Мнения за Академия "Никола Тесла"

• 1 982
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, търся отзиви от първо лице за Академия "Никола Тесла" по отношение курсовете им за подготовка за НВО в 7 клас.
Намерих много малко отзиви на родители в Интернет, а и сайтът на организацията е беден откъм представяне - няма история, структура, цели, преподавателски екип с конкретни имена, само кратка информация за двете съоснователки.
Иначе имат доста реклама и публикувани статии за постигнати успехи на възпитаниците им в новинарски сайтове и Danybon.
Има ли някой, чието дете да е посещавало въпросната академия и да е доволен от резултата?
Ако "да" - може ли отзиви за конкретни учители, при които сте били?
Благодаря предварително!

# 1
По математика трябва да преподава Манолова. Ако моето дете трябваше да ходи на курс по този предмет, би я харесало. Т.е. харесваше я задочно. Впечатлението го придоби, защото отиде на един пробен изпит, но училищния и курсовият материал се различанаха. Около минута си говориха, за да знае върху какво ще бъде теста. Идеално се разбраха.
По БЕЛ е Доли Николова. Гугъл може да подаде информация за нея.
Школата е направена с много мисъл, с идеята за работа с децата, но и с постоянна обратна връзка към родителите.  Постонно имат някакви неща, които правят с идеята, че го дължат на учениците. Страшно отговорен екип са.   
Оттам насетне успеваемостта зависи от постоянството и желанието на учениците. Както във всяка друга школа.

# 2
Дъщеря ми посети лятната им школа по математика преди 7 клас. Наистина съм много доволна от преподавателката, която събуди интереса на детето към този предмет. Ходеше с голямо желание и с баща й просто не можехме да повярваме как си промени мнението за математиката за толкова кратко време. Може би точно Академията е една от причините дъщеря ми да избере математическа пред езикова гимназия след 7 клас.

Общи условия

Активация на акаунт