Лятна среща с ИКЕА: Цветно събитие на открито за цялото семейство

• 6 774
  • 230
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Не обновяваме дома си по по-различен начин, просто гледаме да прекараме повече време навън.

# 31
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Обожавам да стоя на балкона през лятото.Декориран винаги цветно, задължително с домашна лимонада.Обичам да си купувам чаши и всяко лято си взимам нови както и чаши или купи за сладолед.

# 32
Красиви чаши, фенери, декорация за градината ,весели възглавнички.Обичам всяко лято да има нещо ново, което ми носи настроение.

# 33
Лятото обичаме да прекарваме повече време вкъщи, на климатик, защото никой от семейството не обича горещината. Не бих казала, че обновявам нещо вкъщи за лятото. Липсва ми една тераса, на която да прекарваме време като захладни вечер.

# 34
Обичам лятото! Свързвам го с морета и дълги разходки в планината!
У дома също съм по-активна - често правя основно  почистване и подменям дребни детайли - ваза с цветя, възглавнички на дивана, нови бурканчета за подправки на кухненския плот... разни такива слънчеви дреболии, за които   основно през лятото имам ентусиазъм  Simple Smile

# 35
Сменям покривката на масата и калъфките на възглавниците на дивана с летни мотиви, правя домашна лимонада, коктейли, декорирам със свещи, понякога добавям кръгли топки- лампички.

# 36
Всяка година в края на пролетта и началото на лятото вкъщи правим пролетно почистване като изхвърляме всичко излишно. Започваме лятото на чисто и уютно. Доста време прекарваме на балкона за това там слагаме маса и столове, както и саксии с цветя и подправки.

# 37
  • Beyond the stars
Сменям декора на терасата всеки сезон, сега сме на лимони.

# 38
Летните дни прекарваме на двора. Обичам всяка година да го декорирам на ново, да се събирам приятели на вечери.

# 39
  • София
Обичаме да прекарваме времето през лятото на двора. Изваждаме шезлонги, чадъри, пълним басейна и си правим барбекю вечери.

# 40
  • София
Освен че си пускаме климатиците,за да ни е хладно,изкарвам детско басейнче на терасата и детето се плиска,тъй като е голямо вече за размера.Нищо особено не правя в дома,гледам да изхвърля ненужните вещи,за да е по-просторно.

# 41
Обновявам домът си  в по-свежи летни цветове. Добавям някой аксесоар. Всяко ново нещо ,което си купим внася още повече  домашен уют и топлина.

# 42
  • До сърцето...
Лятото, когато не ни стига градушка, изкарваме навън - и като забавления, и като събирания, и като хапване.
А в горещите дни - децата се радват на басейн, къта около който всяка година е различен, защото и възрастта им е различна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 43
Правим водни забавления с децата, на терасата с басейна на шарена сянка през лятото е разкош!
Домът пребоядисваме, но не всяко лято, така се освежава прекрасно. Ако сменим и цвета става още по-добре. Често от село се връщам с огромен букет полски цветя, които много освежават!

# 44
С разхлаждащи напитки и работещ климатик:))

Общи условия

Активация на акаунт