САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 711 266
  • 17 799
  •   4
Отговори
# 17 715
  • София
Нека го отразяват. Да види цял свят майстора на фагота какви ги дрънка.

# 17 716
  • София
И като говорим за медиите, интересно как във Фокс излиза такава новина.

https://www.foxnews.com/politics/fox-news-poll-voters-say- … DAI5AoWrCp4rQal7A

# 17 717
Тръмпи нали щеше да блокира комунягата от Ню Йорк... какво стана сега, кани го в Белият Дом.
Тръмп е по-зле от нашият Бойко, по-точно казано е по-голяма фурнаджийска лопата.

# 17 718
# 17 719
Новият скандал с обръщението на тръмп към репортер с "Quiet, piggy" видяхте ли?

От Белият дом го оправдават, неадекватно било поведението на журналистката и непрофесионално. Как си позволява да го пита за досиетата на Епстийн? Ако някой демократ си бе позволил да изкрещи на журналист "Замълчи. Замълчи, свиня такава!“ щяха да вият от възмущение републиканците, но щом е Тръмп, няма проблеми.
"Make America Great Again"

# 17 720
На мен пък ми стана смешно това с Quiet, Piggy...Тръмп явно се изживява като персонаж на Мъпет Шоу Simple Smile) А и той много строен Simple Smile) Журналистката трябваше да каже "За теб съм мис Пиги, жабо!"Simple Smile) Ниво!

# 17 721
Тръмп пак е решил да облага Китай и Индия с 500% мита, хаха...
Иди ми, дойди ми

# 17 722
Аз пък така и не разбрах какво стана с Нвидия вчера. Уж щеше да се срива, уж щеше да се пука балонът...накрая кво стана, Нвидиа с още по-главоломни прогнози за идващи приходи...Нищо няма да срине американската икономика на този етап.

# 17 723
  • София
Не са ли на -4 милиарда от очакваното?

# 17 724
На плюс. Вдигнаха прогнозата за $240 при текуща 192 за акция

# 17 725
Всекидневно е шоуто на Тръмп, и си мисля, че не е по-различно от това, което наблюдават в някоя лудница.
След като публично заплаши демократи с екзекуция, заради техен призив към армията, днес е твърдо решен да сложи ръка и върху СНН. Чрез приятелчето си Лари Елисън и отрочето му Дейвид, които се опитват агресивно да купят Warner Bros Discovery.

Искрено се забавлявам и с анимираните клипчета и миймс покрай Quiet, Piggy. Със сигурност не спи по цяла нощ да ги гледа, а егото му вероятно прилича на ренде за сирене.

Най-приятно от всичко беше да го видя на срещата с Мамдани. Размазан като камембер върху препечен тост, ухилен като палячо, и великодушно позволяващ да бъде наричан расист. Този човек е abomination, а хората които му се кефят вероятно имат нужда от лоботомия. Просто няма нито едно логично обяснение някой да продължава да се кефи на подобно freak show.

И нещо любопитно по повод МАГА и техните опасения относно Ню Йорк. Мамдани щял да въведе задължително обучение по арабски цифри за училищата. Joy
https://www.thecanary.co/skwawkbox/2025/11/20/arabic-numerals-jo … nds-the-us-right/

# 17 726
  • София
Въпрос към живеещите в САЩ. Робърт Кенеди направи ли някаква реформа в здравната система?

# 17 727
Хаха, задължителни арабски цифри е култово. Да не се окаже, че този кмет на Ню Йорк е и хомосапиенс, та съвсем да трябва да бъде линчуван. 😆

# 17 728
  • София
В "Бар Наздраве" имаше култова реплика как барманът ходил на кино, гледал австралийски филм и всичко разбрал, защото имало субтитри.

# 17 729
  • Сан Франциско
Въпрос към живеещите в САЩ. Робърт Кенеди направи ли някаква реформа в здравната система?

Направил той...ето днес по новините казаха, че CDC излизат с официално постановление, че ваксините не предизвикват аутизм. 'Що им трябва да си губят времето да пишат и защитават вече-доказан факт...щото червеи-в-мозъкът плещи простотии и си бърка в носа.

Общи условия

Активация на акаунт