💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 37/

• 46 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Домакинята щом е започнала музикалната ни вечер с ХанБур, разбира се, че точно аз продължавам с тях Hug

# 76

Лайк на Керем

# 77
Здравейте! Flowers Hibiscus

Няма нищо тези дни от нашите и е скучно като цяло.

По темата, това е песента, която най-много ми хареса от Бамбашкато.

# 78
  • Плевен / София
От телефона не мога да споделя “Gold” Cry
Здравейте момичета,
Аз гледам мача Италия- Испания Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
Здравейте момичета,
Не си само ти. С Миси сме големи запалянки. 🤣

# 80
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не си само ти. С Миси сме големи запалянки. 🤣

Heart Heart Heart

# 81
Ново от Бирсен:

Все пак слуховете за Мелиса и участието ѝ в Son of a rich се оказаха верни, макар да не е главната женска роля Simple Smile

Heart

# 82
Жалко,  че няма да е главна роля. Мелиса е симпатяга и с Керем щяха да са страхотна двойка.
Ново от Бирсен:

Все пак слуховете за Мелиса и участието ѝ в Son of a rich се оказаха верни, макар да не е главната женска роля Simple Smile

Heart

# 83
Flowers Hibiscus Добро  утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 84
Здравейте, 🌞

Мелиса: Керем е моят брат, моето семейство.. той има чисто сърце. Много го обичам. Той беше близо до мен и сестра ми, когато имахме най-голяма нужда и се грижихме. Много обичам Керем

Хубав ден на всички!

# 85
Инфо:
От Бирсен:
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hande-ercel-ve-baris-arduclu … eni-oyuncu/45546/
"Филмът #RüzgaraDacak, с участието на #HandeErçel и #BarışArduç, е на снимачната площадка този уикенд... Двама нови млади актьори се присъединиха към екипа."

"През уикенда започват снимките на филма "Остави го на вятъра", който събира Баръш Ардуч и Ханде Ерчел . Истанбулските сцени от филма, режисиран от Енгин Ерден и написан от Джейлан Наз, ще бъдат заснети до сряда. Снимките на филма, които след това ще продължат в Чешме, се планира да приключат към края на юли.
Скрит текст:
Още 2 млади играчи в отбора
Във филма, в който участват Barış Aytaç, Gözde Mutluer , Ahmet Saraçoğlu , Tuğrul Tülek , Serhat Nalbantoğlu , Şebnem Sönmez , Olimpia Ahenk , асистентката на Aslı "Elçin Günay" ще бъде изиграна от талантливата млада звезда Ezgi Bahar Karaaslan.

В ролята на "Дамзе" във филма ще влезе Дениз Балканлъ , известен и като музикант . И накрая, Балкан, който придружаваше Серенай Саръкая в рекламата на банката, участва и в незабравимия сериал "Şahsiyet". Красивата актриса ще пусне "Gamze" от приятелската група Çeşme на Яман (Barış Arduç), който е и DJ, в "Leave It to the Wind".

Wink
Александра Сен, приятелката на Шарл Льоклер, последва Ханде в Инстаграм

Wink
"Актьорският състав на "Син на богаташ", с участието на #KeremBürsin, се оформя Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Kıraç, Cemal Hünal и Melisa Döngel участват във филма, в който Керем Bürsin ще сподели главната роля с Melis Sezen."

# 86
  • София
Здравейте и честито лято! Nature Sunny
Време за ваканции и мечтани пътувания! Nature Sparkles

Писали сте за новините около проектите на Ханде и Керем, чакаме вече снимки от сетовете! Smiley

Лек ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 87
# 88
Инфо:
Ханде последва оператора Can Dolu в instagram

Gift Heart

Лайк от Керем Wink

# 89
В  Туитър пишат,  че тази вечер ще ни пуснат клипче с кулинарните умения на Керем ( от Оливърс)

Общи условия

Активация на акаунт