Лятна среща с ИКЕА: Цветно събитие на открито за цялото семейство

• 6 769
  • 230
  •   1
Отговори
# 180
Обновява е със студени напитки и смяна на текстила с летен (покривки, спално бельо). Това лято ще имаме удоволствието да прекараме летни прохладни дни на вилата

# 181
Вечер на терасата с коктейлче и сладки приказки.

# 182
  • София
Сменям декорацията и слагам лампичките на терасата.

# 183
Нищо не се обновява, повечето време сме в градината. И един от най любимите ни е HAMNÖN. Много здрав и често използван.

# 184
  • на последния етаж
Изваждам лятната маса и столове на терасата, както и саксиите с цветя.

# 185
  • Варна
Засаждам много петунии на терасата.Сутрин си пием там кафето.

# 186
  • Once there was a Hushpuppy...
Имам си кът за почивка на терасата, включващ масичка и столове. Обичам да има цветя, садя различни. Това ме разтоварва и ме прави щастлива!
Всяка година купувам по нещо ново за обзавеждането на терасата.

# 187
Обичам да прекарвам вечерите на балкона с чаша вино в ръка и слушайки приятна музика.

# 188
  • София
Бутилка студено вино на терасата или на плажа, свещи, луна и звезди. Ако има нужда, купувам нови възглавнаци за столовете на терасата или нови саксии.

# 189
Обожавам лятото и летните вечери са ми наслада! Но предимно ги прекарваме навън с детето до тъмно. Или само на зеленина в парка, или на заведение на хладинка, все е супер. Това ми е любимото време от годината!

# 190
  • София
Морска тема на декорациите и повече сладолед 😁

# 191
Специално за лятото не обновявам дома си. Поддържам свежи цветя и растения постоянно, прекарваме повече време на терасата, където сме си обособили кът за почивка.

# 192
  • на дъното
Харесвам стил обзавеждане ИКЕА и доста  често пазарим от там.Лятото обичаме да ходим в горите и планините.Сега ни предстои обновяване на детската стая и вече плана за обзавеждане е готов.Легла,бюра,гардероби всичко пак ще е от там закупено.А банята ще рефрешна няколко дребни аксесоари 😉

# 193
  • София
Здравейте!
Лятото хапваме сладолед, фрапе и студени напитки.
Боядисвам, когато е нужно някоя стая или купувам нови мебели.
На терасата изнасям цветя и най-вече такива, които цъфтят лятото.

# 194
Вкъщи правим летните дни по-приятни като се разхлаждаме с коктейли и сладолед и държим прозорците широко отворени.

Общи условия

Активация на акаунт