САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 779 204
  • 19 605
  •   18
Отговори
# 19 590
Смешно е на пръв поглед, обаче като се замисля хич не е за смях. Начело на една от най-големите и силни страни стои един невменяем. Всички около него му се кланят и ръкопляскат на всяка глупост, която изрече.
Все едно участваме в някаква комедия на абсурда. Само дано накрая смехът не се превърне в повсеместен плач.
Никога не съм вярвала, че американската администрация може да достигне до такова дъно.

# 19 591
Както Чаплин е oсмивал Хитлер във филма "Великият диктатор", така и този ще го осмиват след години.

# 19 592
  • София
Все се сещам за приказката "Царят е гол". Щат няма ли да има не негово име? Или да му издялат образа в Ръшмор?
Ама, ние може и да сме прости и да не разбираме.
Нека живущите в САЩ да кажат какво добро е направил Тръмп. И как им се отрази на джоба.

# 19 593
Както Чаплин е oсмивал Хитлер във филма "Великият диктатор", така и този ще го осмиват след години.
Чаплин не казал и една лоша дума за Сталин,което показва що за стока е...

Иначе "Диктаторът" е пропаганден филм...

# 19 594
  • София
Deaf, като ги пишеш, четеш ли се после?
Когато Чаплин прави "Диктаторът", САЩ и СССР са съюзници.
После няма време и да каже нещо против Сталин, защото в САЩ започва тъмна страница от историята им - маккартизма.

# 19 595
Гледахте ли клиповете от Минесота с онзи расист инфлуенсър Джейк Ланг, който тръгна да гори Корана на стъпалата на кметството? Добре, че бяха няколко чернокожи да го изкарат от тълпата, за да не изяде още бой.

# 19 596
Deaf, като ги пишеш, четеш ли се после?
Когато Чаплин прави "Диктаторът", САЩ и СССР са съюзници.
После няма време и да каже нещо против Сталин, защото в САЩ започва тъмна страница от историята им - маккартизма.
Страшно нещо е пропагандата,ей! През "тъмната" страница на маккартизма са уволнени около пет хиляди (5000) хора на изкуството,заради доказани връзки със СССР и комунизма. Това е всичко. Хард маккартизма трае само няколко месеца.

# 19 597
  • София
Като във филм на Кустурица сме с Тръмп начело.
Ще се изучават тези години след време, не знам как ще ги кръстят, но след 2019 всичко в света откачи. В някакъв тотално бъгнат свят живеем последните 5-6 години. Лудост след лудост.

# 19 598
Чаплин не казал и една лоша дума за Сталин,което показва що за стока е...

Иначе "Диктаторът" е пропаганден филм...

Как не те е срам да пишеш тези глупости, просто не знам. Симпатиите ти нацита личат от самолет.

# 19 599
Страшно е това противопоставяне на Тръмп срещу съюзници в НАТО. Един изстрел в Гренландия, и съюзът се разпада. Путин точно това чака, и не смея да си представя какво следва.
Налагането на още мита ще е лошо, ние изнасяме много. Но по-сериозно е какви количества европейски пари има в Щатите. И какво ще се случи с тях при евентуално задълбочаване на конфликта.

# 19 600
Много странно зачезнаха всички страстни привърженички на Тръмп. А, на мен наистина много ми се иска да прочета какво мислят за сегашният развой на събитията, от позицията на хора, живеещи в това мазало.
Чудно ми е дали още са във възторг от действията му?

# 19 601
Във възторг са и няма нужда да ни го напомнят. Около 25% от населението на САЩ е във възторг от всичко, което прави Тръмп.
Но когато ICE отвлече тях от улицата и ги пъхне в detention center, само защото са били на улицата в близост до там, където ICE са, тогава ще видим каква песен ще запеят.

# 19 602
Каква песен? Първо ще се молят на Тръмп, все едно той лично се интересува от тях. И когато им се случи лошото, ще вярват, че Тръмп няма нищо общо и други хора се мъчат да го подкопават.

# 19 603
  • В заешката дупка

Видео на датски комик, засягащ темата Гренландия. Образователно и хумористично. Заслужава си да се изгледа.

# 19 604
  • Сан Франциско
Но когато ICE отвлече тях от улицата и ги пъхне в detention center, само защото са били на улицата в близост до там, където ICE са, тогава ще видим каква песен ще запеят.

Не е задължително - не подценявай радетелите Тръмпови 😊. Много такива случаи има, ама аз ей този другар помня, от миналото лято - ICE грабят съпругата, а той гордо разказва пред камера, че нищо, карай, той не се сърди на Тръмп, последният нищо лошо не бил направил, а семейната къща и двор ще продължават да са окичени с Тръмпорабилия.

https://www.yahoo.com/news/man-stands-trump-even-ice-163932374.html

Общи условия

Активация на акаунт