Желаеш да те прегледа професор Ива Петкова - получаваш доктор Мавродиева

• 9 029
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
То голяма тайна тази диагноза, брей! И толкова специфична, че само от професор нагоре разбират от нея. Ок, така да бъде.
Успех с намирането на достоен за твоята диагноза професор.

# 16
Така и не казваш какво ти има на очите наистина. Кажи де, и аз съм сляпа като къртица откак се помня. На последния очен преглед преди две седмици ми написаха тъкмо четири диагнози на амбулаторния лист. Ретините ми са лепени и двете на 360 градуса. Имам хроничен дакриоцистит на едното око, ослушвам се още за операция, а вече трети път получавам остро възпаление. Та искам да кажа, че съм понаучила доста неща покрай моите патила. Сподели какво ти има и може и да получиш полезни съвети. А и ние може да научим нещо ново от теб.
Напълно правилно поставен въпрос- отговарям, но всичко ми се трие наред от администраторите. Така че- моят опит явно ще си остане без да мога да го споделя с хората. Но ако успеете да прочетете този ми отговор - мога най-важното да препоръчам: Внимавайте с избора на доктор ( как да се внимава- за съжаление не е лесно да се каже- ползвайте интуицията си, прочетете има ли успехи лекаря и колко % са успешни леченията му, четете много- и никога не вярвайте само на един лекар. !!! Това са само общи действия- но точен метод няма. Може някой доктор да е добър преди година -две- а днес да ви обърка тотално. Ей така сложно и непредвидимо е положението. Бог не ни е дал гаранционна карта. лист или както искате го наречете. Дал е само скрижалите. Това е положението. Моля се, да сте добре!

# 17
Ех, тези доктори! Като поседят повечко на сергията и се развалят, и изгниват, горките, като круши! Спират да разбират, с натрупването на опит! Ми тя професорката тогаз вече нищичко не разбира?! При толкова опит, току и тя се е повредила?! Букетът от диагнози и посещенията при Н на брой специалисти са наистина сигурен белег за липса на обективна находка при прегледите. Изводът е ясен. Първоначалната ми диагноза е правилна и безплатна, но неприемлива. Може би защото е безплатна?! Определено си е късмет Laughing
Дотука съм, става безсмислено да се влиза в диалог с такава свръхценност.

# 18
Ех, тези доктори! Като поседят повечко на сергията и се развалят, и изгниват, горките, като круши! Спират да разбират, с натрупването на опит! Ми тя професорката тогаз вече нищичко не разбира?! При толкова опит, току и тя се е повредила?! Букетът от диагнози и посещенията при Н на брой специалисти са наистина сигурен белег за липса на обективна находка при прегледите. Изводът е ясен. Първоначалната ми диагноза е правилна и безплатна, но неприемлива. Може би защото е безплатна?! Определено си е късмет Laughing
Дотука съм, става безсмислено да се влиза в диалог с такава свръхценност.

Колко разумно! И помни името ФРОЙД. За теб ще е добър експеримент.

# 19
Ей това най го мразя в нашите български форуми, оплаче се човек, потърси помощ, или просто иска да сподели нещо което смята за нередно и веднага една тумба хора му се нахвърля и започва да го поучава, коригира, да му обяснява колко е заблуден и незапознат и тем подобни. Много, много неприятно ми беше да чета репликите на някои колежки.

# 20
Чета и хич не ми се нрави какво може и на нас да поднесат.
На 30.09 имаме час за майка ми при проф.Петкова и изрично съм обяснила на регистратура, че искаме консулт с нея и всякакви изследвания ако се наложи.
Майка ми се лекува с диагноза макулна дегенерация от 2г във Варна при друг професор и искаме да направим още един консулт с Професор, а не с някой друг лекар. Аз отивам в тази клиника заради НЕЯ.
Жената е на 75г и ще я мъкна от другия край на Бг и да ми сервират това.... извинявам се,но е несериозно отношение към пациентите. Жалко за прехвалената репутация!🫤

# 21
Чета и хич не ми се нрави какво може и на нас да поднесат.
На 30.09 имаме час за майка ми при проф.Петкова и изрично съм обяснила на регистратура, че искаме консулт с нея и всякакви изследвания ако се наложи.
Майка ми се лекува с диагноза макулна дегенерация от 2г във Варна при друг професор и искаме да направим още един консулт с Професор, а не с някой друг лекар. Аз отивам в тази клиника заради НЕЯ.
Жената е на 75г и ще я мъкна от другия край на Бг и да ми сервират това.... извинявам се,но е несериозно отношение към пациентите. Жалко за прехвалената репутация!🫤
Здравейте. Каква какъв беше опита ви с проф. Петкова и минахте ли прегледа?

# 22
Можете ли да ме ориентирате за качествен лекар който извършва операции на ретината

# 23
Мисля, че достъпът до професори в очни клиники и силно ограничен поради голямото количество пациенти.
Във Варна е същото. Записваш час при доцент или професор, а те преглеждат стажанти. След това отиваш при по-опитен лекар с всички изследвания. Накрая  идва някой по-нагоре в йерархията и ти казва : това е сериозно, трябва да се лекува така и така.
Всички са много мили и любезни, внимателни, обясняват всичко, правят се много изследвания.
В началото се учудих, но после видях, че това е много добра практика всъщност.
Професорът го видяхме чак на операцията.
Вие сте в правото си да искате професор, но практиката сочи, че професорът няма как да преглежда по 100 човека на ден от цяла България. особено при положение, че днес примерно има да прави 20 операции.
Поставете се на тяхно място. Представяте ли се колко са натоварени.
Тях не ги вълнуват вашите 200 -300  или колкото там лева имате да им дадете. Просто клиниката си има ред.
А и винаги може да потърсите друго мнение.

Е да де, ама ако  пациента е познат на професора ще бъде първият прегледан от него без никакви йерархии.

Общи условия

Активация на акаунт