Слънцезащита - 8 тема

• 55 455
  • 645
  •   1
Отговори
# 195
дръж бутилките до следващото лято в хладилника

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 11:27 от bubanka

# 196
Здравейте, колко време след отваряне е годна за употреба слънцезащитен крем и спрей конкретно за Uriage?
12 месеца

# 197
Здравейте, препоръчайте ми слънцезащитна за лице за в момента. Правя си микронийдлинг и козметичната ми каза ежедневно да ползвам слънцезащита поне докато правим процедурите. Аз обаче никога не улучвам какво да закупя. Все едни кремове, който не ми попиват... Просто наистина съм боса по този въпрос.

# 198
Злодеида, една защита на Vichy, която намерих това лято, ползвам и зимата, но поръчвах онлайн, защото по аптеките я няма.
Скрит текст:

# 199
  • София
За мен добре попива и е лек флуида за лице на Нивеа.

# 200
На Dr. Derm е уникално лека слънцезащитата и е всесезонна. Ако не си свикнала да носиш -  няма и да я усетиш.

# 201
  • София
Напълно подкрипям Lygia. След като открих Dr. Derm, всички останали слънцезащитни кремове, които бях купила, ги подарих на приятелки

# 202
Аз съм ползвала този крем 50ти фактор. Тежък ми беше. Като маска на лицето. Гатниер, д-р Дерм и Нивеа съм подарила, защото не ми попиват. Кожата ми е смесена по-скоро към суха.

# 203
  • При децата ми

Това ли е флуида на "Нивеа"?

# 204
  • София

Това ли е флуида на "Нивеа"?

Да, точно. Като аз под него слагам само серум, т.е. ползвам го и за дневна грижа.
Другият в тубичката (без помпа) е леко оцветен, но ми идва мазен и тежък.

# 205
https://bestcare.bg/product/limit-offer-mania-holic/

Аз в момента ползвам този,добре попива,не оставя бели следи,лек и ефирен е,но е с матиращ финиш,а аз съм със суха кожа и харесвам богати,плътни кремове. Матира,дори с хидратиращ крем или серум под него. За почитателите на матовия завършек ще е добър,защитава перфектно.

# 206
И аз в момента използвам същата. Аз съм с мазна кожа, много съм доволна.

# 207
От две години използвам слънцезащитния крем на SVR и към момента това си остава моята слънцезащита.

# 208
На Dr. Derm е уникално лека слънцезащитата и е всесезонна. Ако не си свикнала да носиш -  няма и да я усетиш.
Здравейте, а има ли аромат? Търся си нещо което да не мирише, ужасно съм чувствителна в това отношение и улавям и най-леките миризми, особено ако са от сладникавите.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 22:40 от malinakupina

# 209
Здравейте, след дълго търсене открих това

В комплект с нощен, който е изсветляващ. В момента по аптеките са на промоция. Доволна съм леки и попиващи са.

Общи условия

Активация на акаунт