Слънцезащита - 8 тема

• 56 193
  • 653
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, искам да попитам някой има ли мнение за слънцезащитата на cocosolis spf50? Питам специално за зоната на лицето.

С приятен аромат, но трудно се разнася. Някак си гъст ми идва на мен. Иначе си вършеше работа, не съм изгаряла.
Едва го изразходих, защото ми беше досадно да се мажа повече време от обикновено.

# 646
Здравейте!
търся подходяща слънцезащита за дъщеря ми. Предстои ни малко пътуване покрай празниците и искам да съм подготвена. В социалните мрежи ми изкачат клипове на марка Tween (?), която се произвежда у нас, но аз не съм я чувала. На сайта им твърдят, че слънцезащитата им е 100% натурална. Някой пробвал ли ги е?
Благодаря!

# 647
  • София
По-скоро бих се доверила на медицинска марка, която има някакви отзиви покрай нея. С каква кожа е детето? Комбинирано за лице и тяло ли търсите или по-отделно?

# 648
Аз да похваля стика  на glow recipe.😌

# 649
Колко голямо е детето? На малките ми взимам биодерма, голямата е със стик на исдин за лицето и биодерма за тялото.

# 650
Биодермата си е медицинска козметика, която по принцип избягвам, освен ако не е абсолютно задължително. Ще ходиме на ски почивка, така че лицето е основния таргет.
В крайна сметка реших да ги тествам. Чат бота (според съставките, които му пейстнах) казва, че е добър и щадящ вариянт. Инак дъщеря ми е на 9 години, а кожата ѝ е бяла, леко суха и при повече студ се получава като изпръхване. Пропуснах да кажа в предния си пост, че предпочитам природните и натуралните съставки, когато не е необходимо лечение.  Поръчах един комплект, пък да видим... Живи и здрави, ще ви споделя след празниците Simple Smile
Весели празници на всички Simple Smile

# 651
Разбирам. Аз също винаги проверявам състава. Биодермата е с прилично висока оценка в inci и досега не ми се е случвало някоенот децата да изгори с нея, дори на плаж. Купувам също ДМ-ските, те са даже с по-добър състав и също не са ме подвеждали.

# 652
Препоръчвам слънцезащитата на ДМ за деца, кожата ми е много капризна на кремове и благодарение на препоръка тук,  го ползвам  и съм много доволна. Струва около 10 тина лв.

# 653
За деца съм много доволна от Isdin, на мен обаче не ми допадат особено от слънцезащитата за възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт