САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 723 777
  • 18 021
  •   2
Отговори
# 18 015
  • София
1 - Тръмп ще прави Г5 с Русия, Китай и Индия.

2 - Генералната Асамблея на ООН подкрепи украинска резолюция за минимизиране на последиците от Чернобилската катастрофа.
Против гласуваха дружествените страни: САЩ, Русия, Беларус, Китай, Северна Корея, Никарагуа, Конго и Нигер

3 - WSJ: САЩ са разработили таен план за пълно връщане на Русия в световната икономика.

И после МАГА феновете ми се сърдят като наричам оранжадата, че е руска слуга? Thinking
И пак - предпочитат да гледат САЩ в компания с Русия, Нигер, Северна Корея, но не с Европа? Интересно. Избягаха от България, защото тук в продължение на десетилетия бяхме в руската сфера, за да отидат до другия край на света, за да поискат там още от същото? Мизерия и диктатура? Евала.

# 18 016
И щели да работят по приближаване на Полша, Италия и Австрия към Core 5.

# 18 017
# 18 018
  • Ю Ес ъф Ей

П.С. Изслушванията в сената, надявам се ще се съгласиш, не са в категорията "клюка". За да се обсъжда дали ще пиеш или няма да пиеш като станен шеф на Пентагона, има някаква причина. Иначе всички щяха да обещават, не само той.
Ако военен министър има проблем с алкохола, .т.е. не може да контролира колко и кога пие или говори какво ли не като е пиян и това документирано, абсурд да получи секретен достъп за такава длъжност.

# 18 019
И после МАГА феновете ми се сърдят като наричам оранжадата, че е руска слуга? Thinking
И пак - предпочитат да гледат САЩ в компания с Русия, Нигер, Северна Корея, но не с Европа? Интересно. Избягаха от България, защото тук в продължение на десетилетия бяхме в руската сфера, за да отидат до другия край на света, за да поискат там още от същото? Мизерия и диктатура? Евала.

Ситуацията е малко по-сложна. Мага, и някои които не са точно мага, не харесват никой който не е е бял мъж. Даже и белите жени не са много на почит - по-нависоко са от цветнокожите такива, но трябва да си знаят мястото иначе става лошо. Та, интересния момент е, че същите хора също така не харесват европейците, нищо че и те са бели и много от белите американци са с европейски корени. Така, че едно отдалечаване от Европа и пращането й на майната си е точно това, което ще ги зарадва.

Сега, интересно обаче е също така мнението им за Русия, която те пречисляват към Европа и следователно не харесват. Затова не вярвам, че ще има явно нейно подпомагане - даже най-върлите републиканци бият спирачка когато то се споменава. Индия също не се почита от тях (shitskins). Китай не знам честно казано. Май ги хвърлят в кюпа на азиатците като цяло, които за тях са по-низши и създадени за да са слуги.

# 18 020
  • София
Харесват Русия. Справка темите за войната в Украйна. Всички тръмписти са и путинисти. Харесват диктатурата. Няма да харесват Русия, ако хвърлят джуджето и поемат по пътя към демокрацията. Според мен има сериозни комплекси за малоценност. Цял живот аутсайдери и сега виждат спасител в лицето на диктаторите, но не за да спасят лично тях, а за да бутнат и останалите в калта. Всяко едно абсурдно действие на Тръмп, което нарушава и правата на самите МАГА, бива посрещнато с усмивка от същите, защото бил прецакал и либералите.
"Не е важно на мен да е добре, а на Вуте да му е зле"

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 23:50 от Lunna Sonata

# 18 021
  • София
За да се обсъжда дали ще пиеш или няма да пиеш като станен шеф на Пентагона, има някаква причина. 

Обикновено причината е "демократите/либералите не го харесват и мятат кал по него". Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт