Слънцезащита - 8 тема

• 55 428
  • 645
  •   1
Отговори
# 405
DzhuliB, може би най - неприятната слънцезащитна, която съм тествала. Трудно се разнася, остава бял каст.

# 406
Мерси момичета!
Поръчах показаната от Магда, и в нотино има намаления.
Показаната от мен слънцезащита имаше една звездичка, един път да има верни отзиви след казаното от вас 😹

# 407
DzhuliB,
радвам се и вярвам че ще ти хареса! Да не те стресне цвета. Не е бял, но попива толкова добре, че изобщо не променя тена на кожата на лицето.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 06:45 от Magda Dimitrova

# 408
Здравейте. Имам следното питане: Последните години за морето купуваме Гарние 50 фактор.
Така и не мога обаче да разбера, колко е реалния срок на годност на този продукт?
На гърба има знак, че е 12 месеца след отваряне. Но реално, той си е един вид “отворен” още в магазина, тъй като не е фабрично запечатан, а само капачката се щраква.
Няма нито дата на производство, нито каквато и да е по-подробна информация.
Ако знаете, ще се радвам, още повече, че все се презапасяваме и все остава. И след това чудене, дали останалото е все още безопасно и годно или е за боклука.

# 409
  • Някъде там
Имате ли отзиви за новите слънцезащити на Avene.
Конкренто се интересувам за тази, която е с анти-ейдж ефект.

# 410
Здравейте. Имам следното питане: Последните години за морето купуваме Гарние 50 фактор.
Така и не мога обаче да разбера, колко е реалния срок на годност на този продукт?
На гърба има знак, че е 12 месеца след отваряне. Но реално, той си е един вид “отворен” още в магазина, тъй като не е фабрично запечатан, а само капачката се щраква.
Няма нито дата на производство, нито каквато и да е по-подробна информация.
Ако знаете, ще се радвам, още повече, че все се презапасяваме и все остава. И след това чудене, дали останалото е все още безопасно и годно или е за боклука.

И мен много ме вълнува този въпрос, откакто по код на продукта в сайт за проверка на годност на козметиката се оказа, че срокът на годност от дата на производство е изтекъл преди две години. Самият слънцезащитен го използвах все пак, защото нямаше нищо особено на мирис, консистенция и цвят в сравнение с други продукти на марката. Бих казала, че свърши работа и пазеше. Може би имаше значение, че е във флакон с помпа. Бях готова да го изхвърля, ако се зачервя или обрина. Понеже го бях купила от аутлет, се зарекох следващия слънцезащитен да е от актуална дрогерия. Само че и оттам при проверка в сайта за годност, излезе, че е с изтекъл срок на производство. После с поръчан от амазон - същата история. Но пък пазеха и не съм имала проблеми. Във фб група ме скастриха, че на такива сайтове с проверка по код не можело да се вярва.
Ако не бях фен на Ultrasun, щях да се върна към аптечните слънцезащити, на които си пише сроковете и не са отваряни от нагли и прости хора, както се случва в дрогериите.

# 411
Имате ли отзиви за новите слънцезащити на Avene.
Конкренто се интересувам за тази, която е с анти-ейдж ефект.

Аз използвам варианта Radiance, който е “наследника” на B-protect. От 2 години го ползвам постоянно, зарязах всички дневни кремове, а в топлите месеци и фдт. Също се чудих дали да не пробвам анти ейдж-а, но не посмях да рискувам.

# 412
момичета, има ли тази година на пазара слънцезащита с бляскащи частици...? Преди съм си купувала на piz buin, а още по-отдавна на нивеа, но тази година не откривам нищо!

# 413
  • София
Преди време някой беше питал за piz buin слънцезащитния при алергии, мернах го в dm.

# 414
  • София
момичета, има ли тази година на пазара слънцезащита с бляскащи частици...? Преди съм си купувала на piz buin, а още по-отдавна на нивеа, но тази година не откривам нищо!
Аз взех тази и е хубава: https://subra.bg/bg/kozmetika/slyncezashtitni-produkti/heliocare … 0ml-23269/4/48637

# 415
Преди време някой беше питал за piz buin слънцезащитния при алергии, мернах го в dm.
Аз, но по съвет тук поръчах онлайн, даже без да искам съм взела голяма туба 😂
Благодаря ти все пак! 🤗

# 416

Има на Isdin, Fusion water glow мисля се води. Много приятна и не запушва пори,но аз я мешам с чистия вариант Fusion water,иначе ми идва много “бляскава”. В повечето аптеки имат тестери на самите щандове .

# 417
Здравейте, някой има ли мнение за Cocosolis 50.spf лосион - само слънцезащита, без ефект за по-бързо почерняване или нещо друго. Чета че.не оставя бяло по кожата, така ли е? Съставът му в INCI изглежда доста добре

# 418
  • София

Този крем е невероятен, направо не го усещам на лицето си. Със смесена кожа съм. Не омазнява, няма кир ефект. Благодаря на Искрица и на другите момичета, които споделиха за него.

# 419

Този крем е невероятен, направо не го усещам на лицето си. Със смесена кожа съм. Не омазнява, няма кир ефект. Благодаря на Искрица и на другите момичета, които споделиха за него.
И аз се присъединявам към доволните, но с уговорката, че е супер за градска защита. Аз работя на закрито, но ми върши работа докато пътувам през деня( шофирам срещу слънцето). Но за плаж и планина не става, там се издъни миналото лято. В момента пак го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт