Слънцезащита - 8 тема

• 55 389
  • 645
  •   1
Отговори
# 120
Имах по-рано три мънички на едната скула, не съм сигурна дали от хормонални таблетки или от триенето на слънчевите очила на това място, но ги бях третирала и силно изсветлила още зимата преди да почна с Ultrasun. Сега се виждат само с увеличително огледало и то защото си ги знам. Откакто съм с Ultrasun нито те рецидивират, нито нови са се появявали.

# 121
Благодаря. Ще го поръчам и аз.

# 122
Дано сте доволна като мен! И си ползвайте някакво добре измиващо после, да почива кожата през нощта.

# 123
  • София
Мноооого добро напомняне Mama xxl!
От две години, всяка вечер правя двойно почистване, уникално е за кожата!

# 124
И аз така почиствам лицето.

# 125
  • Бургас/Пз
Мисля, че Ултрасън е наистина слънцезащита , която пази. Над таб , благодаря ти, че я сподели. Аз съм с варианта анти пигмент и съм очарована. Най вече от това, че не подновявам и не се петносвам. Повече от 4 часа не съм била на плаж, но преди и за 2 часа ми потъмняваха петната. Освен това е перфектна основа за грим.

# 126
Ултрасън каква е като консистенция? В момента ползвам фюжън уотър на исдин и е единствената, която ми допада как стои на кожата. Без да лъщи, без да омазнява, пази ме достатъчно добре. Иска ми се да пробвам ултрасън, но си нямам идея дали няма да се държи като масовите слънцезащити в това отношение.

# 127
Мисля, че Ултрасън е наистина слънцезащита , която пази. Над таб , благодаря ти, че я сподели. Аз съм с варианта анти пигмент и съм очарована. Най вече от това, че не подновявам и не се петносвам. Повече от 4 часа не съм била на плаж, но преди и за 2 часа ми потъмняваха петната. Освен това е перфектна основа за грим.

Ани, ти с кой вариант си? По спомен имахме един и същи тип кожа.

# 128
  • Бургас/Пз
Puppi, с Анти пигмент съм. Неоцветения

# 129
Под Ултрасън слагате ли серум, друг крем или върху чиста кожа?

# 130
  • Бургас/Пз
Аз слагам витамин С и азелаинова киселина

# 131
  • София
Витамин С и някой серум.

# 132

Сега заради жегите и потенето нищо не слагам преди него, иначе в дългата рутина всичко без неща с масла и без лосиона на CeraVe.

# 133
Благодаря,момичета.Аз съм пробвала Ултрасън преди години,още преди Брекзита,бях го поръчала от Англия.Не помня кой точно , водеше се оцветен,обаче оставаше бели следи и трудно се размазваше,не ми хареса.
Може да се прежаля за флуида,с мазна кожа съм,допада ми ,че не трябва да се подновява.
Кой от двата антипигментиращи флуида препоръчвате за мазна кожа:

В момента в Нова кожа има 20% намаление.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 07:40 от Ernestina

# 134
  • София
Ернестина, не съм използвала горния, но ммога да дам положителен отзив за долния в момента съм с него.

Една интерсна табличка, която случайно видях в новакожа.

Общи условия

Активация на акаунт