Слънцезащита - 8 тема

• 55 394
  • 645
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Здравейте!! Колебая се между два продукта.

Имам едно петънце от тази пролет на бузата и затова съм се насочила повече към първия? Някой ползвал ли го е и дали би имало ефект в борбата? А иначе ме притеснява, да не би първия да е с по-тежък състав и повече вредни съставки? Доста се обърках какви слънцезащити е хубаво да се ползват и не знам на кое да заложа. Благодаря.
този вдясно е доста мазен и тежък, люти ми на очите, а този вляво ми идва лек (със суха кожа съм) иначе и двата пазят наистина от петна и слънце, никакъв шанс за алегризиране

# 451
Aз познавам само първия. Лек е, не е тежък. Хубав е, поне според мен. Дали би свършил работа при Вас? Надявам се! Ще споделя една онлайн аптека, която може би познавате, но аз открих наскоро. Поръчах два пъти и съм доволна. Поръчката идва на следващия ден, с касова бележка, подаръче, има и преглед. В момента имат намаления на много продукти.
https://gpharm.bg/

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:29 от Magda Dimitrova

# 452
Много ви благодаря, а имате ли опит с минералните слънцезащити от аптечните марки? Съществува ли някоя, която е достатъчно надеждна и лека, или да не експериментирам?

# 453
Aз познавам само първия. Лек е, не е тежък. Хубав е, поне според мен. Дали би свършил работа при Вас? Надявам се! Ще споделя една онлайн аптека, която може би познавате, но аз открих скоро. Поръчах два пъти и съм доволна. Поръчката идва на следващия ден, с касова бележка, подаръче, има и преглед. В момента имат намаления на много продукти.
https://gpharm.bg/
Аз също поръчвам само от този сайт козметика.

# 454
  • Някъде там
Здравейте!! Колебая се между два продукта.

Имам едно петънце от тази пролет на бузата и затова съм се насочила повече към първия? Някой ползвал ли го е и дали би имало ефект в борбата? А иначе ме притеснява, да не би първия да е с по-тежък състав и повече вредни съставки? Доста се обърках какви слънцезащити е хубаво да се ползват и не знам на кое да заложа. Благодаря.
За пигменти петна заложих на този комплект, редувам тази слънцезащита с тази на SKIN 1004 и съм много доволна. Кожата ми е комбинирана, но не лъщя с него.

# 455
Аз отключих слънчева алергия и търся прозрачен спрей за честа употреба. Не искам да размазвам, да лепна и т.н.

# 456
Аз отключих слънчева алергия и търся прозрачен спрей за честа употреба. Не искам да размазвам, да лепна и т.н.
Аз лично не предпочитам спрейове.
Пробвала съм на Ла Рош. Прави на моята кожа големи подкожни болезнени пъпки.
Но аз по принцип на Ла Рош избягвам продуктите ,тъй като от тяхна слънцезащита направих алергична реакция. Може и за това справят да не ми е понесъл. Иначе е много хвален.
Има спрей на Гарние. Но не съм го пробвала. В момента ползвам спрей за тяло на Eucerin ,няма да повторя. Ужасен е за мен. Пише ,че е със сух ефект ,но кожата става много мазна ,а докато се пръскам със спрея мирише много чак задушаващо.

# 457
От години ползваме на Sundance на DM и сме много доволни.

# 458
Минавам да благодаря за препоръката на тази слънцезащита на Авен 🌹

Страхотна е - попива много добре, не остава никакви следи, пази добре, тествах на плажа, може би най-леката формула от европейските слънцезащити които съм пробвала. Под грум също е супер.

За тяло за трета година залагам на Vichy cell protect - и преди съм я хвалила - също попива много добре и не остава никакви следи и предпазва супер.

# 459
  • София
А мазна ли е или има матиращ ефект?

# 460
  • Пловдив
Хелия, Юсерин имаха такъв продукт. Прозрачен, но не е спрей, а гел. Не знам дали го имат и под формата на спрей.
Намерих го - гел-крем: https://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-creme-gel-sun … gy-protect-spf-50

# 461

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 12:38 от zlatenceto

# 462
А мазна ли е или има матиращ ефект?
Ако става въпрос за тази на Авен, аз съм с нормална кожа, при мен няма матиращ ефект, но попива много бързо и не е мазна. Разбира се с всеки фдт.

# 463
Да и при мен така, в никакъв случай не е мазна, попива доста добре, но и аз чак матиращ ефект не съм видяла. Но изобщо не я усещах на плажа. Доста приятно стои. Аз съм с комбинирана.

# 464
Някой пробвал ли е скоро Reflexe solaire на Avene? Преди беше чудесна и леко матираше, после я смениха с нещо плътно и мазно.

Общи условия

Активация на акаунт