💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 37/

• 46 729
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Мики, странно..., ама факт Wink Sunglasses
Инфо:
Според данни на AdbaTv Ханде Ерчел е в списъка на най-популярните актриси в социалните мрежи.
1-во място в седмицата на (11-17 юни)

Gift Heart

Sparkling Heart

# 46
Flowers Herb Здравейте момичета!
Так и така няма, кой знае какви новини за нашите и реших да споделя ...
Скрит текст:
ЗАВИСТТА винаги е съптствала известните жени и този свят никога не научава уроците си или учи трудо и мудно...
Мария Кюри, Нобелов лауреат в две области на научнито познание - физика и химия. Овдовява с две деца, среща Пол Ланжвен - голям френски физик, влюбват се и ... протести в Брюксел, преди връчването на наградата ѝ  от "честни", християни, семейни домакини и т.н.
 По този повод Алберт Айщайн ѝ изпраща следното писмо цитирам част  ...
" Длъжен съм да ви кажа колко се възхищавам на Вашия интелект, Вашата амбиция и честност и че се считам за късметлия заради възможността да се запознаем лично в Брюксел. Всеки, който не се причислява към тези влечуги, със сигурност е щастлив, че сред нас има такива личности като Вас, както и Ланжвен, истински хора, с които човек се чувства привилегирован да контактува. Ако сганта продължава да се занимава с Вас, просто не ѝ обръщайте внимание, това е работа на влечугите, за които тя създава съдържание.
Отправям най-искрени сърдечни пожелания към Вас, Ланжвен и Перен!"
С уважение,
А. Айнщайн
Ние си ги чакаме, я с ревю, я с почивка,я с филм  или фестивал ... важното е да надграждат постиженията си!

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 07:29 от Yassy_N

# 47
Ново стори на Хакан

Май бият.
За Ханде няма никаква информация. Дали и тя е  в Германия?

# 48
Тина, мисля, че Ханде не е с Хакан в Германия. Все щяха да изтекат снимки от вчера насам. Почива си жената преди снимки на филм Laughing

Стори на продуцента на Керемовия “Son of a rich”. Дали не започват да снимат?

# 49
  • Плевен / София
Ново стори на Хакан

Май бият.
За Ханде няма никаква информация. Дали и тя е  в Германия?
Турция победи с 3:1 Грузия. Шест минути продължение и накрая вратаря на Грузия отиде да помага да вкарат гол при непряк свободен удар и след избиване на топката турците я овладяха и след спринт през цялото игрище вкараха третия гол на празна врата Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също мисля, че Ханде не е на мача.

# 50
  • София
Невероятен симпатяга е този Керем. Мъжкар от всякъде.

И неговата нова партньорка Мелис Сезен, която в момента си почива на море.

# 51
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Яси, Flowers Hibiscus много ми хареса историята за Мария Кюри! Не знам дали мъж е получавал две нобелови награди в две различни области на науката. Горките мъже! Как ли се чувстват от този факт? Векове да не ни допускат до университетите, а ние да сме по-добри от тях и там! Как няма да завиждат и да организират злобни прояви? Много ценен съвет на Айнщайн - "Не им обръщай внимание!".

Миси, Flowers Hibiscus радвам се, че с Хакан сте си вече близки! Общите страсти сближават! Мен ме спечели с пътешествията! В момента сме като тъщи - само му търсим кусури на момчето!

Струва ми се, че Ханде се подготвя за снимките на филма. Нали бяха писали, че ще започнат след празниците.

Мачът между Турция и Грузия беше един от най-интересните от началото на първенството! Двата отбора водеха истинска битка на терена! Толкова много възможности пропуснаха! Последният гол беше куриозен - вероятно най-лесния в кариерата на футболиста!

"Дъщерите на Гюнеш" ми е един от любимите сериали! Колко бързо лети времето - 9 години!

Лека нощ и прекрасен нов ден, мили момичета! Flowers Hibiscus

# 52
  • София

Керем е лайкнал Серкан Чайоулу и Йозге Гюрел, които преминаха през една трудна и дълга раздяла, за да станат едно чудесно, влюбено семейство.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 00:15 от БлагаВест

# 53
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 54
Здравейте,
Малко от архива

# 55
Ново:
От Оливърс
"Първата част от създаването на Kerem Bürsin вече е в theClub! Достъпно за всички членове на http://olyverse.com/meta/kerem. @thebursin"
https://x.com/TheOlyverse/status/1803460695553437726

Gift Heart

# 56
Да се снимаш с Керем 😉

# 57
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните мъжки актьори на екрана! (12-18 юни). Керем е на 3-то място Simple Smile

Purple Heart

# 58
Ханде и Карла Бруни се последваха в Instagram

# 59
Добър вечер!! Ако има будни в момента  доста е късно!!
Последно нашите гаджета Ханде и Хакан ,  около тях нама много новини, защото има мачове!!  Лека вечер на всички!!

Общи условия

Активация на акаунт