Слънцезащита - 8 тема

• 55 364
  • 645
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте! Някой има ли впечатление за добра слънцезащита за лице за дете със склонност към образуване на бенки.
Колебая се между следните два продукта

Последните две години ползваме Avene fluid blue light, но наскоро сме сдобихме с нова бенка.
Първото не знам за деца ли е. Аз имам за пигментни петна в момента на същата серия, но с цвят.
За децата ползвам на Биодерма. За бенките освен слънцезащита трябва и доста да се крие с дрехи и шапки.
И всъщност детето на колко е?

# 571
На 11 години е

# 572
  • София
Ами не е много малко. Може би някъде ще пише по описание или в аптеките да знаят. Иначе аз съм със серията за пигментите в момента и съм доволна. Единствено не знаех, че има и без цвят. Ама като го изразходя ще си взема такова. Иначе пазене за бенките. Аз също имам много и дерматолог на няколко пъти ме предупреждава.

# 573
Някой да е ползвал тази слънцезащита?

# 574
  • В морето
Аз лично бих го пробвала, бранда ми е познат и съм ползвала, само добри впечатления имам.

# 575
Аз лично бих го пробвала, бранда ми е познат и съм ползвала, само добри впечатления имам.
Благодаря много, поръчах го, като го пробвам, ще дам отзив.

# 576
От кои продукти сте доволна?

# 577
  • София
Има ли някой, който да е изгарял на петна? На някакви места съм червена на други бяла🤣Реших да ползвам спрея на Юсерин. Чудя се заради него ли нещо се случи ръй като до сега не съм ползвала нищо под формата на спрей за тялото.

# 578
Вчера с близка, която работи в аптека обсъждахме различните варианти слънцезащита. Това, което изтъкна, като минус на такава в спрей е, че вятър може да я "издуха" от тялото и да се окаже, че не си предпазен.

# 579
  • София
Ами не я издухва тъй като остава жълто като петно и после аз я разнасям с ръце. Въпросът е явно, че не пази толкова колкото под друга форма.

# 580
  • Варна
Моля за мнение относно този крем, препоръчан ми е дерматолога.

# 581
Tози флуид на Avene, e новото ми откритие за лице. Много го харесвам! Лек, попива идеално, не оставя лъщящ филм...Чудесен е, според мен.

# 582
Има ли някой, който да е изгарял на петна? На някакви места съм червена на други бяла🤣Реших да ползвам спрея на Юсерин. Чудя се заради него ли нещо се случи ръй като до сега не съм ползвала нищо под формата на спрей за тялото.
За спрея не зная,но с крем-гела едното ни дете изгоря до такава степен,че се беше надул .. от Исдин обаче съм много доволна.

# 583
  • София
Ще си мина мързеливо на Биодермата и няма да експериментирам повече🤣

# 584
И от мен положителен отзив за флуида на Avene.

Общи условия

Активация на акаунт