Слънцезащита - 8 тема

• 55 479
  • 645
  •   1
Отговори
# 210
Аз ползвам Skin1004 слънцезащитния 50spf, много съм доволна. И с грим, и без, бързо попива. С мазна кожа съм.

# 211
Здравейте, виждам че препоръчвате слънцезащитни кремове с химични филтри. Какво Ви е мнението за минералните? Ползвате ли такива? Не са ли по-щадящи към кожата?

# 212
  • Варна
Така и не намерих моята минерална. Исках. Всички оставят бял каст, а на мен това ми е проблем. Ползвам основно в градски условия.
Минерална имах на удън спуун - ужасна…. мазнотия.

# 213
Здравейте, имам един глупав въпрос-миналото лято купих слънцезащитен спрей на Юсерин за тяло. И то с ясното съзнание, че почти никога не си излагам тялото на слънце (не ходя на плаж). И този спрей така си стои. Мога ли да го ползвам за лицето си? Иначе ще трябва пълен да го хвърля, а хич не искам.

# 214
  • в Кошера
Здравейте, имам един глупав въпрос-миналото лято купих слънцезащитен спрей на Юсерин за тяло. И то с ясното съзнание, че почти никога не си излагам тялото на слънце (не ходя на плаж). И този спрей така си стои. Мога ли да го ползвам за лицето си? Иначе ще трябва пълен да го хвърля, а хич не искам.

Аз не бих.
Кожата на лицето е доста по-нежна и реактивна.

# 215
  • София
..Мога ли да го ползвам за лицето си?...
Аварийно съм се мазала с лосион за тяло, нищо не ми стана. Бих пробвала и ако няма реакция, ще го ползвам. Най-малкото, ще мажа ръцете с него, и там стават лоши петна.

# 216
Що да не може. Пробваш и сама ще решиш дали кожата ти е ок с него. Ако го омазнява, запушва пори и т.н., очевидно няма да е ок.
Дълго мазах слънцезащита за тяло, докато си купя тази за лице (на същата марка беше, чаках зареждане).

# 217
Като Льоня и аз мажа ръцете с останал за тяло.

# 218
Момичета, на марката The New Lab, ми хвалят някакъв стик за лице с фактор 50. Някой ползвал ли е?

# 219
Здравейте! Най-вероятно сте обсъждали тази слънцезащита, но да питам все пак, ако някой се смили да отговори. Препоръчаха ми я като добра, купих си я преди година и малко, харесва ми като консистенция (слагам я под грим), не мазнее и попива добре. Какво е форумското мнение? Smiley Спешно ми трябва някаква защита, защото искам да си направя няколко процедури с фотоепилатор.

https://www.emag.bg/slyncezashtiten-krem-sys-spf50-pa-ekstrakt-o … 508/pd/DJKRZSMBM/

# 220
Барбалена, на мен корейската слънцезащита не ми действа, но уточнявам, че съм с доказана фоточувствителност към uvb лъчи. Бих заменила с нещо на Eucerin или някой друг от медицинската козметика.

# 221
Харесвана е много във форума, но е градска слънцезащита и за след процедури или при продукти, предизвикващи фото чувствителност не е достатъчна. На мен ми натежава, а съм със суха кожа, но слагам препоръчителното количество.

# 222
При мен много омазнява.

# 223
За суха кожа е и за градска среда. Аз съм с по-мазна Т-зона и ми е тежка. Освен слънцезащита, защо не пробваш шапка с козирка или нещо подобно, докато траят процедурите?

# 224
Май се разколебах след коментарите ви Grinning Eucerin имат ли подходящи за след фотоепилация? Отлагам няколко години, първо бременна, след това кърмих, след това втора бременност, пак кърмене. И от юни месец насам се подмотвам, но вече съм решена да действам, че 3-4 косъмчета много ме дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт