САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 807 786
  • 20 383
  •   4
Отговори
# 20 370
А, говори се, знае се, виж и за еврейската секта Chabad Lubavitch, където Путин има връзка през личния му съветник равин Берел Лазар. Хабад по същество е държавно контеолиран юдаизъм. Путин го използва, за да държи под наблюдение всички руско-еврейски олигарси

# 20 371
Само половината от наличните файлове са разкрити. Но от DOJ казаха, че нямало нищо ново за разкриване и нямало да се повдигат нови обвинения.

Явно ще чакаме да се сменят президент и Конгрес преди да видим развитие по случая.

Метте-Марит напуска Скаугюм. Хокон шофира, зад тях в друга кола е охраната. Карали са с висока скорост, но някой е успял да щракне.

https://www.seher.no/images/84176302.webp?imageId=84176302&x … 4&format=webp

Тук тя е с ''приятелката'' си, с която беше отседнала във вилата на Епстейн. На разходка в Кашмир са.

https://www.seher.no/images/84174053.webp?imageId=84174053&x … 0&format=webp

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 21:27 от Fenris

# 20 372
  • София
Гледах преди време един филм "Мигни два пъти", в който богаташи канят готини момичета на частен остров. По цял ден купон и веселба, вечер им дават нещо и правят всевъзможни гнусотии с тях, а на сутринта мацките нямат спомен. Вече си мисля, че това направо е документален филм, а не измислица...
Гледах няколко клипа от интервюта на Мелания за Фокс по повод новия й филм. Горката жена не знам в действителност каква е, но в тези си изяви се показва като много, много, много тъпо парче.

# 20 373
https://daniivanov.blogspot.com/2026/02/daily-mail.html?fbclid=I … 1K6bl2lhZnxpg&m=1
На това попаднах днес. Това във връзка с кой държи информацията. На доста места четох, че почти не се говори за това в медиите.

Сега пък КГБ?

За Робърт Максуел съм чела, че вероятно е бил израелски шпионин. Погребан е в Израел и изпратен от израелския президент и премиера по онова време.

# 20 374
  • София
Максуел работеше и за руснаците. Има данни за това. Не случайно Епстийн е бил толкова близък с дъщеря му. Ползвал е стари връзки. Но, обикновено такава е съдбата на шпионите, които тъкат на няколко стана.
Не знам дали има нещо наистина уличаващо за Тръмп в тях. Ако имаше, демократите щяха да го извадят наяве. Или пък Тръмп щеше да извади нещо за Байдън. Или, по-точно казано, уличаващо в сексуални престъпления. Там са ровили надълбоко за политическите зависимости.

И още нещо. Действал е по старомодния начин. Осигуряват ти връзка с влиятелно лице. И после споменаването на името му ти отваря много врати. Епстийн се е стремял да познава колкото се може повече известни лица. За да си осигури обществено алиби и да разшири мрежата си. Чрез познанствата си е имал достъп до информация, която е много ценна стока. В процеса на действие е идентифицирал тези, които са склонни да престъпят границите. За него е било добре дошло. Повече обекти за изнудване. Не с пари, а с връзки, влияние и информация. Компромати, зависимост.
Във всеки случай всички тези случаи за големи групи момичета, частни острови, воаяжи и т.н. стават с много, много пари. Които са осигурени от #кой? Това е важното.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 23:18 от АРТЕМИС

# 20 375
...
Гледах няколко клипа от интервюта на Мелания за Фокс по повод новия й филм. Горката жена не знам в действителност каква е, но в тези си изяви се показва като много, много, много тъпо парче.
Не може да върже две приказки. Английският й е потрес.
Най-умната й реч е онази при първата победа на Тръмп, която беше почти дословно изплагиатствана от речта на Мишел Обама.

# 20 376
...
Не може да върже две приказки. Английският й е потрес.
Най-умната й реч е онази при първата победа на Тръмп, която беше почти дословно изплагиатствана от речта на Мишел Обама.
При цялото положение на първа дама толкова ли няма кой да й напише отговорите или речите?
Или Тръмпака не търпи никой да изпъква покрай него?

# 20 377
Тулси Габард също от години се спряга за руски asset като Тръмп.

# 20 378
Гледах преди време един филм "Мигни два пъти", в който богаташи канят готини момичета на частен остров. По цял ден купон и веселба, вечер им дават нещо и правят всевъзможни гнусотии с тях, а на сутринта мацките нямат спомен. Вече си мисля, че това направо е документален филм, а не измислица...
По Нетфликс има един документален филм по истнски събития от Италия (Милано) - "Terrazza Sentimento".
Не знам дали има дублаж и субтитри на други езици.
Един нърд, който разработва няколко сайта за застраховки. Първо се развива много успешно, коди и бачка, в някакъв момент си продава бизнеса за много милиони. Започва живот на партита и дрога, ежедневно кокаин с килограми за него и гостите му... Във филма не навлизат в експлицитни подробности какво прави на момичетата, които води дрогирани в стаята си, но понякога ги държи с дни и прави най-извратени и изродски неща. В някакъв период и при него има "официална приятелка", която толерира или даже донякъде му съдейства. Това също е много необяснимо как е възможно, но ето, че се повтаря. Дрогата и чувството за безнаказаност не прощават. Конкретно този тип казва за себе си, че е изчаткал, след като започва да се дрогира без задръжки.

# 20 379
  • София
Няма такива работи при Епстийн. Такава голяма операция и мрежа не се поддържат само на дрога.

# 20 380
Много са сложни нещата при Епщайн, многопластови. Единият пласт, официалния , е Епщайн финасиста и консултант. Другият е Епщайн сводника, третия  и четвъртия са Епщайн шпионина и посредника. Изглежда е поддържал връзки както с Мусад, така и с КГБ, МИ 6, няма да се учудя и с ЦРУ да е поддържал. Затова и се е прицелвал към приятелства с кралски фамилии, управляващи и други влиятелни хора по целия свят. На кого точно е служил, не се знае, май е играл сложни двойни и тройни игри. Никога няма да се разбере, нещата са много по-дълбоки от педофилския скандал. Затова и го утрепаха.

# 20 381
Непонятно е всички тези влиятелни личности как са се съгласявали да бъдат снимани. Не всички снимки са направени от скрити камери предполагам.

# 20 382
За какво КГБ пишете,като  то е  разпуснато и не съществува от1991г.

# 20 383
  • Ю Ес ъф Ей
КГБ е разпуснато, но чекистите са още на власт.
Как се казва няма голямо значение.

Това ми напомня сцена от любимия ми шпионски сериал, The Bureau:
Aгентът на DGSE към руснака: The Cold War is over, you know.
Агентът на ФСБ: Да х*й там, it's over.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 04:58 от Татко Непохватко

Общи условия

Активация на акаунт