САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 808 530
  • 20 391
  •   3
Отговори
# 20 370
А, говори се, знае се, виж и за еврейската секта Chabad Lubavitch, където Путин има връзка през личния му съветник равин Берел Лазар. Хабад по същество е държавно контеолиран юдаизъм. Путин го използва, за да държи под наблюдение всички руско-еврейски олигарси

# 20 371
Само половината от наличните файлове са разкрити. Но от DOJ казаха, че нямало нищо ново за разкриване и нямало да се повдигат нови обвинения.

Явно ще чакаме да се сменят президент и Конгрес преди да видим развитие по случая.

Метте-Марит напуска Скаугюм. Хокон шофира, зад тях в друга кола е охраната. Карали са с висока скорост, но някой е успял да щракне.

https://www.seher.no/images/84176302.webp?imageId=84176302&x … 4&format=webp

Тук тя е с ''приятелката'' си, с която беше отседнала във вилата на Епстейн. На разходка в Кашмир са.

https://www.seher.no/images/84174053.webp?imageId=84174053&x … 0&format=webp

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 21:27 от Fenris

# 20 372
  • София
Гледах преди време един филм "Мигни два пъти", в който богаташи канят готини момичета на частен остров. По цял ден купон и веселба, вечер им дават нещо и правят всевъзможни гнусотии с тях, а на сутринта мацките нямат спомен. Вече си мисля, че това направо е документален филм, а не измислица...
Гледах няколко клипа от интервюта на Мелания за Фокс по повод новия й филм. Горката жена не знам в действителност каква е, но в тези си изяви се показва като много, много, много тъпо парче.

# 20 373
https://daniivanov.blogspot.com/2026/02/daily-mail.html?fbclid=I … 1K6bl2lhZnxpg&m=1
На това попаднах днес. Това във връзка с кой държи информацията. На доста места четох, че почти не се говори за това в медиите.

Сега пък КГБ?

За Робърт Максуел съм чела, че вероятно е бил израелски шпионин. Погребан е в Израел и изпратен от израелския президент и премиера по онова време.

# 20 374
  • София
Максуел работеше и за руснаците. Има данни за това. Не случайно Епстийн е бил толкова близък с дъщеря му. Ползвал е стари връзки. Но, обикновено такава е съдбата на шпионите, които тъкат на няколко стана.
Не знам дали има нещо наистина уличаващо за Тръмп в тях. Ако имаше, демократите щяха да го извадят наяве. Или пък Тръмп щеше да извади нещо за Байдън. Или, по-точно казано, уличаващо в сексуални престъпления. Там са ровили надълбоко за политическите зависимости.

И още нещо. Действал е по старомодния начин. Осигуряват ти връзка с влиятелно лице. И после споменаването на името му ти отваря много врати. Епстийн се е стремял да познава колкото се може повече известни лица. За да си осигури обществено алиби и да разшири мрежата си. Чрез познанствата си е имал достъп до информация, която е много ценна стока. В процеса на действие е идентифицирал тези, които са склонни да престъпят границите. За него е било добре дошло. Повече обекти за изнудване. Не с пари, а с връзки, влияние и информация. Компромати, зависимост.
Във всеки случай всички тези случаи за големи групи момичета, частни острови, воаяжи и т.н. стават с много, много пари. Които са осигурени от #кой? Това е важното.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 23:18 от АРТЕМИС

# 20 375
...
Гледах няколко клипа от интервюта на Мелания за Фокс по повод новия й филм. Горката жена не знам в действителност каква е, но в тези си изяви се показва като много, много, много тъпо парче.
Не може да върже две приказки. Английският й е потрес.
Най-умната й реч е онази при първата победа на Тръмп, която беше почти дословно изплагиатствана от речта на Мишел Обама.

# 20 376
...
Не може да върже две приказки. Английският й е потрес.
Най-умната й реч е онази при първата победа на Тръмп, която беше почти дословно изплагиатствана от речта на Мишел Обама.
При цялото положение на първа дама толкова ли няма кой да й напише отговорите или речите?
Или Тръмпака не търпи никой да изпъква покрай него?

# 20 377
Тулси Габард също от години се спряга за руски asset като Тръмп.

# 20 378
Гледах преди време един филм "Мигни два пъти", в който богаташи канят готини момичета на частен остров. По цял ден купон и веселба, вечер им дават нещо и правят всевъзможни гнусотии с тях, а на сутринта мацките нямат спомен. Вече си мисля, че това направо е документален филм, а не измислица...
По Нетфликс има един документален филм по истнски събития от Италия (Милано) - "Terrazza Sentimento".
Не знам дали има дублаж и субтитри на други езици.
Един нърд, който разработва няколко сайта за застраховки. Първо се развива много успешно, коди и бачка, в някакъв момент си продава бизнеса за много милиони. Започва живот на партита и дрога, ежедневно кокаин с килограми за него и гостите му... Във филма не навлизат в експлицитни подробности какво прави на момичетата, които води дрогирани в стаята си, но понякога ги държи с дни и прави най-извратени и изродски неща. В някакъв период и при него има "официална приятелка", която толерира или даже донякъде му съдейства. Това също е много необяснимо как е възможно, но ето, че се повтаря. Дрогата и чувството за безнаказаност не прощават. Конкретно този тип казва за себе си, че е изчаткал, след като започва да се дрогира без задръжки.

# 20 379
  • София
Няма такива работи при Епстийн. Такава голяма операция и мрежа не се поддържат само на дрога.

# 20 380
Много са сложни нещата при Епщайн, многопластови. Единият пласт, официалния , е Епщайн финасиста и консултант. Другият е Епщайн сводника, третия  и четвъртия са Епщайн шпионина и посредника. Изглежда е поддържал връзки както с Мусад, така и с КГБ, МИ 6, няма да се учудя и с ЦРУ да е поддържал. Затова и се е прицелвал към приятелства с кралски фамилии, управляващи и други влиятелни хора по целия свят. На кого точно е служил, не се знае, май е играл сложни двойни и тройни игри. Никога няма да се разбере, нещата са много по-дълбоки от педофилския скандал. Затова и го утрепаха.

# 20 381
Непонятно е всички тези влиятелни личности как са се съгласявали да бъдат снимани. Не всички снимки са направени от скрити камери предполагам.

# 20 382
За какво КГБ пишете,като  то е  разпуснато и не съществува от1991г.

# 20 383
  • Ю Ес ъф Ей
КГБ е разпуснато, но чекистите са още на власт.
Как се казва няма голямо значение.

Това ми напомня сцена от любимия ми шпионски сериал, The Bureau:
Aгентът на DGSE към руснака: The Cold War is over, you know.
Агентът на ФСБ: Да х*й там, it's over.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 04:58 от Татко Непохватко

# 20 384
  • Обран бостан ;)
А четохте ли за изтеклия разговор,в който казва,че иска американците да го почитат така,както севернокорейците Ким Ун.Болен мозък.

Той Ким, сигурно всеки ден като гледа новините за УСА, се подхилква под мустак " А ми викахте, че аз съм най-изперкалия, а ? " Wink

Общи условия

Активация на акаунт