Слънцезащита - 8 тема

• 55 481
  • 645
  •   1
Отговори
# 285
На Скинциклопедия едната слънцезащита, която е с хиалуронова киселина, е с много приятна текстура - за суха кожа е идеална. Дали пази не мога да кажа, защото я използвам от този сезон, когато слънцето не е много силно, а и през повечето време съм на закрито.

# 286
На Скинциклопедия едната слънцезащита, която е с хиалуронова киселина, е с много приятна текстура - за суха кожа е идеална. Дали пази не мога да кажа, защото я използвам от този сезон, когато слънцето не е много силно, а и през повечето време съм на закрито.
Това са 3-те слънцезащити ,които тепърва ще пробвам.

За тази на Гарние отзивите са повече от добри. Матира ,не запушва пори ,толерантна към околоочна зона.
Като пробвам ,ще казвам как е.
Аз съм с нормална към мазна кожа ,чувствителна ,алергична към слънце.

# 287
Аз сега ползвам тази: https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-s … f-50-50-ml-541579
Лека, попива, аз съм със суха кожа и ми е супер овлажняваща, но ми люти на очите, към края на деня едвам я издържам.  Определено ще пробвам друга.

# 288
Дано не се повтарям,в момента ползвам тази :
https://www.notino.bg/some-by-mi/v10-hyal-air-fit-sunscreen-lek- … pf-50/p-16241561/

Много е добре за моята суха кожа,отлична апликация самостоятелно и под грим,предпазва добре,а доста щъкам под слънцето, ще трябва вече да слагам и шапката с периферия . Не оставя бели следи.
Аптечните слънцезащити съм ги зарязала от година,изцяло съм на корейска козметика, много богата на съставки,невероятно много голям избор от марки на отлични цени.

# 289
Много странно. Аз също съм много доволна от този слънцезащитен крем, но моята кожа е мазна, смесена.

# 290
Много странно. Аз също съм много доволна от този слънцезащитен крем, но моята кожа е мазна, смесена.
може би,защото е лека,приятна консистенция, не ми стои тежък. Под него слагам серум и крем,над него ВВ ,не го ползвам самостоятелно.

# 291
Момичета, взех тази слънцезащита и съм очарована. Няма лютене, няма бели следи.

# 292
Препоръчаха ми тази слънцезащита като матираща и не-лютяща на очите. Има ли някой с опит с този крем?

# 293
  • Sofia
Момичета, взех тази слънцезащита и съм очарована. Няма лютене, няма бели следи.

Потвърждавам, много приятна слънцезащита - не белее, лесно и бързо попива, не изсушава, но и не мазнее. Колко пази, предстои да видим Simple Smile
Освен нея ще използвам и сегашната ми - тя ми е предписана от лекар, но е също много сполучлива, попива бързо и не мазнее ИЗОБЩО, не изсушава също. Доказано пази, единствен минус - без аромат е, но за мен всички "безароматни" миришат ужасно около 3 минути, после е ок Simple Smile
Ето я: https://www.eucerin.bg/products/actinic-control/actinic-control-md-spf

# 294
Скачам и аз тук, защото се сетих, че е време да започна със слънцезащитата за лице.
Много трудно успявам да си намеря обаче и бих искала съвет.
До сега каквато и да купя ако я слагам ежедневно под ФДТ кожата ми или започва да се омазнява, или да ми излизат пъпки от типа “запушени пори” , или фдт отгоре се “хлъзга” и става на черти, не може да се задържи като хората (или няколко неща)

Много бих се радвала на препоръка за продукт, който е подходящ. Обикновено се налага да се доверявам на фактора във ФДТ ми или да не слагам грим, а само слънцезащита и всяка година започва една борба в този сезон Joy

# 295
Celestia, не знам кожата ти каква е - моята е комбинирана към мазна. Флуидните текстури са по-леки и попиват по-бързо за под грим.
Аз мисля, че ще се повторя тук, но от много време използвам тази на Skin 1004.

За градски условия ми е перфектна. Даже я използвам като основа за грим. Изобщо не омазнява или утежнява, поне при мен. Не ми прави проблем за запушени пори или нещо такова.
Мисля, че можеш да се сдобиеш с тестери и да пробваш.
Синята на марката също е доста хвалена.

Флуидът на La roche anthelios също е много хвален за под грим, имам мостра, но още не съм го тествала.

# 296
Някой с впечатление от този,лъсва ли кожата, как е за под грим?

# 297
Като фен на La Roche-Posay мога да кажа, че не се разбрах с този продукт. Един път текстурата на кожата ми беше много добре, друг път се получаваше кир ефект (не е нещо невиждано при продукти с ниацинамид и взаимодействието им с други съставки). Предпочитам да ползвам продукта им Effaclar Mat над слънцезащитата, матиращият ефект е супер.

# 298
Здравейте, моля за съвет.  Купих си тази слънцезащита- . Пише,да не се поставя след продукти на маслена основа. Ако искам да я използвам с дневен крем, в каква поредност, и най-вече мога ли да я използвам след този серум?

# 299
Серумът на Lierac няма масла в състава си, няма проблем да го използвате под слънцезащитата. Иначе поредността за нанасяне е серум, крем, слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт