Слънцезащита - 8 тема

• 55 350
  • 645
  •   1
Отговори
# 555
Включвам се да попитам за конкретната слънцезащита на тази марка някой дали е използвал?

# 556
  • В морето
Да, аз използвам Wooden Spoon, харесвам им всички неща, не само слънцезащитата. Малко е мазна. но пази повече от добре.

# 557
  • София
Ползвала съм и ме спасяваше от слънчевата алергия. Кофтито е, че е малка разфасовката и ми трябват поне 3 за море. Другото, което на мен не ни допадна е, че трудно се нанасяше

# 558
  • В морето
Аз използвам ето тази, имат и  голяма опаковка от 150 ml.:

# 559
  • При децата ми
Освен, че трудно се нанася тази слънцезащита, при мен почти не попиваше и стоеше някак мазно на лицето. Неприятно усещане и повече не повторих.

# 560
Освен, че трудно се нанася тази слънцезащита, при мен почти не попиваше и стоеше някак мазно на лицето. Неприятно усещане и повече не повторих.
Абсолютно! При мен ефекта беше същия!

# 561
  • В морето
Аз я ползвам само за тяло, за лице в момента корейска и от La Roche съм доволна също.

# 562
Днес за пръв път пробвах спрея на Garnier с витамин Ц, против петна. Добре, че го ползвах само на плажа за подновяване, люти на очите и след като се напръскате лицето става леко бяло, с някакви остатъчни мъхчета, като праскова. Joy

# 563
След много тестове и зор, и след една юлска Гърция минавам да похваля Mania Holic за лице. Научих за него от групата и благодаря.
Тъй като моят случай е частен (слънчева алергия), търсех и добавка, която при нужда да скрива зачервявания или да матира кожата. Помогнаха ми кремът и пудрата на Кико Милано от лятната им серия Juicy Frizz. Ползвах според случая - понякога само крема, понякога само пудрата върху слънцезащита.

# 564
Изпробвах ги
https://galen.bg/eutserin-slantsezashtiten-ultra-lek-fluid-za-li … rotekt-spf50-50ml

https://galen.bg/eutserin-slantsezashtiten-gel-krem-za-litse-pig … -tamen-spf50-50ml

Наистина първия е лек, добре попи.
И наистина не съжалявам, че взех тъмен от втория, няма общо със сс крем, покри нещо, но изключително слабо.
По-добре на биодерма да си остана като приключа.
Но ще го използвам разбира се.

Връщам си думите назад за оцветения защитен на юсерин.
Добър е. Покрива си всъщност. Просто трябва време. Не се вижда веднага. Аз винаги ги слагам тия неща 5 минути преди тръгване.

# 565
Здравейте! Някой има ли впечатление за добра слънцезащита за лице за дете със склонност към образуване на бенки.
Колебая се между следните два продукта

Последните две години ползваме Avene fluid blue light, но наскоро сме сдобихме с нова бенка.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 14:48 от Inil

# 566
Ползвала съм Avène Sunsimed KA и съм много доволна. Предпазва перфектно. Но си мисля ,че излизането на бенки е неизбежно ако е заложено.
Нека някой ,който разбира повече да каже ,но слънцезащитните като цяло предотвратяват появата на петна ,но бенки едва ли ,ще спре.

# 567
Според дерматолога спасението от появата на нови бенки е добрата слънцезащита. И въпреки, че винаги съм купувала качествена уж козметика, почти всяко лято броя на бенките расте, и то все по лицето.

# 568
Според дерматолога спасението от появата на нови бенки е добрата слънцезащита. И въпреки, че винаги съм купувала качествена уж козметика, почти всяко лято броя на бенките расте, и то все по лицето.
Значи с две ръце препоръчвам Avène Sunsimed. Ползвала съм този за свръх чувствителна кожа и съм изключително доволна. Със сигурност и другият ,ще е толкова добър.
На всичкото отгоре е икономичен.

# 569
Аз ползвам avene sunsimed pigment за дете след химиотерапия, точно по препоръка на дерматолог. Доволна съм, не е потъмняла лятото (защото мажа фанатично дори да сме пет минути навън).

Общи условия

Активация на акаунт