Отговори
# 15
То голяма тайна тази диагноза, брей! И толкова специфична, че само от професор нагоре разбират от нея. Ок, така да бъде.
Успех с намирането на достоен за твоята диагноза професор.

# 16
Така и не казваш какво ти има на очите наистина. Кажи де, и аз съм сляпа като къртица откак се помня. На последния очен преглед преди две седмици ми написаха тъкмо четири диагнози на амбулаторния лист. Ретините ми са лепени и двете на 360 градуса. Имам хроничен дакриоцистит на едното око, ослушвам се още за операция, а вече трети път получавам остро възпаление. Та искам да кажа, че съм понаучила доста неща покрай моите патила. Сподели какво ти има и може и да получиш полезни съвети. А и ние може да научим нещо ново от теб.
Напълно правилно поставен въпрос- отговарям, но всичко ми се трие наред от администраторите. Така че- моят опит явно ще си остане без да мога да го споделя с хората. Но ако успеете да прочетете този ми отговор - мога най-важното да препоръчам: Внимавайте с избора на доктор ( как да се внимава- за съжаление не е лесно да се каже- ползвайте интуицията си, прочетете има ли успехи лекаря и колко % са успешни леченията му, четете много- и никога не вярвайте само на един лекар. !!! Това са само общи действия- но точен метод няма. Може някой доктор да е добър преди година -две- а днес да ви обърка тотално. Ей така сложно и непредвидимо е положението. Бог не ни е дал гаранционна карта. лист или както искате го наречете. Дал е само скрижалите. Това е положението. Моля се, да сте добре!

# 17
Ех, тези доктори! Като поседят повечко на сергията и се развалят, и изгниват, горките, като круши! Спират да разбират, с натрупването на опит! Ми тя професорката тогаз вече нищичко не разбира?! При толкова опит, току и тя се е повредила?! Букетът от диагнози и посещенията при Н на брой специалисти са наистина сигурен белег за липса на обективна находка при прегледите. Изводът е ясен. Първоначалната ми диагноза е правилна и безплатна, но неприемлива. Може би защото е безплатна?! Определено си е късмет Laughing
Дотука съм, става безсмислено да се влиза в диалог с такава свръхценност.

# 18
Ех, тези доктори! Като поседят повечко на сергията и се развалят, и изгниват, горките, като круши! Спират да разбират, с натрупването на опит! Ми тя професорката тогаз вече нищичко не разбира?! При толкова опит, току и тя се е повредила?! Букетът от диагнози и посещенията при Н на брой специалисти са наистина сигурен белег за липса на обективна находка при прегледите. Изводът е ясен. Първоначалната ми диагноза е правилна и безплатна, но неприемлива. Може би защото е безплатна?! Определено си е късмет Laughing
Дотука съм, става безсмислено да се влиза в диалог с такава свръхценност.

Колко разумно! И помни името ФРОЙД. За теб ще е добър експеримент.

# 19
Ей това най го мразя в нашите български форуми, оплаче се човек, потърси помощ, или просто иска да сподели нещо което смята за нередно и веднага една тумба хора му се нахвърля и започва да го поучава, коригира, да му обяснява колко е заблуден и незапознат и тем подобни. Много, много неприятно ми беше да чета репликите на някои колежки.

# 20
Чета и хич не ми се нрави какво може и на нас да поднесат.
На 30.09 имаме час за майка ми при проф.Петкова и изрично съм обяснила на регистратура, че искаме консулт с нея и всякакви изследвания ако се наложи.
Майка ми се лекува с диагноза макулна дегенерация от 2г във Варна при друг професор и искаме да направим още един консулт с Професор, а не с някой друг лекар. Аз отивам в тази клиника заради НЕЯ.
Жената е на 75г и ще я мъкна от другия край на Бг и да ми сервират това.... извинявам се,но е несериозно отношение към пациентите. Жалко за прехвалената репутация!🫤

# 21
Чета и хич не ми се нрави какво може и на нас да поднесат.
На 30.09 имаме час за майка ми при проф.Петкова и изрично съм обяснила на регистратура, че искаме консулт с нея и всякакви изследвания ако се наложи.
Майка ми се лекува с диагноза макулна дегенерация от 2г във Варна при друг професор и искаме да направим още един консулт с Професор, а не с някой друг лекар. Аз отивам в тази клиника заради НЕЯ.
Жената е на 75г и ще я мъкна от другия край на Бг и да ми сервират това.... извинявам се,но е несериозно отношение към пациентите. Жалко за прехвалената репутация!🫤
Здравейте. Каква какъв беше опита ви с проф. Петкова и минахте ли прегледа?

Общи условия

Активация на акаунт