Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 59

• 82 656
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • там където има винаги вятър
Първо: да не е против правилата, една супа от миналата седмица, нищо че е горещо... ядем я по всяко време щом има замразен във фризера материЯл.

И...
Благодаря на всички за пожеланията - да ви се връща, т.е. да сте живи и здрави, баби да станете. Така или иначе остаряваме, поне да има кой да гушкаме и целуваме. People Baby People Girl

Много ни е хубаво "гарджето", в къщи е при мама и тати. Smile

Fortuna, да е честита и много щастлива голямата ти дъщеря в странство! Вчера пак все оглеждах за теб в Лидл. Сега заради бебето честичко ще минаваме оттам.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 13:34 от mama iasi

# 617
След кратка, но пълноценна почивка, ежедневието у дома продължава. Огретен приготвих за обяд днес. Бързо и лесно се прави и е много вкусен. ☺️👩‍🍳🥔🥘
https://inthebeniskitchen.com/2024/08/13/%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B … 0%B2%D0%B8%D0%B4/

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 618
  • Mostly in my mind
Бени, прочетох поста ти във фейсбук за продуктите, които ползваш. Вдъхновена, поръчах от Дивата ферма. Ако трябва да съм честна, не останах очарована.

# 619
Бени, прочетох поста ти във фейсбук за продуктите, които ползваш. Вдъхновена, поръчах от Дивата ферма. Ако трябва да съм честна, не останах очарована.
Лолита, първо искам да ти благодаря за доверието и съжалявам, че продуктите не са оправдали очакванията ти. Ще се радвам да споделиш какво точно си поръчала и по какъв начин го получи. Пробвала съм телешко на много различни ферми, но това за мен е най-чистото и вкусно. Особено много обичам саздърмата им. Simple Smile

# 620
  • Mostly in my mind
Бени, поръчах бахур и пастърма. Първото не го ям, но моят мъж каза, че има прекалено много дроб, не му хареса. Пастърмата имаше вкус на кръв, сякаш не беше добре изсушена. Основно поръчах зарази телешки бульон в буркан,че ми трябваше за едно ястие и другите неща покрай него. Иначе дойдоха добре опаковани, там нямам забележка.

# 621
  • там където има винаги вятър

Чушките, за бърза употреба - една люти, друга - не.

# 622
  • Once there was a Hushpuppy...
Честити празници на всички, които сте имали повод тези дни!

Аз почти не готвя, все сме на гости, а и правим ремонт вкъщи. Но, все пак една мусака без месо със заливка.

Овчарска салата

И другото, което правя от миналата седмица по малко е сладко от круши. Берем ги от градината на брат ми и са уникални сладки.

Тази година той е отгледал от всичко по много, толкова е грижовен Heart

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 12:25 от Hushpuppy

# 623

Палачинки

# 624
Ориз със зеленчуци и пилешко.

# 625

Пиле с картофи

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 15:27 от Brbrbr.

# 626
Чудесен десерт с праскови-коблер приготвих днес. Прави се лесно и е много вкусен.😋🍑🥄☺️
https://inthebeniskitchen.com/2024/08/14/%d0%ba%d0%be%d0%b1%d0%b … 0%be%d0%b2%d0%b8/

Скрит текст:
Лолита, не съм опитвала всички продукти и вероятно някои са с рецепти, които може да не са спрямо очаквания вкус. Бульонът примерно е дори с лечебни свойства и мога на лично да ти дам много информация за състава и ползите му. Най-често купувам саздърма, мляно месо, чоризо и лой. Винаги са перфектни. Но дори на някои артикули вкусът да не е какъвто очакваме, мога да гарантирам за произхода на месото, защото Дивата ферма е най-голямата за биологично отглеждано телешко в Европа и аз с очите си видях, че животните живеят свободни из полетата и склоновете на планината и се хранят само с трева. Simple Smile Не го приемай като пламенна защита, но аз наистина ценя труда на тези хора и се надявам да запазят това, което са постигнали с толкова усилия, защото в момента най-вероятно ще се наложи да се разделят с половината си стадо.... Поздрави и спокойна вечер! Simple Smile 

# 627
  • Mostly in my mind
Скрит текст:
Бени, благодаря за разяснението. Уау, най-голямата ферма в Европа. Адмирации, не знаех. Склонна съм да мисля, че може би и ние не сме свикнали на био вкус, пречистен и т.н. и за това да не ни е допаднал. Конкретно за месо имам предвид.
Иначе аз живея в близост, преди време мислихме да посетим къщата им за гости, но така и не го осъществихме.  
По-нататък може да поръчам нещо друго от асортимента им. Само да се захлади, че тук е много тежко в тези жеги с това месо. Blush

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 06:45 от Лолита

# 628
  • София
Може ли обсъждането на фермата да е на лични?

# 629
  • In transit
Пълнен патладжан със сирене и домати

Кайзер питки

Доматена салата с гриловани чушки и патладжан, песто и сирене

Южнотиролски сладкиш със сливи или праскови

Общи условия

Активация на акаунт