Слънцезащита - 8 тема

• 55 441
  • 645
  •   1
Отговори
# 375
ММ го ползва две години не е миришел на алкохол, тази година още не сме го отворили, дано не са го прецакали нещо.

# 376
  • София
Антиалергичният яко мирише на спирт! Sad

# 377
Моля за препоръка за слънцезащита за тяло, която не цапа дрехи. Благодаря.

# 378
Дали слънцезашитните на DM тяхната марка са подходящи за деца? Има ли някой доволен?

# 379
Дали слънцезашитните на DM тяхната марка са подходящи за деца? Има ли някой доволен?

Подходящи са, ползвала съм за детето ми и тази за чувствителна кожа SPF 50, и детската със същия фактор. И аз съм ги ползвала и двете. Стават и за ежедневие, и за плаж.

# 380
  • Сливен
Влизам да споделя за два слънцезащитни крема.
Този е супер за нормална към мазна кожа,,попива супер бързо,не усещам,че имам крем.Беше споделен тук в темата зимата.

Този ,в светлия вариант е много оранжев за мен,ще се налага да слагам коректор.Стои една идея по глоу,но не е прекалено.

# 381
  • София
Благодаря за темата!
В момента ползвам този, за мазна кожа е прекрасен - прозрачен, като силиконов гел, нанася се супер лесно, попива веднага, страхотен, подходящ и за чувствителна кожа, ако не беше високата цена бих ползвала само него:

# 382
Mania Holic e най-хубавата за мазна и смесена кожа през лятото, която съм ползвала досега. Хвалила съм я многократно. Дъщеря ми също е много доволна.

Allies of Skin e с много приятна текстура, обаче не съм убедена доколко предпазва. Имам я отскоро и след кратка разходка в слънчев ден се прибрах със зачервени нос и скули.

# 383
  • софия
Честно казано от две години използвам корейска слънцезащита, и колкото и да я подновявам през деня тен си имам. От тази година се върнах отново към аптечната.
Да похваля тази от снимката. Скоро я купих и е много приятна текстура, не ми люти на очите, попива бързо и оставя някак си приятно усещане върху кожата. Със суха кожа съм.

# 384
Момичета, кажете алтернативи на Piz Buin Allergy, не мога да го намеря никъде, а за онлайн ще ми отнеме няк дни вероятно.

# 385
  • Някъде там
Кой точно ползвате на SKIN1004?
А може ли малко повече информация какъв е проблема с Octocrylene?

# 386

Този е супер за нормална към мазна кожа,

и е кошмар за такива като мен със суха кожа,матира наистина много , което за мен е супер неприятно,кожата ми стои адски суха каквото и да съм сложила под него да хидратира . Ще го изхабя със сто зора.

# 387
  • При децата ми
Препоръчайте слънцезащита за суха кожа, по възможност с антиейдж, за 45 + г.?

# 388
  • София
Момичета, кажете алтернативи на Piz Buin Allergy, не мога да го намеря никъде, а за онлайн ще ми отнеме няк дни вероятно.
Всъщност, няма алтернатива. Поръчайте го, от Нотино идват бързо пратките (на прима виста за този сайт се сетих), ако и от там вече не е изчезнал.

# 389
  • Сливен
Другата седмица в Кауфланд ще шма доста слънцезащитни,може да погледнете брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт