💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 37/

• 46 385
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Керем Бюрсин: „Не мисля, че е любов, когато двама души се изморяват и бият. Любовта трябва да се изживява спокойно. Все пак трябва да завърши със същото спокойствие. Безшумен… човекът, с когото сте, не трябва да е лош само защото ще се разделите, той трябва да бъде запомнен с добро заради спомените, които споделяте. Амбициите, гневът, прекомерната страст може да не принадлежат на любовта , може би това е грешно кодиране, кой знае...“

# 721
Стори на Ханде Simple Smile

# 722
# 723
Не намирам никъде все още цялото интервю, само отделни цитати

"Мъжете имат първите си връзки не с любов и обич, а с натиска да докажат своята „мъжественост“. Контактът и комуникацията, установени с женското тяло, се основават на патриархална доминация, а не на привързаност, любов и състрадание. Толкова е травмиращо. За съжаление по света този натиск е по-силен в някои географски райони и по-слаб в други, но винаги присъства. Предполагам, че съм късметлия, че не израснах с такива табута."

„Трябва да отида на фитнес! Трябва да мина без глутен! Трябва да отслабна! Не трябва да остарявам!' Накратко, живеем с това, от което се нуждаем. Предпочитам да се чувствам несъвършен, отколкото да участвам в това състезание. Оставих това, от което се нуждаех. В крайна сметка нашите недостатъци ни правят уникални.

Марги
Скрит текст:
там си е косата, но е на кокче, уж да не я мокри много Joy

# 724
  • Плевен / София
Иска ми се да сложи някой килограм, както беше в нашия сериал.

# 725
"Човекът, с когото сте, не трябва да е лош само защото ще се разделите с него. Без значение какво се случва, трябва да се уважавате един друг в името на спомените, които сте създали заедно. Амбицията, гневът, прекалената страст може да не са свързани с любовта, както си мислим, може би това е погрешно мнение, кой знае"

"Научих се да обичам, когато се влюбих истински, а не като се опитвах да докажа своята стойност.
При този темп на консумация мечтая да търся храна и да живея във ферма с жена ми, приятели и деца.
Само да се чувствате удовлетворени от себе си не е достатъчно. За да се чувствате пълноценни в живота, трябва да сте удовлетворени от пътя, който сте избрали в живота."

# 726
Феновете с помощта на ИИ
Керем и Ханде Д. - ЗейКер 😀

# 727
  • София
За съжаление сега нямам достатъчно време да сърфирам в нета, благадаря за откъсите от интервюто на Керем за L'Officiel Türkiye.  Flowers Hibiscus

„Трябва да отида на фитнес! Трябва да мина без глутен! Трябва да отслабна! Не трябва да остарявам!' Накратко, живеем с това, от което се нуждаем. Предпочитам да се чувствам несъвършен, отколкото да участвам в това състезание. Оставих това, от което се нуждаех. В крайна сметка нашите недостатъци ни правят уникални."
"Само да се чувствате удовлетворени от себе си не е достатъчно. За да се чувствате пълноценни в живота, трябва да сте удовлетворени от пътя, който сте избрали в живота."
"Човекът, с когото сте, не трябва да е лош само защото ще се разделите с него. Без значение какво се случва, трябва да се уважавате един друг в името на спомените, които сте създали заедно. Амбицията, гневът, прекалената страст може да не са свързани с любовта, както си мислим, може би това е погрешно мнение, кой знае"
"Мъжете имат първите си връзки не с любов и обич, а с натиска да докажат своята „мъжественост“. Контактът и комуникацията, установени с женското тяло, се основават на патриархална доминация, а не на привързаност, любов и състрадание. Толкова е травмиращо. За съжаление по света този натиск е по-силен в някои географски райони и по-слаб в други, но винаги присъства. Предполагам, че съм късметлия, че не израснах с такива табута."

Не е същото, ако не прочетеш цялото интервю, понякога отделни цитати са откъснати от контекста на цялото, но от това, което чета, Керем не е изневерил на основните идеи, които определят целите в живота му, отношението към основни проблеми на света, природата, обществото. И ми се струва, че за добро или лошо,  е помъдрял. Smiley И придобил леко самоиронично отношение към себе като публична личност. И отношението на другите към него.Това донякъде обяснява някои, на пръв поглед необясними, понякога провокативни негови снимки, и реакции в мрежата, към отношението и оценките на феновете му и такива анти. За сега толкова, повече когато прочета цялото интервю. Но впечатлението ми е  - Да, това е човекът и публичната личност, когото харесах преди година-две, просто Питър Пан е пораснал и помъдрял.  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мики, да са ви живи и здрави сладурите! Grinning

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 19:02 от Dilemi

# 728
Дилеми, забравих да ти благодаря за поредния преговор. Hug Голям труд е това, оценяваме го. Hug

Хайде да я изписваме тази тема. Nature Fire

# 729
# 730
Да помогна за изписването на темата

# 731
# 732
# 733
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Щастлива съм, когато вляза в любимата си тема и я намеря отнова такава, каквато най-много я харесвам! Пълна с усмивки, нови снимки, клипчета, коментари, прекрасно настроение! Тревожно ми е, когато има изтрити постове с неясни причини, засегнати и/или обидени момичета, усещането за хлад и негативно настроение! Радвам се, че отново в темата е шумно, весело, уютно и топло! Благодаря на всички вас, че я правите такава, каквато я намирам днес! Чета ви с огромно удоволствие, съпричастна съм към всичко, което споделяте, вълнувам се заедно с вас за всичко, което е свързано с любимците ни Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Искрено съм благодарна на всички вас, които редовно сте в темата!
С благодарност за всички вас:

А аз, аз просто мълча, знаете не обичам да пиша, кагота нямам какво да споделя, да кажа, да извикам, или ако имам в настоящия момент, рискувам да изтрият поста ми! Затова просто ви чета, радвам ви се, обичам ви от разстояние и съм ви благодарна! Казват, че силните и смели жени се разпознават по това, че умеят да мълчат, когато това е необходимо и да се превърнат в стихии, когато стане нужда:

Аз честичко мълча и много нося...
Наивна ли изглеждам? Може би.
Съвсем не те тормозя със въпроси.
Спокойна съм. Бих казала - почти...

Избягвам трайно всякакви скандали,
преглъщам думи - за да има мир!
Емоциите кротко са заспали.
Усмихваш се, но - не, не ги буди!

Че другата ми същност е стихия!
(Признавам ти - от нея ме е страх...)
В душата ми сто демона се крият -
дано не се изправиш срещу тях!

Да, честичко мълча и много нося...
Наивна ти изглеждам, може би.
Но се пази - когато се ядосам,
не би могъл и Бог да те спаси!

Автор: Мариела Челебиева

И нашите прекрасни любимци, които ни държат вече четири години в темата:

Желая ви прекрасен уикенд и много позитивно настроение! Heart

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 21:16 от nrgmama

# 734

Ами на финала на тема 37, на колкото години е и Керем в момента, нека му пожелаем фермата, жената и децата… Stuck Out Tongue Winking Eye
Heart
Изглежда в топ форма, може на моменти да ни е несериозно момчето, ама дисциплина не му липсва Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт