овлажняващи съставки, така че ми заместват и дневния крем.

# 119
А имаше ли петна по лицето от преди? И ако да- от какво са- пъпки, пигментни петна? На петната как се отрази? Станаха ли по- тъмни, по- големи?

Общи условия

Активация на акаунт